Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla düşünce yapınız bana hiç hoş gelmedi.İlk çocukla ikinci çocuk çok farkediyor ama. Yani ikinci çocuğa daha kolay hamile kalınabiliyor.
Zorunluluk ne alaka? Evlenmeyi istiyor olamaz mı? O eskidendi zorunluluktan evleniyordu bazı kadınlar. Şartlardan dolayı. Bu tarz yorumları yapıcı sanıyorsunuz ama hiç değil. Aksine yıkıcı geliyor bana.
İnsanlar işte bu kadarda terbiyesiz lafa bak çocuk istiyormuş 25 yaşındakiyle evlenirken peki çocuğu olacağinin garantisi varmiymiş hadsiz .Umarım adam insan karşınıza çıkar siz aşağılanmiş hissetmeyin zira kendisi aşağilık ay cok sinirlendimMerhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
konu sahibi beni evlenmeye zorluyorlar çevre baskısı vs. var dememiş ben evlenmek istiyorum demiş gayette doğal hakkı buHerkes evlenmek zorunda değil. Bu bir zorunluluk değil.
ben hariçKim demis onukk’nin yarisi 2. Cocugu yapmak icin ugrasanlarla dolu
3 5 kişiye açıklama yaptım yukarda. Ben bu isteğin kaynağını zorunluluk hissi buluyorum. Fikirlerimi yazdım.konu sahibi beni evlenmeye zorluyorlar çevre baskısı vs. var dememiş ben evlenmek istiyorum demiş gayette doğal hakkı bu
Yapılabilir de denk gelmiyor. Bizimde kuzenimiz var 44 yaşında. Oda misal yaşına uygun bir hanım arıyor. Bir türlü denk gelmedi. Evlilik sitesi vs de istemiyor. Dolandırıcı falan çıkarsa diye. Cokta ahlaklı iyi niyetli bir abi ama yok yani çevresinde. Birazcık çevreyi genişletmek lazım benceMerhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
yazan kişinin bi sürü evlilikle ilgili konusu var ama.demek ki evlenmek v evlenmeyi istemek gayet normal.3 kere de evlenir 5 kere de bir insan .önemli olan arkanda yıkıntı üzüntü bırakmamak.aa evlilik neymiş diyenlerde evlenmesin de hayat boyu ya da boşansın da kendini ispatlasın o zaman inanalım onlaraAlla alla evlenmek istiyor kadın ne demek bu kadar çok istemeyin.
Aile kurmak cocuk sahibi olmak isteyen bir kadına da “bu kadar cok istemeyin evliliği” de denmez ya. Konu arkadasının patavatsızlığı konu sahibinin canı yanmış gelmiş paylaşmış. Evlilik istemeyin yazıyor insanlar. Bu işler öyle kolay oluyordu çünkü