Korku ve gerilim film önerileri..

Bazen filimlerin adini bile karistiryorum okdara izledimki artik korku filmi kendim cikricam :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında fena fikir değil bu kadar film izleyip korku filmi seven hatunkar olarak birşeyler yapabiliriz bence

Sen 20 yaşındamısın Eşinin kızı mı var Canım maşallah sana valla kolay şeyler değil o yaşta o kadar sorumluluk benim yaşım 23 ben hala korkuyorum:26:

Hahaha ay ne güldürdün beni ya Allah da seni güldürsün Uçan zombimi yapmışlar haha ay ya Bak iyimiş o izlerim ben o filmi zombilerin uyuşukluğuydu zaten benim sinirimi bozan

Baktım filme ama internet ağır açılmıyo atsam buraya size bakarmısınız nasıl görünüyomuş dediğim filmi bende merak ettim

Hahaha ay ne güldürdün beni ya Allah da seni güldürsün Uçan zombimi yapmışlar haha ay ya Bak iyimiş o izlerim ben o filmi zombilerin uyuşukluğuydu zaten benim sinirimi bozan

amin aminnnnnnnnnnnnnn
izle izle bende bi daha mı izlesem ne yapsam uçan zombi göresim geldi

Sen 20 yaşındamısın Eşinin kızı mı var Canım maşallah sana valla kolay şeyler değil o yaşta o kadar sorumluluk benim yaşım 23 ben hala korkuyorum:26:

:

Evet 20 yasındayım :) Eşime 19 yasındayken kaçtım Biz onunla tanıştığımızda Boşanmıştı tamamen. ailem cocuk var diye istemedi. ben cok seviyordum birde aramızda 11 yas var ( kerata hiç 31 gibi göstermez ama her gören 25 var mısın abi der. )

rahmetli annem derdi ki hep. " kızım iş eşşektir. sen itersen gider. sakın işten korkma evlendiğin zaman. " derdi. ondan cesurum o konuda biraz. bendede hamur işi yapma becerisi yok netten araştrıp duruyrm hep tarfleri

Cekicem ya soyke dag bayir bi ev bulucam tenhe koca bi cinarr icerigune daha fazla girmiyim :)))

ouvvv hannibal manyak bişey ya insaının psikolojisini bozuyor ona rağmen izledim bende filmi de diziyi de
Evet filim mukemmeldi ya :))

sihirbazlar çetesi mı dünyalı mı :))

Son düzenleme:
ouvvv hannibal manyak bişey ya insaının psikolojisini bozuyor ona rağmen izledim bende filmi de diziyi de

sihirbazlar çetesi mı dünyalı mı :))

Imceptionu diorum benn hahah karisti :)))

3 sezonda bitti gecen hafta snirim bozuldu ama manyak bi sezon finaliydi kanim çekildi izlerken

ben daha oralara gelmedim üst üste izleyince cidden kötü oluyor ya manyakmıyız neyiz

World war Z tek gecerim manyak gerilim filmi :))

Çok iyi bir film evet
Ahahah öyle filmlere bende çok gülüyorumtamam canım yazacağım
Tamam canım sorun değil ne zaman girebilirsen ben hep buralardayım çok nadir cumartesi olmam ama onun dışında burdayım

Tamam canım :13:

Baktım filme ama internet ağır açılmıyo atsam buraya size bakarmısınız nasıl görünüyomuş dediğim filmi bende merak ettim

Cini mi diyorsun canım sen:26:
amin aminnnnnnnnnnnnnn
izle izle bende bi daha mı izlesem ne yapsam uçan zombi göresim geldi

Güzelse izle bazı filmler vardır öyle ne kadar izlesende bıkmazsın

Her konuda cesursun bence canım 19 yaşında çocuğu olan birine kaçmak herkesin yapacağı bir şey değil ama seviyorsan mutluysan gerisi önemsiz

Cekicem ya soyke dag bayir bi ev bulucam tenhe koca bi cinarr icerigune daha fazla girmiyim :)))

Aaa azıcık anlatsaydın ama merak ettim

Banlanirim anlatirsammm :)))

arkadaşlar gerilim filmi izlemek istiyorum bu gece......
doğmamış,gothika,sır.....vs filmlerini izleyenler bilir bu tarz filmlerin tadında bir film öneriniz varmı?....
kanlı korku filmi istemiyorum.....
midemi bulandırıyor.........

Ben de tam tersi kanlı izliyorum sadece doğmamışı izledim ama hatırlayamadım :26:

tam benlik bir konu

ama benim izleyeceğim kimsem yok eşim korkuyor. kuzenimle sinema keyfi yapıyoruz. benim eşim onun eşi korkuyor diye boykot uyguluyorlar.
korku sahnelerinde bile gülme krizine girdiğim için sinir oluyorlar.

Evdeki Düşman filminde bile korkmuşlardı ya.

Önerileri not alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…