Korku ve gerilim film önerileri..

Evet aynen bende öyle işte özellikle o Ruhlar bölgesinde kahkaha atmıştım O nedenle ben öneri istiyorum senden.. Benim de izlemek için kimsem yok Sözlümle arada izliyoruz onun dışında tekim

ben onun sonunu pek anlamadıydım 5 ay oluyor sanırım izleyeli hadi bana ilm söylede izliyim çok sıkıldım

Oo çok olmuş ben daha yeni izledim.. Özet geçeyim mi Şuan gelmyor aklıma ama bende film bakıyorum gece izlemek için Yetimhane diye bir film var ben izlemedim nasıl:26:

Oo çok olmuş ben daha yeni izledim.. Özet geçeyim mi Şuan gelmyor aklıma ama bende film bakıyorum gece izlemek için Yetimhane diye bir film var ben izlemedim nasıl:26:
Bi ara özet geçersin
Yetimhaneyi ben beğenmedim hiç, ne gerdi ne de korkuttu. Sadece sonuna sinir oldum o kadar
Açık mezar var ona bak istersen ben beğenmiştim
Antisosyal diye bi film buldum bende onu izlesem mi ki :26:

Son düzenleme:
Bi ara özet geçersin
Yetimhaneyi ben beğenmedim hiç, ne gerdi ne de korkuttu. Sadece sonuna sinir oldum o kadar
Açık mezar var ona bak istersen ben beğenmiştim
Antisosyal diye bi film buldum bende onu izlesem mi ki :26:

El kamerasıymış canım ben izleyemiyorum öyle:26: Antisosyal için hiç olumlu yorum yok ki puanı da çok düşük:26:

Buldum canım şimdi Açık mezar yazdım öyle baktım mezar buluşmaları diye bir film çıktı en üstte adına şimdi dikkat ettim oymuş el kamerasıyla olan

eheh yalnız el kamerasıyla çekilmiş ve beni, ani hoplatan sahneleri olan bi film vardı skinwalker ranch diye onu tavsiye ederim

Bakarım canım ama el kamerası diye ön yargılıyım

olma olma mesela o yazdığın mezar buluşmaları o kadar saçma sapan ve iğrençti ki güzel filmler izlemesem bende ön yargılı olurdum mesela paranormal activity, öyle çok aman aman bi film değil ama acaba nolacak diye izlettiriyor kendini Paranormal activity: the marked ones'ı izlemedim mesela bu sıralar tırsakım baya

Ben izledim bir kaç tane aslında ama çok güzel olsa ile sevemiyorum normal hd varken niye yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…