Korktuğum başıma geldi. Yaşımdan dolayı reddedildim.

Belki de evlenmemek hakkınızda hayırlı olandır
Bu kadar çok dert etmeyin
L ladymera
Annemin öğretmen arkadaşı var 2 tane 55 yaşında hiç evlenmemiş çok mutluları
Mal varlıklarını yetiştirme yurduna bağışladılar çok mutlular
Siz neden bu kadar çok istiyorsunuz aklım almıyor
Boşverin evlenmemek dünyanın sonu değil
Evlenmek istemeyi akliniz neden almıyor siz kesin evlisiniz dimi bekara kari bosamak kolay derler e biz evlilerde bekarlara ama evlenme boswer demesi kolay oda bir hayat arkadasi ariyor belki sevgi ask belki kiskanilmak merak edilmek istiyor bunlar ve iliski bunlar gayet insani ihtiyaclar ne meraklisin sende demek ne kadar korkunc bir cümle kalp kirip günaha giriyorsunuz arkadasi kadar sizde yanlis cumleler kuruyorsunuz

Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Bir tanıdığımızın yıllarca çocuğu olmadı en son tüp bebek tedavisiyle 41 yaşında bir çocuğu olmuştu. O beyefendi acaba evleneceği kadının kesinlikle çocuğu olacağına nasıl emin oluyormuş?
Siz kendinizi üzmeyin en doğru insan en doğru zamanda çıkar inşallah karşınıza.
Bir de iyi ki bu hadsiz beyefendi ile olmamış, patavatsız birisi gibi geldi bana

Evlenmeden yaşayan mutlu olan birçok insan var bu dünyada
L ladymera
Sizin konularınızı biliyorum hep evlenmek istiyorum üzerine
Boşverin olmaması gerekiyordur belki de
Bu kadar çok istemeyin evliliği

Alla alla evlenmek istiyor kadın ne demek bu kadar çok istemeyin.
Aile kurmak cocuk sahibi olmak isteyen bir kadına da “bu kadar cok istemeyin evliliği” de denmez ya. Konu arkadasının patavatsızlığı konu sahibinin canı yanmış gelmiş paylaşmış. Evlilik istemeyin yazıyor insanlar. Bu işler öyle kolay oluyordu çünkü

Alla alla evlenmek istiyor kadın ne demek bu kadar çok istemeyin.
Aile kurmak cocuk sahibi olmak isteyen bir kadına da “bu kadar cok istemeyin evliliği” de denmez ya. Konu arkadasının patavatsızlığı konu sahibinin canı yanmış gelmiş paylaşmış. Evlilik istemeyin yazıyor insanlar. Bu işler öyle kolay oluyordu çünkü

Toy bunlar ablası. Kendileri hiç çetrefilsiz evlendiler diye her şeyi kolay sanıyorlar

Evlenmek istemeyi akliniz neden almıyor siz kesin evlisiniz dimi bekara kari bosamak kolay derler e biz evlilerde bekarlara ama evlenme boswer demesi kolay oda bir hayat arkadasi ariyor belki sevgi ask belki kiskanilmak merak edilmek istiyor bunlar ve iliski bunlar gayet insani ihtiyaclar ne meraklisin sende demek ne kadar korkunc bir cümle kalp kirip günaha giriyorsunuz arkadasi kadar sizde yanlis cumleler kuruyorsunuz
Hayatım boyunca beni hiç kimse merak etmedi. Ne çok isterdim birinin beni ben olduğum için sevmek istemesini. Merak etmesini, korkma ben burdayım yanındayım demesini. Gerçekten de insan en çok istediği şeyle sınanır. Annem babam hayatta değil. Çok küçükken kaybettim. Merak edilmek nasıl bir şey bilmiyorum. Siz konu sahibi için belki merak edilmek isteniyordur deyince dank etti kafama.😢

Ben adamda kabahat göremedim. İstekleri vardır, elbette soracak. Kadın taraf olarak sormuyor muyuz geçimini neyle sağlıyor, borcu harcı var mi diye?Bu da onun gibi birşey. Aile kurmak için yaradılışımızda kodlanan güdülerle hareket ediyoruz. Erkek evine bakabilir mi? Kadın sağlıklı çocuklar verebilir mi? Olayın özü bu(: Ama biraz ayıymış. Menapoz sorusu olmamış. Arkadaşınızın gelip bunu size anlatması daha da falso. Şimdiki 40lı yaşlar öncenin 30lu yaşları gibi. Daha kaliteli yaşıyoruz, daha uzun, hiç birimiz yaşımızı göstermiyoruz, 40lı yaşlarda aile kurup bebek yapabiliyoruz ne bileyim. Beyefendi eski kafalı sanırım, suçlamamak lazım. Bir sonrakine bakın♥️

Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Ben burada arkadaşınıza kızdım. Adam sizi tanımıyor dümdüz konuşmuş ama arkadaşınızın size birebir aynısını aktarmasına gerek yoktu. Farklı şekilde olmayacağını söyleyebilirdi.

Arkadaşınızla yakın olduğunuza emin misiniz?

Adam istememiş olabilir, kaba saba, menopoza girmiş mi diyecek kadar densiz olabilir ama arkadaşınız bunları size olduğu gibi aktarmak zorunda değildi.

Ayrıca evlenmek istemek ayıp değil. Herkes biliyor bekar da yaşamanın mümkün olduğunu ama tercihi o yönde değil demek ki.

Birde görücü usulü ile tanışan insanlar evlilik olsun da nasıl olsun kafasında değiller. Arkadaşlarının tanıştırdığı iki insan gayet mutlu bir birliktelik ve sonrası evlilik yaşayabilir, tecrübeyle sabit.

evlilik ile ilgili açılan konulara begenmedim yorumu atıp sanki konu sahibi evlilik meraklisiymis gibi yorumlar yazıyor herkes sizin gibi uyarı yapmasına rağmen

arkadaşınız ne kadar kötü birisi. sizin yıkık düşünmenizi sağlamak için elinden geleni yapmış. ona bu fırsatı verip, kendinizi boş yere üzmeyin. mutlaka hayatınıza uygun birileri çıkacaktır, çıkmasa da gerçekten dünyanın sonu değil. Allah her şeyin hayırlısını versin.

Nerden tanışacaklar pardon?
İş yerinde uygun biri yoksa
İnternetten tanışsa olmaz dersiniz
Biri tanıştırsa olmaz
Eeee bu kadın ne yapıcak?
40 yaşında karşısına güvenebileceği bir erkek çıkmamış üzülen bir insana herkes evlenmek zorunda değil gibi sanki konu sahibi koca delisiymiş her önüne gelene bunla evleneyim modundaymış gibi yorumlar ilginç gerçekten
Seçici olmasa o yaşa kalmazdı zaten
İlk bulduğuyla evlenirdi hemen
İşte bu düşünce yapısı bu kocasızlığı eksiklik saymalar zaten üzülmesine sebep olan şey. Daha dediklerimi anlamaya çalışmadan ya evlenmek istiyorsa, ya çocuk istiyorsa. İstemediğini düşünerek mi konuşuyorum? İsteme sebebini irdeliyorum. Yalnız kadın diyerek gereksiz bi kategoriye sokan sizsiniz.

Çok samimi arkadaşım ondan söylemiş olabilir.

Samimi arkadaş da olsa bunu söylemesine gerek yoktu, sonuçta yaşınız sizin değiştirebileceğiniz bir özelliğiniz değil. Örneğin "çok konuşuyor dedi o yüzden istemedi görüşmeyi" deseydi sizin kendinize çeki düzen vermeniz için samimiyetle dile getirmiş olurdu. Ama bu yaptığı düpedüz patavatsızlık en iyi ihtimalle.

Hayatım boyunca beni hiç kimse merak etmedi. Ne çok isterdim birinin beni ben olduğum için sevmek istemesini. Merak etmesini, korkma ben burdayım yanındayım demesini. Gerçekten de insan en çok istediği şeyle sınanır. Annem babam hayatta değil. Çok küçükken kaybettim. Merak edilmek nasıl bir şey bilmiyorum. Siz konu sahibi için belki merak edilmek isteniyordur deyince dank etti kafama.😢
Yaşamayana kinamak cok kolay halden anlayan biri olarak yazmak ise o başka bir erdem ..Allah mekanlarini cennet eylesin yalnizlik allaha mahsustur ..kendini bilmez insalar hayatimizin her alaninda olacak malesef kafaniza takmayin

Ben burada arkadaşınıza kızdım. Adam sizi tanımıyor dümdüz konuşmuş ama arkadaşınızın size birebir aynısını aktarmasına gerek yoktu. Farklı şekilde olmayacağını söyleyebilirdi.
Düsununce bile sinirim tepeme cikti arkadaslik dostluk samimiyet bu degil ...
26 yasında evlendim evlendiğim kişi ilk ayda dedi ki eğer cocugun olmazda seni boşarım. Ben onu boşadım. Çocuk nasip işi onun cocugunun olacagı kesin miymiş bu kadar rahat konusuyor.
Tam bir Alfa sin taktir ediyorum seni 🥳🥳🥳👏👏👏💪💪💪💪

Back
X