- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
Bak eşin gayet güzel konuşmuş bence gayet ikna edici canını sıkma boş ver iş olacağına varırKonuştum.. Dedimki eltim diyorki dedim kaynanam buraya gelirse huzursuz olacaz hepimiz rahat durmucak senin huzurunu bozacak. Dedim konuya oradan girdim. Kocam da dediki sen rahat ol öyle birşey olmayacak. Dedim ki iş sende bitiyor sen aradaki dengeyi saglarsan sorun olmaz. Dedimki annen diyorki ben hasta bor insanım bana hergun gelip gideceksiniz diyo oda dediki herkes ayrı bir aile hergun gidip gelinirmi.. Sen merak etme ben onları ayarlıcam dedi ama anasını bildiğim için .. Pek içim rahatlamadi gibi
Konuştum.. Dedimki eltim diyorki dedim kaynanam buraya gelirse huzursuz olacaz hepimiz rahat durmucak senin huzurunu bozacak. Dedim konuya oradan girdim. Kocam da dediki sen rahat ol öyle birşey olmayacak. Dedim ki iş sende bitiyor sen aradaki dengeyi saglarsan sorun olmaz. Dedimki annen diyorki ben hasta bor insanım bana hergun gelip gideceksiniz diyo oda dediki herkes ayrı bir aile hergun gidip gelinirmi.. Sen merak etme ben onları ayarlıcam dedi ama anasını bildiğim için .. Pek içim rahatlamadi gibi
Yani Nil harikasınKim yendi okeyde?
afyona dönünŞu an biz afyondayiz antalyaya yaşıyoruz tatile geldik buraya kaynanamlarda istanbuldan evlerini kiraya verip antalyaya geliyorlar.
Var sen anlat dinliyoruzVarmı kimse
Şu an biz afyondayiz antalyaya yaşıyoruz tatile geldik buraya kaynanamlarda istanbuldan evlerini kiraya verip antalyaya geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?