Korkulan oldu

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
İşte korktugum başıma geldi... Kaynanamlar evi vermişler kiraya... Antalyaya taşınacaklar kesin.. Allahım bana yardım et ne olursun ... Bugün eltim ben kocam kaynım okey oynuyorduk otelde sonra kaynanam kocam aradı evi verdik kiraya dedi . biz eltimle çok kötü olduk.. Ve eltimle konuşmuyor KV onun evine gelip girmeyeceği halde deli oldu.. Ben neyapayım gelecek herşeyime karışacak kocam desen her istediğini yapıyor onun.. Eltimle o kadar özeniyorumki kocası sen kafana takma ben uzak tutucam diyor.. Eltimle bana diyorki senin isin zor iyice zoruma gidiyor.. Rabbim sen yardım et akıl verin naparım bu kadınla dayanamıyorum yüzünü görmeye

mevzu nedir? siz neredesizin, o nereden geliyor, elti niye konusmuyor?

bacım o zaman sen mesafe koyacaksın.
Nasıl ne yapmalı ? Kaynanam takıntılı bacım normal bir insan değil yemin ediyorum.. Ruh ve sinir hastalıklarında bakırköyde yattı

mevzu nedir? siz neredesizin, o nereden geliyor, elti niye konusmuyor?
Şu an biz afyondayiz antalyaya yaşıyoruz tatile geldik buraya kaynanamlarda istanbuldan evlerini kiraya verip antalyaya geliyorlar.

Kocanin uzak tutmasina gerek yok bence. Sen mesafe koyarsan kimse sana bisey yapamaz. Sorun ne bilmiyorum ama en fazla gittiginde saygini korur fazla konusmadan mesafeli bi sekilde devam edebilirsiniz

Sayenizde kvleri disi terminator olarak hayal ediyorum
Yahu oğlu nun eviherhalde gelecek herhalde fikrini soyleyecek neden bu kadar önyargılı oluyorsunuz? Bir durun bakalim zaman ne gösterecek

Kocanin uzak tutmasina gerek yok bence. Sen mesafe koyarsan kimse sana bisey yapamaz. Sorun ne bilmiyorum ama en fazla gittiginde saygini korur fazla konusmadan mesafeli bi sekilde devam edebilirsiniz
Canım öyle denedim oturupta ben onunla konuşmuyorum zaten. Birşey sorarsa cevap veririm... Ama benim takındgım konu her şeye karışıyor.. Şimdi gelecek antalyaya hergun bizi çağırır yemeğe yada bize gelir.. Kocama karışıyor herşeyi ne sanki karısı kabullenemiyor evlendiğini ya

Siz ağlayınca eşinizin tepkisi ne oldu
O gitti telefonla konuşmaya ben agladigimda eltimle ben vardık.. Eltimle diyorki.. Senin yuvan dağılacak bu kadın ipe sapa gelmez bana gelip gitmeyecek diyor.. O rahat yani ya ben ;/

O gitti telefonla konuşmaya ben agladigimda eltimle ben vardık.. Eltimle diyorki.. Senin yuvan dağılacak bu kadın ipe sapa gelmez bana gelip gitmeyecek diyor.. O rahat yani ya ben ;/
Eltine fazla güvenme, laf da verme.
Bakarsın onlar çok iyi olur, sen kötü olursun.
Saygını, seviyeni koru yeter.
Haftada bir gidersiniz, düzene koyarsınız, evine de çağırmazsın.

Yani ben bakmam.Sende başının çaresine bak diyor.Aynı ilde olmayla illa sorun yaşayacağınızı nerden biliyorsunuz.Belki hiç sizi rahatsız etmeyecek kv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…