- 9 Ağustos 2025
- 166
- 270
- 18
korktuğunuz bir tip olsa uzak durursunuz kaçacak delik ararsınız bakın gerçekten böyle şeyler yaşadık veya çevremiz yaşandı biliyoruz bunlar çok ciddi meseleler o korku da çok ciddi bir şey ölüm korkusu buHastayken terkedilmek beni de üzmüştü içimdekileri söylemek istedim ben de.
Asla dalga geçmiyorum yahu her yazdığım gerçek. Kalkıp zorla görüşmeye çalışacağını bu kadar ısrarcı olacağını düşünemedim. Bu adam aylarca yanıma gelmedi hastayken bir kupa gönderdi doğum günümde. Beni gözden çıkarmıştı ayrılmak istediğimde ayrıldı hemen. Aradan da 3 ay geçti aniden kapıma dayanınca çok korktum. Bilet fotoğrafı atmıştı ama yine gelebileceğini çok düşünmedim bu tarz emrivaki yapacak bir adam değildi. Annem diyodu gelir bak görürsün diye.korktuğunuz bir tip olsa uzak durursunuz kaçacak delik ararsınız bakın gerçekten böyle şeyler yaşadık veya çevremiz yaşandı biliyoruz bunlar çok ciddi meseleler o korku da çok ciddi bir şey ölüm korkusu bu
polisten yardım alamadığımızı da biliyoruz umarım o durumda da kalmazsınız ama dalga geçiyorsanız geçmeyin
daha geçen konuda evime gelmese bari falan yazmışsınız burada geldi
o zaman biraz abartıyorsunuz gibi geldi durumla uyuşmuyor korkunuz rahat olun istemediğinizi söyleyin engelleyin size ulaşamasın hiçbir yerden ve ancak ondan sonra kapınıza dayanırsa şikayetçi olunAsla dalga geçmiyorum yahu her yazdığım gerçek. Kalkıp zorla görüşmeye çalışacağını bu kadar ısrarcı olacağını düşünemedim. Bu adam aylarca yanıma gelmedi hastayken bir kupa gönderdi doğum günümde. Beni gözden çıkarmıştı ayrılmak istediğimde ayrıldı hemen. Aradan da 3 ay geçti aniden kapıma dayanınca çok korktum. Bilet fotoğrafı atmıştı ama yine gelebileceğini çok düşünmedim bu tarz emrivaki yapacak bir adam değildi. Annem diyodu gelir bak görürsün diye.
Buradaki bilmeden iftira atan yalancı kadınlarla karıştırmayın her yazdığım doğru ve gerçek
Daha önce yine beklemediğim bir anda yıllar önce fiziksel şiddete maruz kaldım. O yüzden korkuyorum maalesef. Zaten polis ve şirketine yazarım diyince sindi ve sustu.o zaman biraz abartıyorsunuz gibi geldi durumla uyuşmuyor korkunuz rahat olun istemediğinizi söyleyin engelleyin size ulaşamasın hiçbir yerden ve ancak ondan sonra kapınıza dayanırsa şikayetçi olun
geçmiş olsun. sizi böyle korkutan biri için tekrar güvenebilir miyim diye sormuşsunuz başka bir üyeye. daha önce konu açmışsınız ya böyle yaparsa diye şimdi yaptı diyorsunuz. ya adam öyle biri değil ve yersiz korku var sizde geçmişteki olay yüzünden ya da sizde de sağlıksız bir bağlanma var ki hem korkup hem iletişimde kalıyorsunuz hala güvenebilir miyim diye düşünüyorsunuz. istemiyorsanız engelleyin numaradan mesajdan whatsapptan instagramdan ne varsa işte birinden birini seçin yani karışık sinyal göndermeyin karşıya da. ben bundan 2 önceki konunuza yazmışım yine bu adamla ilgiliymiş. çok ciddi bir durum varsa uzaklaştırma çıkarın maalesef o bile çözüm olmayabiliyor ama öyle bir durum yok gibime geldi.Daha önce yine beklemediğim bir anda yıllar önce fiziksel şiddete maruz kaldım. O yüzden korkuyorum maalesef. Zaten polis ve şirketine yazarım diyince sindi ve sustu.
Kesinlikle katılıyorum.Hayal dünyasında yaşadığına yemin edebilirim.....
Bu sabah engelledim wpden de zaten diğerlerinden engelliydi. Sanmıyorum artık devam etmez inşallahgeçmiş olsun. sizi böyle korkutan biri için tekrar güvenebilir miyim diye sormuşsunuz başka bir üyeye. daha önce konu açmışsınız ya böyle yaparsa diye şimdi yaptı diyorsunuz. ya adam öyle biri değil ve yersiz korku var sizde geçmişteki olay yüzünden ya da sizde de sağlıksız bir bağlanma var ki hem korkup hem iletişimde kalıyorsunuz hala güvenebilir miyim diye düşünüyorsunuz. istemiyorsanız engelleyin numaradan mesajdan whatsapptan instagramdan ne varsa işte birinden birini seçin yani karışık sinyal göndermeyin karşıya da. ben bundan 2 önceki konunuza yazmışım yine bu adamla ilgiliymiş. çok ciddi bir durum varsa uzaklaştırma çıkarın maalesef o bile çözüm olmayabiliyor ama öyle bir durum yok gibime geldi.
Hepsi de doğru ama inanmayabilirsiniz bari ifttira atmayın ya sorun ilk aklıma Stemina ne kadar yardımcı olduğumu. 50 kilo değilim 58 kiloyum hiç obez olmadım hayatımda vki m hep normaldi. arabam yanımda bile değildi aylardırKesinlikle katılıyorum.
Obez, işsiz ve hayali persona yaratmış biri olduğunu düşünüyorum.
Kilodan dolayı dizleri aksıyor ve çalışmadığını düşünüyorum.
Geçen maaşının 1/150 oranında kozmetik harcaması çok mu demişti. Tutar resmen ana/baba parası yiyen kişi konusu yani.
Üstüne üstlük Ankara'ya taşınmış ev tutmuş sonra hemen tekrar evde olduğunu belli edecek yorumlar ve her zaman ki gibi konular açmıştı.
Onu geçtim araba falanda sürüyor. Madem yürüyemiyor onu nasıl yapıyor. 50 kiloyum falan diyor sonra spora gittiğinden bahsediyor.
Resmen "kadın incel" gibi bir vibe var ortada.
Hatta @kivircik2025 odada hayal kuruyorum demişti onun gibi sürekli hayal kuran birinin yarattığı hayali persona gibi konular resmen.
Ayrıca mesleği hk. beyanları resmen asla o bölümü bitirmiş gibi değil.
O normal çalışırkenki maaşım. İyileşmedim tam tedavim iyiye gidiyor çok şükür. Bu sabah engelledim umarım tekrar ulaşmaya veya karşıma çıkmaya çalışmaz. Valla çat diye geldi buradan soran üyelere de mesajları gönderdim size de gönderebilirim. İster inanın ister inanmayın ha böyle atıp tutuyosanız özele de geleceksiniz ok?Maaşına hepimiz şaşımıştık. O maaşı alacak. Gün boyu evde yatacak. Hep forumda aktif ama makyaj yapıyor. Ayrıca kireçlenmesi için kaç kez başlık açtı ölümcül hastalık sandık. Şimdi iyileşmişmiş. Sevgili konusuna taktı. Evde yatıp her gün ona sözde musallat olan sevgilisi için başlık açıyor.
Engelle-sil- her yerden engelle. Bitti. Sanki bizim hiç bizi rahatsız eden flörtümüz olmadı... bilmiyoruz sanki çözümü. Bi de Almanya'daymış. Çat diye ona cevap vermeyen kadının kapısına gelmiş. Hem cimri hem bencil hem terk etmiş ama pat uçak bileti alıp kapısında bitiyor...
Köklü sağlam bi ilişki de değil. Uzak mesafe ilişkisi. Ama adam onu öldürebilirmiş
Profiliniz açıkmış gönderdim mesajları bakabilirsinizMaaşına hepimiz şaşımıştık. O maaşı alacak. Gün boyu evde yatacak. Hep forumda aktif ama makyaj yapıyor. Ayrıca kireçlenmesi için kaç kez başlık açtı ölümcül hastalık sandık. Şimdi iyileşmişmiş. Sevgili konusuna taktı. Evde yatıp her gün ona sözde musallat olan sevgilisi için başlık açıyor.
Engelle-sil- her yerden engelle. Bitti. Sanki bizim hiç bizi rahatsız eden flörtümüz olmadı... bilmiyoruz sanki çözümü. Bi de Almanya'daymış. Çat diye ona cevap vermeyen kadının kapısına gelmiş. Hem cimri hem bencil hem terk etmiş ama pat uçak bileti alıp kapısında bitiyor...
Köklü sağlam bi ilişki de değil. Uzak mesafe ilişkisi. Ama adam onu öldürebilirmiş
Siz işsizsiniz heralde paragraf paragraf mesaj yazmayın efenim konumu atlayın inanmıyosanız. He he kendi kendimle konuşuyorum peki bu kadar mesajı da ben yazdım farklı üyeliklerden zatenBacım sen asosyal işsiz ve sorunlu musun? Yazma dedik yazmışsın. Niye başlık açıp açıp gündemi meşgul ediyorsun? Bir de flood yapıp başlığını sürekli üstte tutuyorsun. Bence bu yasak olmalı. Bu kadar içi boş bir başlık hep gündemde olmamalı. Bir üye 1 mesaj yazıyor. Sen peş peşe 5 mesaj yazıyorsun. Konuların birbirinin aynısı. Sana tavsiye verdik umrunda değil. Ee o zaman? Aç chatgpt'yi onunla dertleş. Burda da zaten kendi kendinle konuşuyorsun.
Buradaki bazı kadınların yorumlarını hayretle okudum. Kadın hastalık süreci geçirmiş ve süreçte terk edilmiş. Biraz destek olup yol göstermek, içini rahatlatmak bu kadar mı zor?Arkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
Maalesef bazı kişilere ben de hayret ediyorum ve üzülüyorumda bilmiyorum neden böyleler saf kötülük sanırımım bunun nedeni de yok. Klavye şövalyeciliği, pc başında ego tatmini. Gerçek hayatta karşıma çıkıp birini söyleyemezlerBuradaki bazı kadınların yorumlarını hayretle okudum. Kadın hastalık süreci geçirmiş ve süreçte terk edilmiş. Biraz destek olup yol göstermek, içini rahatlatmak bu kadar mı zor?
Yol gösterdim. Ben şahsen hastaydım o gün hatta. Gayet güzel yol gösterdim.Buradaki bazı kadınların yorumlarını hayretle okudum. Kadın hastalık süreci geçirmiş ve süreçte terk edilmiş. Biraz destek olup yol göstermek, içini rahatlatmak bu kadar mı zor?
Bu arada kendi fikrimi söylemek istiyorum. Öncelikle en ihtiyaç duyduğun zamanda arkasını dönüp gitmiş. Bu kolay unutulacak bir şey değil. İnsan bunu kolayca sindiremez. Anladığım kadarıyla soğumuşsun. Zaten artık görüşmek istemediğini de söylemişsin. Ailenle açıkça konuş, polise şikayette bulun. Zaten kades indirmişsin. Kendini koru. Böyle psikopattan zerre bir şey olmaz.Maalesef bazı kişilere ben de hayret ediyorum ve üzülüyorumda bilmiyorum neden böyleler saf kötülük sanırımım bunun nedeni de yok. Klavye şövalyeciliği, pc başında ego tatmini. Gerçek hayatta karşıma çıkıp birini söyleyemezler
Engellemek çözüm olmuyor malesef bazen. Evini işini her yeri biliyor. Bu arada ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle önüne bakmalı şikayet etmeli. Sadece zaten zor şeyler yaşamış biraz daha anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum.Yol gösterdim. Ben şahsen hastaydım o gün hatta. Gayet güzel yol gösterdim.
Engelle yok say dedim. Engelleseydi kimse ona musallat olmayacaktı.
O naptı? Boy boy mesajlaştı.
Madem dikkate almayacak niye başlık açıp geziyor seri üretime geçip. Bizim sinir olduğumuz kısım tam olarak bu.
Hastalıktayken terketmişti içimde kalanları söylemek istedim. Engelleseydimde gelecekti daha kötü olacaktıYol gösterdim. Ben şahsen hastaydım o gün hatta. Gayet güzel yol gösterdim.
Engelle yok say dedim. Engelleseydi kimse ona musallat olmayacaktı.
O naptı? Boy boy mesajlaştı.
Madem dikkate almayacak niye başlık açıp geziyor seri üretime geçip. Bizim sinir olduğumuz kısım tam olarak bu.
E daha niye şans vereyim mi diye soruyorsun? Engelle geç artık adamı. Olur çözüm merak etme baktın bir daha geldi ararsın polisi. Cevap yazıp adamı çekme kendine artık bitti tamam önüne bak.Daha önce yine beklemediğim bir anda yıllar önce fiziksel şiddete maruz kaldım. O yüzden korkuyorum maalesef. Zaten polis ve şirketine yazarım diyince sindi ve sustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?