Korkulan oldu

Niye küstün kaynanangil geliyor diyemi o neyapabilirki geliyorlarsa

Bu kaynana başka eve kiraya çıkmayacakmi sonuçta sizin eve gelmiyor.mesafe koyarsin her dk gelip gitmessin bişeyler uydurursun. Senelerce kaynanasiyla aynı evde yaşayan insanları al bide gözünün önüne. Sen daha onlar gelmeden kendine ve eşine sıkıntı yapmaya baslamissin. Icin ferah tut sabırlı ol

Niye kaynanana kızıyorsun? Kocana kız. Hatta yanlış kişi ile evlendiğin için kendine kız.

Anne bu ya... Ayrı ev olduktan sonra problem ne...duvardan çıkmadı ya eşiniz,kayınvalidenizden bu kadar rahatsız olmaniz çok itici...

Arkadaşlar varmı kimse konuştum kocamla herseyi

kocana resti çek, kaynanayla da mesafeli ol.
başka yapacak bişey yok.

Konuştum.. Dedimki eltim diyorki dedim kaynanam buraya gelirse huzursuz olacaz hepimiz rahat durmucak senin huzurunu bozacak. Dedim konuya oradan girdim. Kocam da dediki sen rahat ol öyle birşey olmayacak. Dedim ki iş sende bitiyor sen aradaki dengeyi saglarsan sorun olmaz. Dedimki annen diyorki ben hasta bor insanım bana hergun gelip gideceksiniz diyo oda dediki herkes ayrı bir aile hergun gidip gelinirmi.. Sen merak etme ben onları ayarlıcam dedi ama anasını bildiğim için .. Pek içim rahatlamadi gibi

Bak eşin gayet güzel konuşmuş bence gayet ikna edici canını sıkma boş ver iş olacağına varır

Eşin iyi konuşmuş dediği gibi dengeyi de kurarsa sıkıntı olmaz

bu konuda iş eşinizde biter benim kayınvalide bana araçla 5 dakika mesafede daha bir kez evime geldiler ben yüksek lisans yapıyorum çalışıyorum eşim uzak tutuyor gerekirse o gider görmeye.

Şu an biz afyondayiz antalyaya yaşıyoruz tatile geldik buraya kaynanamlarda istanbuldan evlerini kiraya verip antalyaya geliyorlar.

Aynı şehirde diye niye bu kadar panik yapıyoaun.eltinde yapmış nispetini araya mesafe koyarsın olur biter.sen kendinden emin ol yeter.

Kocan dur dıyecek ıyı nıyetınle anlatacaksın allah sabır versın .

Koca anacıysa, dünyanın baska ucunda da olsa gene ortaligi karistirir fettan kv..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…