- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Nasıl ne yapmalı ? Kaynanam takıntılı bacım normal bir insan değil yemin ediyorum.. Ruh ve sinir hastalıklarında bakırköyde yattı
Eltin hic iyi bir kadin degil. Ona guvenme ve kv icin sakin dertlesme. Ne demek yuvam dagilacak. Cok yanlis bir dusunce. Kardesim ne dusunursen onu cekersin. Bu kadin bana bulasamayacak de. Her cagirdiginda gitme yada musait degiliz de. Yap iste birseyler. Ama lutfen dusucelerinle yaratma olumsuzluguO gitti telefonla konuşmaya ben agladigimda eltimle ben vardık.. Eltimle diyorki.. Senin yuvan dağılacak bu kadın ipe sapa gelmez bana gelip gitmeyecek diyor.. O rahat yani ya ben ;/
tam aranan tip kudurdukça hastalığına ver... arama sorma siz diye hitab et... gelmek isterlerse müsait değilsen çıkıyoruz de... her dakka her istediği yere gitme... acil bir şey olursa ararlarsa git elinden geleni yap. ben kimseyle vıcık değilimdir de... olayı bitir... evine karışırsa onu dayaparız sizi mi kıracağım de bildiğini oku... ayrı bir ailesiniz artık unutma ..Nasıl ne yapmalı ? Kaynanam takıntılı bacım normal bir insan değil yemin ediyorum.. Ruh ve sinir hastalıklarında bakırköyde yattı
S
Süpersiniz ya kendinizi geliştirmeniz çok güzel şu sabırlı olma işini bende öğrene bilsem ne güzel olurdu
Kimse varmı arkadaşlar.. Yeni konu açmak istemiyorumm
Yanlış yazmısım canım ya konuşuyorum yani hala küsüz demek istemiştimNe konuşuyorsun kocanla biraz açarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?