Hakaret etmedim, durumunuza uygun deyim/deyiş/sıfatları kullandım. Gerçeği, durumu neyse o şekilde yazdığım için dava açmakla tehdit eden! sizsiniz. Ben de buyrun açın gerçeği mi yazdım hakaret mi ettim hakim karar verir yazdım.
Şimdi sorun neden gerçeği olduğu gibi yazdım, bana neydi ki. Her mesajımın altına çocuğa yazık yazıyorum. Siz bu çocuğu, derdiniz artık neyse ona alet etmekten vazgeçin yazdım 8643kere. Ne sizin ne de kocanızın yaşadığı hayat beni zerre ilgilendirmiyor. Benim derdim zavallı çocuğu rahat bırakmanız, güç durumda bırakmamanız. Sizin bu çocuğun psikolojisini bozmaya hakkınız yok. Baba-kız görüşmesinde de bir yerini, bir sıfatınız olmadığını önceki konunuza 86533 kez yazdı insanlar. Daha hala ısrarla istenmediğinizi bile göre bugün de çocuğun baba-kız ziyaretine gidicem yazmışsınuz. Neden? Buraya bugün neden o ziyarete gittiğinizi bir yazın derim çünkü sebebini ne burdan ne de önceki konunuzdan kimse anlayamadı!
Biraz aklınızı başınıza alın yahu. Hem istenmiyorsunuz, hem kapılarda bacalarda kalıyorsunuz hiç mi gururunuz incinmiyor? Haydi çocuğun psikolojisini de geçtim diğer konuda eski eşten köşe bucak kaçıyorum yazmışsınız. Oraya kadar gidip sonra da eski eşten kaçmak neyin kafasıdır...koca kadınsınız biraz aklı başında davranın. Davranış biçiminizden hayretler içindeyim.