sormadım bilmiyorumNereye gitmis yurtdışına geri mi dönmüş?
Gitmiş dedin nereye gitmis anlamadimsormadım bilmiyorum
Yani evime gitmiş sonra ayrılmış oradan. Ama nereye gitti bilmiyorum. Ben bu yaptığın zorbalık suç dedim evin önünde değilim gittim dediGitmiş dedin nereye gitmis anlamadim
Keşke öyle olsaydı keşkeeeeeBence bunların hepsi hayal ürünü
"Tamam istemezsen yazmam " demiş en son. Daha fazla uzatmaz gibi görünüyor.Dedim şimdi tamam istemezsen yazmam diyor sabahtan beri ne diyorum acaba. Ya ben nasıl böyle biriyle birlikte olmuşum aman Allah ım. Şirketine de şikayet edicem dedim. Jest olur diye düşünmüştüm diyor inanamıyorum ya.
Evet şu an özür diledi bir daha rahatsız etmiycem seni tedirgin etmek istemedim dedi."Tamam istemezsen yazmam " demiş en son. Daha fazla uzatmaz gibi görünüyor.
O zaman korktuğun endişelendiğin kadar değilmiş aslında. Ama yurtdışından yanına kadar gelip sonra böyle r yapması tuhaf geldi bana. Belki de polise gidicem demenden korktu. Ya da ilk başta senin naz yaptığını,onunla aslında barışmak istediğini düşündü ve görüşmeyi istemediğin konusunda ciddi olmadığını düşünmüş de olabilir.Evet şu an özür diledi bir daha rahatsız etmiycem seni tedirgin etmek istemedim dedi.
Bence polis ve şirketine yazarım diyince korktu. Ama böyle r yapıp tekrar rahatsız edebilir de güvenmiyorum hiçO zaman korktuğun endişelendiğin kadar değilmiş aslında. Ama yurtdışından yanına kadar gelip sonra böyle r yapması tuhaf geldi bana. Belki de polise gidicem demenden korktu. Ya da ilk başta senin naz yaptığını,onunla aslında barışmak istediğini düşündü ve görüşmeyi istemediğin konusunda ciddi olmadığını düşünmüş de olabilir.
Bence baska bir is icin geldi, gelmisken bir goreyim demisti
Biraz gözlemle, duruma göre hareket edersin. Özür de dilemiş seni rahatsız etmeyeceğini söylemiş. Tekrar gelmez bence. Söz konusu şirkette itibar kaybı ve karakolluk olmak olduğu için uzaklaşır diye düşünüyorum.Bence polis ve şirketine yazarım diyince korktu. Ama böyle r yapıp tekrar rahatsız edebilir de güvenmiyorum hiç
Ben de öyle düşünüyorum yabancı şirkette rezil olmak istemez heralde.Biraz gözlemle, duruma göre hareket edersin. Özür de dilemiş seni rahatsız etmeyeceğini söylemiş. Tekrar gelmez bence. Söz konusu şirkette itibar kaybı ve karakolluk olmak olduğu için uzaklaşır diye düşünüyorum.
150 bin lira maaşın vardı belki ona uktelenmiştir. Takıntılı değil fırsatçı bence bu aşamada zarar vermeyebilir.Ben aylardır hastayım yanıma gelmedi gezmelere gitti bana ben de senin gibi evde durup depresyona mı gireyim dedi. Takip eden doktorum sevgilinle gel kontrole dedi kaç kez ona söylediğimde hiç yanaşmadı gülücük koydu sadece. Maddi ihtiyacın var mı demedi bir kez bile. Şimdi ev tutup bana bakacakmış maddi manevi. Şu yaptığına bakın ya inanamıyorum of of. Kaybedince kıymete bindim.
Bu kadar niye acele etmiş? Terfi mi ettin zam mı aldın maaşına? Yani adam pat diye niye gelmiş?Evet gelmiş oradan pat diye
Aynen öyle zaten hala diyorki 1-2 yıl idare ederim seni demiştim. Ee 1-2 yılda yapamadım iş bulamadım yada iyileşemedim nolcsk atcan mı150 bin lira maaşın vardı belki ona uktelenmiştir. Takıntılı değil fırsatçı bence bu aşamada zarar vermeyebilir.
Yok ben çalışamıyorum raporluyum ne terfisi. Ben de bilmiyorum 3 aydır da ayrıyız yani yeni dank etmiş mi yada ne bilemiyorumBu kadar niye acele etmiş? Terfi mi ettin zam mı aldın maaşına? Yani adam pat diye niye gelmiş?
Ne kadar sürelik bir rapor bu?Yok ben çalışamıyorum raporluyum ne terfisi. Ben de bilmiyorum 3 aydır da ayrıyız yani yeni dank etmiş mi yada ne bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?