Korkarım tacize uğradım.

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
503
648
İstanbul
Kimseye anlatamayacağım, çok üzüldüğüm aklımdan çıkmayan bir şey oldu arkadaşlar. Emin olamıyorum, olamam. İnsanların günahını almaktan da çok korkuyorum. Umarım yanlış anladığıma ikna olabileceğim bir tahmin gelir aklınıza. Bu kadar açıkça anlattığım için de rahatsız olacaksanız lütfen okumayın.

Uzun yıllardır büyük kurumsal bir firmada çalışıyorum. Yaş grubu bakımından yarımızdan az fazlası (ben dahil) otuzlarında, diğerleri 45-50 üstü. Böyle karma ama uzun yıllardır oturmuş bir ekibiz. Saygı sevgi kuralları içerinde hiç ters bir şey olmadan çalışıyoruz.

İşyerinde yılbaşı hatırası toplu fotoğraf çekinmek istedik, çok sık toplu fotoğraf çekiniriz. Böyle bişey ne duydum ne gördüm ne de sezdim...

Yazmaya bile utanıyorum. Kalabalık olduğumuz için birkaç sıra oluyoruz, beylerden biri arkama geçti, babacan bir tavırla ellerini iki kere omuzlarıma vurdu. O kargaşada önce kim olduğunu görmedim. Sonra fotoğraf çekinirken kalçama pompa gibi şişen bir şeyin değdiğini hissettim, ne olduğunu anlayamadım, refleksle kendimi öne çektim. Benim önümde de birileri olduğu için alanım sınırlıydı. Arkasından aynı şey ikinci kez tekrarladı. Allahım ne yapacağımı şaşırdım, sonra dağıldık ve arkamdakinin kim olduğunu gördüm. 60 yaş üstü en çok saydığımız, sevdiğimiz, yere göğe sığdıramadığımız, namazında niyazında bir müdürümüz. Gerçekten konduramıyorum, ihtimal veremiyorum ben yanlış anlamışımdır diyorum. Koskoca kadınım pompa gibi başka ne şişebilir ki diye soruyorum kendime cevap bulamıyorum. Sizin aklınıza gelen bişey var mı, yani yanlış anlamış olabilir miyim sizce? İlk önce paylaşılan fotoğraflara baktım aslında biraz içim rahatladı ben yanlış anlamışım bana o kadar yakın değilmiş diye. Sonradan paylaşılan fotoğraflar gelince anladım ki baştan yakın durmuş, sonradan yönümüzü değiştirmişiz, ilk atılan fotolar aslında sonradan çekilenlermiş yani.

60 yaş üstü ya, acaba istemeden mi yaptı yani onunda elinde olmayan bişey miydi yani ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum aklımdan çıkmıyor üzüntüm bitmiyor.

Buraya yazmaya da karar vermem zor oldu. İş dünyasında olmayan kadınlar iş yerlerini hep böyle sanmasınlar lütfen, 15 senelik iş tecrübemde ilk kez böyle bişeyle karşılaştım ama bir daha foto çekilirken kesinlikle en arka sıraya geçerim.

Şimdi ben adamın üstünde kumaş pantolon olduğunu varsayıyorum. Penis şak diye kalkıp şak diye inecek bir şey değil.(Adam 60 yaşında bide 😆) O zaman arkanıza geçtiğinde zaten kalkıktı. E arkanızdan çekildiğinde de kalkık olması lazım. E adam çadırla gezemeyeceğine göre ben yanlış anladığınızı düşünüyorum.

Kimseye anlatamayacağım, çok üzüldüğüm aklımdan çıkmayan bir şey oldu arkadaşlar. Emin olamıyorum, olamam. İnsanların günahını almaktan da çok korkuyorum. Umarım yanlış anladığıma ikna olabileceğim bir tahmin gelir aklınıza. Bu kadar açıkça anlattığım için de rahatsız olacaksanız lütfen okumayın.

Uzun yıllardır büyük kurumsal bir firmada çalışıyorum. Yaş grubu bakımından yarımızdan az fazlası (ben dahil) otuzlarında, diğerleri 45-50 üstü. Böyle karma ama uzun yıllardır oturmuş bir ekibiz. Saygı sevgi kuralları içerinde hiç ters bir şey olmadan çalışıyoruz.

İşyerinde yılbaşı hatırası toplu fotoğraf çekinmek istedik, çok sık toplu fotoğraf çekiniriz. Böyle bişey ne duydum ne gördüm ne de sezdim...

Yazmaya bile utanıyorum. Kalabalık olduğumuz için birkaç sıra oluyoruz, beylerden biri arkama geçti, babacan bir tavırla ellerini iki kere omuzlarıma vurdu. O kargaşada önce kim olduğunu görmedim. Sonra fotoğraf çekinirken kalçama pompa gibi şişen bir şeyin değdiğini hissettim, ne olduğunu anlayamadım, refleksle kendimi öne çektim. Benim önümde de birileri olduğu için alanım sınırlıydı. Arkasından aynı şey ikinci kez tekrarladı. Allahım ne yapacağımı şaşırdım, sonra dağıldık ve arkamdakinin kim olduğunu gördüm. 60 yaş üstü en çok saydığımız, sevdiğimiz, yere göğe sığdıramadığımız, namazında niyazında bir müdürümüz. Gerçekten konduramıyorum, ihtimal veremiyorum ben yanlış anlamışımdır diyorum. Koskoca kadınım pompa gibi başka ne şişebilir ki diye soruyorum kendime cevap bulamıyorum. Sizin aklınıza gelen bişey var mı, yani yanlış anlamış olabilir miyim sizce? İlk önce paylaşılan fotoğraflara baktım aslında biraz içim rahatladı ben yanlış anlamışım bana o kadar yakın değilmiş diye. Sonradan paylaşılan fotoğraflar gelince anladım ki baştan yakın durmuş, sonradan yönümüzü değiştirmişiz, ilk atılan fotolar aslında sonradan çekilenlermiş yani.

60 yaş üstü ya, acaba istemeden mi yaptı yani onunda elinde olmayan bişey miydi yani ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum aklımdan çıkmıyor üzüntüm bitmiyor.

Buraya yazmaya da karar vermem zor oldu. İş dünyasında olmayan kadınlar iş yerlerini hep böyle sanmasınlar lütfen, 15 senelik iş tecrübemde ilk kez böyle bişeyle karşılaştım ama bir daha foto çekilirken kesinlikle en arka sıraya geçerim.
yani bilemiyorum ama 60 yaşında birinin o kadar kolay erekte olabileceğini düşünmüyorum.. Yine de dikkatli olun izlemede kalın umarım siz yanlış anlamışsınızdır :(

60 yas ustu olmasi, namazinda olmasi hic bir sey degistirmez. Sapik zihniyetli insanlar sanilandan cok cok daha fazla.
Kizima sokaktaki kimseyi amca dede olarak tanitmiyorum bu yuzden. Gorduk kopege tecavuz eden haci dedeleri. Dedem der elini opersin gorsen.
Sapik zihniyet heryerde. Bundan sonra o kisiye karsi ekstra dikkatli olun.

Kasti mi yapildigini dusunuyosunuz? Yani sey..dayadi mi size bilerek?

Çok anlık bir şeydi. Bilerek değil de istemsiz elinde olmadan olmuş olabilir mi?
Bir kere bilerek asla asla yapamaz, o itibarını saygınlığını en ufak şekilde riske atamaz.
60 yaş üstünde kontrol etmek daha zor olabilir mi mesela?

Allah aşkına erkeklerin şu organlarına sahip olabilecekleri bi hap falan çıksın artık!!! Yani bilmeyerek nasıl temasta bulunabilir hemde iki kere? Otobüs vs olsa ani fren olsa bi nebze. Geçmiş olsun sevgili konu sahibi... Uzak durmanızda fayda görüyorum.
Erkeklerin o organları yüzünden insanlar hayatı boyunca unutamayacağı travmalar yaşıyor. Bıktık onların organlarından.

Elinde su şişesi falan var mıydı acaba? O çarpmış olabilir mi? Anlatımınıza göre taciz olabilir ama o kadar kalabalıkta mümkün değil gibi. Bir de otobüs falan olsa olabilir ama iş yeri. Çok karışık bir durum.

Mesela su şişesi olsa, el olsa vs sert olur. Yumuşak balon gibi şişen bişey gibi hissettim.

Bir de evet saçmalamış olabilirim. Yazmaktan memnun falan değilim. 15 senedir böyle bişey aklımın ucundan geçmezdi, dikkat etmezdim. Dediğim gibi artık resim çekinme vs bir durum olursa en arkaya mesafeyi koruyabileceğim yerlere geçerim. Buraya yazmamın bir sebebi de bunu paylaşmak istemem, yani belki başına gelmeden üzerinde düşünmek isteyen, benim gibi arka sıraya geçmeye karar veren olabilir.

Back
X