- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo ne alaka ?Istediğiniz gibi saldırabilirsiniz. Atış serbest..
Galiba ben sizin gözünüzde eslerinizi elinizden alan kadın modeliyim.
Esimin tek derdi kızı. Annesi de bu kozu kullanmayı ıyi biliyor. Ne zamandır telefonla konuşmuyorlar 2 haftadan 2 haftaya ancak giderse görebiliyor. Şimdi hepten davalık olacaklar. Kızın psikolojisi bozulacak diye baba kendini yiyecek
eşim numarasını değiştirdi. Ihtiyacı olduğunda beni arayacaklar. Varsa bir iş çıkar ortaya. Sanmıyorum ben ama.Eski esin savunucularina noluyor ben bu kismi anlamadim ara sayfalari atladim ama eski esmi magdurmus.
Evli erkege teklif etmek nedir ya adi ustunde zaten evli. Yok yok bu koca pisirik filan degil var bir isler
+11111111Yoo ne alaka ?
Anlattıklarından konularından yola çıkıyoruz
Benim gözümdeki profilin;eski eşi kıskanan,onu kışkırtmak için elinden geleni yapan,seviyorum yediriyorum içiriyorum deyip minik bir çocuğu bu oyunlarına alet eden biri olarak yansıyorsun
Bunları ben uydurmuyorum,bunlar senin yaptıkların senin anlattıkların.
Bugün almaya gittik eşimin tepkisinden sonra (bir daha rahatsiz etmemesini ve ihtiyaci olursa beni aramasi söyledi)cocugu göndermedi.Kadın eski kocanın huyunu biliyo demekki. Önce 4-5 günlüğüne kızı göndereceğim diyor. Adam hevesleniyor sonra ben de geleyim diyor. Adamın tum heyecanı suya düşüyor. Kadın çok iğrenç. Bence hemen mesaj yazmayın. Kız gelsin son gün gelme ulan ayi diye mesaj yazsin
Ayrı şehirlerde olduğumuz için 15 tatil bayram yaz tatili vs. Görebiliyormuş. Ama 2 haftada 1 görüyoruz . Fazla gorusturmesi kadının insiyatifinde.
Merak buysa kilom stabil..Degisen bişey yok. Ben geçen konumda cirkinlestim guzellesince karşısına cikayim demedim. Yaşanılan olaylara tepkimi koyamiyorum. Kendimi ifade edemiyorum . Durgunlastim. Dedim.+11111111
Kilo verip eski eşin karşısına çıkma planları yapan biri mağduriyet kasmasın komik oluyor.
Ben olsam diye dusundum de eski kocam gelip de cocugumuz hakkinda haberlesmek için yeni karimi ara dese dalga mi geciyon bip bip bip derdimBugün almaya gittik eşimin tepkisinden sonra (bir daha rahatsiz etmemesini ve ihtiyaci olursa beni aramasi söyledi)cocugu göndermedi.
Evlendikten sonra biraz kilo almamla beraber hepten kaçar oldum. Kendimi beğenmedim belki de ozguvensizlik..
Merak buysa kilom stabil..Degisen bişey yok. Ben geçen konumda cirkinlestim guzellesince karşısına cikayim demedim. Yaşanılan olaylara tepkimi koyamiyorum. Kendimi ifade edemiyorum . Durgunlastim. Dedim.
Durun bir kilo vereyim de süslenip karşına cikayim demedim. Olayları yanlış degerlndiriiyorsunuz
Yoo dediginiz o kapiya çıkıyor. Yapmayin hepimiz kadiniz niyetinizi cok acik belli ettiniz. Haydi hepimiz yanlis düşünüyoruz diyelim küçücük çocuk sizi uyarmış oraya gelme diye daha kim size ne desin?Merak buysa kilom stabil..Degisen bişey yok. Ben geçen konumda cirkinlestim guzellesince karşısına cikayim demedim. Yaşanılan olaylara tepkimi koyamiyorum. Kendimi ifade edemiyorum . Durgunlastim. Dedim.
Durun bir kilo vereyim de süslenip karşına cikayim demedim. Olayları yanlış degerlndiriiyorsunuz