Korktuğum başıma geldi arkadaşlar:(

"Tamam istemezsen yazmam " demiş en son. Daha fazla uzatmaz gibi görünüyor.

Evet şu an özür diledi bir daha rahatsız etmiycem seni tedirgin etmek istemedim dedi.
O zaman korktuğun endişelendiğin kadar değilmiş aslında. Ama yurtdışından yanına kadar gelip sonra böyle r yapması tuhaf geldi bana. Belki de polise gidicem demenden korktu. Ya da ilk başta senin naz yaptığını,onunla aslında barışmak istediğini düşündü ve görüşmeyi istemediğin konusunda ciddi olmadığını düşünmüş de olabilir.

Bence polis ve şirketine yazarım diyince korktu. Ama böyle r yapıp tekrar rahatsız edebilir de güvenmiyorum hiç

Bence polis ve şirketine yazarım diyince korktu. Ama böyle r yapıp tekrar rahatsız edebilir de güvenmiyorum hiç
Biraz gözlemle, duruma göre hareket edersin. Özür de dilemiş seni rahatsız etmeyeceğini söylemiş. Tekrar gelmez bence. Söz konusu şirkette itibar kaybı ve karakolluk olmak olduğu için uzaklaşır diye düşünüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum yabancı şirkette rezil olmak istemez heralde.

Ben aylardır hastayım yanıma gelmedi gezmelere gitti bana ben de senin gibi evde durup depresyona mı gireyim dedi. Takip eden doktorum sevgilinle gel kontrole dedi kaç kez ona söylediğimde hiç yanaşmadı gülücük koydu sadece. Maddi ihtiyacın var mı demedi bir kez bile. Şimdi ev tutup bana bakacakmış maddi manevi. Şu yaptığına bakın ya inanamıyorum of of. Kaybedince kıymete bindim.

150 bin lira maaşın vardı belki ona uktelenmiştir. Takıntılı değil fırsatçı bence bu aşamada zarar vermeyebilir.

150 bin lira maaşın vardı belki ona uktelenmiştir. Takıntılı değil fırsatçı bence bu aşamada zarar vermeyebilir.
Aynen öyle zaten hala diyorki 1-2 yıl idare ederim seni demiştim. Ee 1-2 yılda yapamadım iş bulamadım yada iyileşemedim nolcsk atcan mı

Bu kadar niye acele etmiş? Terfi mi ettin zam mı aldın maaşına? Yani adam pat diye niye gelmiş?
Yok ben çalışamıyorum raporluyum ne terfisi. Ben de bilmiyorum 3 aydır da ayrıyız yani yeni dank etmiş mi yada ne bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…