Korkulan oldu

Şu an biz afyondayiz antalyaya yaşıyoruz tatile geldik buraya kaynanamlarda istanbuldan evlerini kiraya verip antalyaya geliyorlar.

oncelikle yarin muhakkak kaymakli - sucuklu kahvalti yapip, uzerine lokum ve kahve keyfi yapiyorsunuz ve sonra yeni gunun, keyifli baslangici ile esinize asla konu acmiyorsunuz. bakalim yeni gunler neler getirecek. sakin kalin, doldurusa gelmeyin.

oncelikle yarin muhakkak kaymakli - sucuklu kahvalti yapip, uzerine lokum ve kahve keyfi yapiyorsunuz ve sonra yeni gunun, keyifli baslangici ile esinize asla konu acmiyorsunuz. bakalim yeni gunler neler getirecek. sakin kalin, doldurusa gelmeyin.
İnan bu söylediklerin okadar iyi geldiki kulağıma anlatamam

Yani ben bakmam.Sende başının çaresine bak diyor.Aynı ilde olmayla illa sorun yaşayacağınızı nerden biliyorsunuz.Belki hiç sizi rahatsız etmeyecek kv.
Keşke öyle biri olsa... Ne şirrettir anlatsam roman olur

Canım eski konularınıda biliyorum az çok. Zaten baştan belliymis geleceği ve başından belli bir şeyleri düzeltmeden aynı şekilde devam edeceğin.
Yapacak pek birşey de yok bundan sonra mesafeli olmaya çalışmandan başka

İnan bu söylediklerin okadar iyi geldiki kulağıma anlatamam

kendimden ornek vereyim, esimin ailesi ile gorusmuyorum. gorustugum sure zarfinda da sunu gozlemledim ki benim o ailede guvenecegim tek kisi esim. elbette istisna aileler var, umarim sizinki de o istisnalar icindedir. ancak sunu unutmayin ki mesafede her zaman saygi ve daha cok sevgi vardir.

biz kadinlar cemkirerek duygularimizi asikar ediyoruz ama bir dusunelim, cemkirdigimiz seylerin kacini esimize kabul ettirebildik?

sukunette hayir, az sabirda da cok keramet vardir.

Ne olur konusun çok mu şey istiyorum ya istiyorum ki... Esim o kadının her dediğini yapmadım birşey karıştırmasın benden uzak tutzi..

Ne olur konusun çok mu şey istiyorum ya istiyorum ki... Esim o kadının her dediğini yapmadım birşey karıştırmasın benden uzak tutzi..

sevgili byby69 istekleriniz bana - bize gore cok normal olabilir ama Celaleddin Rumi'nin cok guzel bir ozeti vardir, der ki;

- Ağaçlara su vermek adalet, dikene su vermekse zulümdür.

Esinizin ailesine karsi umdugunuz seyleri yapabilmesi belki adalettir, belki de zulum. ben degil, siz biliyorsunuz kosullarinizi.

esinize sabirli yaklasin, kizginliklarinizi degil kirginliklarinizi asikar edin; o vakit muhakkak ki ibre hayriniza doner.

Nasıl ne yapmalı ? Kaynanam takıntılı bacım normal bir insan değil yemin ediyorum.. Ruh ve sinir hastalıklarında bakırköyde yattı
Bacım yok varsayacaksın yada kavga edeceksin. Kavga edersen sen zararlı çıkarsın, görmezden gel. Mümkünse kocanı başka yere taşınmaya ikna et.

Sözün bittiği yer
evleriniz yakin mi olcak peki

Eltin hakli onun doldurusuna gelip annesi ayni sehire tasiniyor diye esinin seni gorebilecegi bir yerde aglarsan ve bu hareketleri gozune sokarsan devamli esin annesine daha cok sarilacak ve yuvan zarar gorecek. Gelme doldurusa. Esine de belli etme bu durumu. Sonucta gelmelerini engelleyemezsin gelecekler. Sen ne kadar ilimli yaklasiyo gorunursen ilerde bi problem oldugunda esin o kadar yaninda durur. Ha ilimli derken mesafeni koruyarak yuz goz olmadan. Ama hep sikayet eder surat asar aglarsan bi problem oldgunda esin zaten annemden nefret ediyosun o yuzden boyle herseyi kotu yorumluyosun deyip seni dinlemiycek annesinin yaninda olcak.

Hemen hamile kal düşük tehlikem var de yat hizmet ettir kendine geldiğine geleceğine pişman olur garip

Ya ben konuyu bilmiyorum sizde yanlış anlamayın ama bahsedilen kadın hasta diyorsunuz ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmış demek ki sorunlu tedaviye ihtiyacı var yarın öbürgün bizimde psikolojimiz bozulabilir. sizin kayınvalideniz bir örnek sadece diyorsunuz ki kaynım karısına merak etme uzak tutucam onu demiş . Düşündümde ne kadar acı bir durum deli bile olsa keşke uzak tutmaktansa yanında durup destek olsa .o bir anne ya.Allah merhametimizi arttırsın

Valla arana mesafe koyacaksin bikere. Eşin de sana yardimci olacak. Anne bu hergun ister ya ben gideyim ya onlar gelsin ama esini arayinca esin diyecekki anne yorgunum isten geldim uzancam dinlencem sonra gorusuruz. Seni gunduz ararsa evdeysen diceksin ki iş yapiyorum. Eger calisiyorsan zaten sorun olmaz gunduz gidip gelinmez. Ama dedigim gibi mesafeni korursan hersey guzel gider. Birde gidip gelmelerinizi arayarak haber vererek yapmaya alistir, çat kapı gelmeyi huy edinmesinler.

S
Süpersiniz ya kendinizi geliştirmeniz çok güzel şu sabırlı olma işini bende öğrene bilsem ne güzel olurdu

Elti de tam elti maşallah. Yuvan dağılacak nedir ya ailesiniz siz insan biraz düşünür de konuşur. Hiç güvenme derim. Kaynananın rahatsızlığı neydi? Tamamen iyileşip çıkmadı mı hastaneden?

Eşim her seye karıstırır laf soylemez annesine diyorsun da rahatsız ve mutsuz olan sensin, o ev senin evin. Kayınvaliden ileri gittiğinde sen karıstırmayacaksın, saygısızca davrandıgında sen laf soyleyeceksin. O sınırı senin koyabilmen gerekiyor. Sen susup kenara cekilip, eşim laf söylesin diye beklersen daha cok beklersin anladıgım kadarıyla.
Ayrıca eltinin yapmaya calıstıgı sey alttan alta seni gazlamaktan baska bir sey değil. Sen yandın ben rahatım tarzında konusmasına neden izin veriyorsun? Niye yanıyormuşum ates olsa cürmü kadar yer yakar, ben kendimi ezdirmem deyip eltini susturacağına daha cok ağlıyorsun. Eltinin de cok hosuna gidiyordur eminim. Biraz kendine guvenli ol. Sen izin vermedikçe kimse senin evine karısamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…