Korktuğum başıma geldi. Yaşımdan dolayı reddedildim.

38 yaşındayım geçen ay 2. Evladımı kucağıma aldım.
Bı ay sonra 39 yaşına giricem.
İstesem tekrar kısa süre içinde hamile kalırım.
Doktorum bu konu da uyardı.

Sende arkadaşına deseydin ki o çapsıza söyle önce bı gidip sperm testi yaptırsın. Erkeklerinde 38 yaşından sonra spermleri bozalabilir.
Şöyle assın boynuna sperm testini öyle çıksın karsina deseydiniz.
İlk çocukla ikinci çocuk çok farkediyor ama. Yani ikinci çocuğa daha kolay hamile kalınabiliyor.

Bence o arkadaşınız pek iyi bir arkadaş değil . Öyle söylenmez hiçbir şekilde . Bir diğeri geçen bir akraba 47 yaşında evlendi nişan kına düğüm her şeyini yaptı. Hamileymiş duyduğuma göre . Yani aslında kader kısmet bu işer .
Kızmayın bana ama 47 yaşında nasıl hamile kalınıyor. Yani çok zor geliyor bana.

Beni de erkek arkadaşımla biri gel tanıştırayım demişti ki evlenmeye değil sevgili olmak için yani. Hiç beğenmedim bu ne falan oldum😂 Sonra tanıdıkça kalbi o kadar güzelmiş ki, ben çok haksızlık etmişim dedim bi de üstüne peşinden koştum🤣🤣 Yani öyle tanıştırılıp evlenen ve mutlu olan çok insan var. Amaçları bir, hayat görüşleri de birse arada engel kalmaz ki. Basamak da atlanmıyor zaten his olmazsa ikisi de olumsuz yanıt veriyor geçiyor gidiyor. Tabii herkesin düşüncesi farklı.
Sevgili olmak için de tanıştırmaları doğru bulmuyorum. Tanışmalar 3. Kişilerce sağlanmamalı. Tanışılırken bundan sevgili/koca olur mu diye düşünülmemeli.

Evlenmek istiyor ki konu açmış istemese şeyimin kenarı der uyurdu muhtemelen bu saatte 😄
Evlenmek durduk yere istenen bir şey mi? Toplumsal düzene paralel istemiyor mu? Yaş da ilerlediği düşünülüyor yine geleneksel bir şekilde ve zorunluluk hissediliyor.

Hem karsıdakı yakıştırdıkları kişi zihnıyetsızmış hemde bunları sıze soyleyen.Daha makul bır sekılde sıze soyleyebılırdı.Ayrıca hersey nasıp .Çok ıstedıgın zaman olmuyor ayrıca.

Sevgili olmak için de tanıştırmaları doğru bulmuyorum. Tanışmalar 3. Kişilerce sağlanmamalı. Tanışılırken bundan sevgili/koca olur mu diye düşünülmemeli.
Neden düşünülmesin? İnsanlar birbirine uyan iki kişiyi de tanıştırmasın mı yani? Bunlar kaderin güzellikleri olabiliyor.

Neden düşünülmesin? İnsanlar birbirine uyan iki kişiyi de tanıştırmasın mı yani? Bunlar kaderin güzellikleri olabiliyor.
Çünkü baştan sınırlar çiziliyor sanki. Tanışmaya giderken en güzel elbiseyi giymekle başlıyor, kendimizde güvendiğimiz yönlerin altını çizerek göstermekle devam ediyor. İskambil kulesi gibi geliyor bana evet sonuç gösterişli janjanlı oluyor belki ama sağlamlığı malum. Çok mutlu olanların da o sağlam nefese denk gelmediğini düşünüyorum. Yani insanlar o iskambil kuleyi inşa etmektense beton harç karsın. Daha çok emek varsin. Mütevazi basit bi beton direk de olsa sağlamından dikiversin.

Bıseyı bir usulunle soylemek var bır de, kolunun ustune sıgara basar gıbı soylemek var. Bunu sana bu sekilde getiren kısı dostun degıl senın.
İnsan olan, uymadı ya yatmadı kafasına bıseyler heralde cocugun aman bosver derdi.
Menapozdan bahsetti demezdi.

Benım boyle bır korkum yok ama bigun bırı menapozumdan bahsederse sinirlenir ve kırılırım arkadasım o kisiyi konuşturdu diye.

Allah gonlune gore versın.

Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Bence akisa birakin ben 17 yaşımdan 25 yaşıma kadar birinde takili kaldim.Nisanlanmistim da ama icimde ne varsa bir sabah uyandigimda hayır ben evlenmek istemiyorum nisanlimi istemiyorumla kalktim.Zar zor kurtuldum nişanı attim kendimle başbaşa kaldim bir süre.8 9 yılın ardindan kafami kaldirdigimda arkadaşlarım,yasitlarim vs hep evlenmis çocuklarıni seviolardi😁Bense yeniden baslamaliydim her seye.Ama evlenme fikrinden uzaktim hem de cokkk.Ansizin karsima esim çıktı nasil olduysa kendimi kollarında buldum flört ayril barış 1 sene bitti 2.sene tekrar barış 40 gün icinde isteme kina nisan ev dizme düğün oldu bitti.Akisa birak kendini benim nisanlimla nikâhim vardi(gitmedim) ama nasip o değilmiş boguluyordum.Onca yıl sonra eşimle tanışmak,flört evlenmek saka gibi nasibime koşarken buldum kendimi.Sende nasibine doğru gidiosundur ins umutsuz olma ama cok da takma herkes evlenecek diye bir kural yok.

Belki de evlenmemek hakkınızda hayırlı olandır
Bu kadar çok dert etmeyin
L ladymera
Annemin öğretmen arkadaşı var 2 tane 55 yaşında hiç evlenmemiş çok mutluları
Mal varlıklarını yetiştirme yurduna bağışladılar çok mutlular
Siz neden bu kadar çok istiyorsunuz aklım almıyor
Boşverin evlenmemek dünyanın sonu değil

Nerden tanışacaklar pardon?
İş yerinde uygun biri yoksa
İnternetten tanışsa olmaz dersiniz
Biri tanıştırsa olmaz
Eeee bu kadın ne yapıcak?
40 yaşında karşısına güvenebileceği bir erkek çıkmamış üzülen bir insana herkes evlenmek zorunda değil gibi sanki konu sahibi koca delisiymiş her önüne gelene bunla evleneyim modundaymış gibi yorumlar ilginç gerçekten
Seçici olmasa o yaşa kalmazdı zaten
İlk bulduğuyla evlenirdi hemen

çok haklısınız, burda kaç defa gördüm insanlar evlilikle ilgili konuları yazarken kendini '' yanlış anlamayın evlilik meraklısı değilim'' diye açıklama yapmak zorunda hissediyor bu yüzden, ama evlenmek istemek de çok normal istememek de çok normal, insan bir sürü isteğini gerçekleşmiştir iyi bir meslek sahibidir şehir şehir ülke ülke gezmiştir, bir de evlenmek istiyodur, veya bunların hiçbirini yapmamıştır yine de evlenmek isteyebilir size ne ama yook olur mu her şeyin altına yazcaklar bu hayattaki tek amacınız evlenmek mi diye, zevk alıyolar galibaa

bunu diyen insanların da muhakkak evli olması peki 😂

Back
X