Korkulan oldu

Nasıl ne yapmalı ? Kaynanam takıntılı bacım normal bir insan değil yemin ediyorum.. Ruh ve sinir hastalıklarında bakırköyde yattı

Psikolojik problemleri olan insanları bu şekilde normal insan değil falan diye aşağılayamazsınız!!!

Eğer bu insanın hasta olduğunu bile bile yaptıklarını ciddiye alıyosanız siz daha hastasınız demektir!!

Fesatlıkla psikolojik problemleri karıştırmayalım

Bir seyı 40 kere söylersen olurmuş..
Sen bu konu hakkında 40 kere konu açtın ahada gördun mu neler geldi başına.

Allah yardim cin olsun valla bilemedim Allah herkese iyi kaynana nasip etsin..

Evlat sahibiyiz ilerde kızım evlense onun yaşadığı şehre taşınsak demek ne hakaretler neler neler... Var mı senin çocuğun anla bil ki senden önce anası vardı adamın nasıl insanlarsiniz ya yemin ederim bu kadarı pes

Mesafe koyarsın. Bu kadar üzülmeye gerek yok. Sevdiğim insan km lerce uzakta olsa hep yanımda sayılır, ararım konuşurum sohbet ederim. Sevmediğim insan burnumun dibinde bile olsa yok sayarım görmezden gelirim hayatıma dahil etmem. Kendileri ev tutacakmış, gitmezsin olur biter. Evine karşıtığında da cevabını verirsin olur biter. CAnını sıktığına değmez.

sende kv anladığı dilden konuş kendini ezdirme kendi psikolojisi bozuk diye seninkini de bozmaya Hakkı yok çok diğer konularından biliyorum kv mi o yüzden böyle konuşuyorum Allah yardımcın olsun gerçekten kötü kaynana dedikleri seninki olsa gerek

O gitti telefonla konuşmaya ben agladigimda eltimle ben vardık.. Eltimle diyorki.. Senin yuvan dağılacak bu kadın ipe sapa gelmez bana gelip gitmeyecek diyor.. O rahat yani ya ben ;/
Eltin hic iyi bir kadin degil. Ona guvenme ve kv icin sakin dertlesme. Ne demek yuvam dagilacak. Cok yanlis bir dusunce. Kardesim ne dusunursen onu cekersin. Bu kadin bana bulasamayacak de. Her cagirdiginda gitme yada musait degiliz de. Yap iste birseyler. Ama lutfen dusucelerinle yaratma olumsuzlugu

Nasıl ne yapmalı ? Kaynanam takıntılı bacım normal bir insan değil yemin ediyorum.. Ruh ve sinir hastalıklarında bakırköyde yattı
tam aranan tip kudurdukça hastalığına ver... arama sorma siz diye hitab et... gelmek isterlerse müsait değilsen çıkıyoruz de... her dakka her istediği yere gitme... acil bir şey olursa ararlarsa git elinden geleni yap. ben kimseyle vıcık değilimdir de... olayı bitir... evine karışırsa onu dayaparız sizi mi kıracağım de bildiğini oku... ayrı bir ailesiniz artık unutma ..

eltinle kv yi barıştır bu arad kadının dikkati dağılsın

nu arda kocana hiççç birşeyi ama hiççbirşeyi bağırarak çemkirerek annasini eleştirerek söyleme. ben dilini kullan...

Ben böyle olunca çok üzülüyorum ben annen için de çok üzülüyorum. Kendine daha çok zarar veriyor bize takınca... ona bir şeyler bulsam yapacak keşke ... bulsak değil bak.... bulsam... onu iyi etsem... Allah ondan razı olsun... ama bu rası da benim "YUVAM". ben yuvam konuusnda korumacıyım biliyorsun (tam bir evinin hanımıyım). onun adına da yazık... böyle şeylere takıyor kafayı....

bir de civarınızdaki dairelere sen bak ve fiyatları yüksek söyle uzağa taşınmalarını sağla.. madem konu yuvanın birliği aklıma bunlar geliyor ço etik değil belki ama

beraber yaşamak istemiyorum kesin ve net. diye çizgi cekmek varken niye bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz yahu. hayatı kendi kendinize cehennem ediyorsunuz

Kimse varmı arkadaşlar.. Yeni konu açmak istemiyorumm

Huzursuzum kocamla konuşuyorum haylaaa offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…