Şu an biz afyondayiz antalyaya yaşıyoruz tatile geldik buraya kaynanamlarda istanbuldan evlerini kiraya verip antalyaya geliyorlar.
İnan bu söylediklerin okadar iyi geldiki kulağıma anlatamamoncelikle yarin muhakkak kaymakli - sucuklu kahvalti yapip, uzerine lokum ve kahve keyfi yapiyorsunuz ve sonra yeni gunun, keyifli baslangici ile esinize asla konu acmiyorsunuz. bakalim yeni gunler neler getirecek. sakin kalin, doldurusa gelmeyin.
Keşke öyle biri olsa... Ne şirrettir anlatsam roman olurYani ben bakmam.Sende başının çaresine bak diyor.Aynı ilde olmayla illa sorun yaşayacağınızı nerden biliyorsunuz.Belki hiç sizi rahatsız etmeyecek kv.
İnan bu söylediklerin okadar iyi geldiki kulağıma anlatamam
Tamam eşinizin bir kadına değer vermesinden,sevmesinden korkun da bu kişi annesi olmasın.Aynı eve getirmiyor ya sonuçta,ayrı evde olup ta ne yapabilir.Keşke öyle biri olsa... Ne şirrettir anlatsam roman olur
Ne olur konusun çok mu şey istiyorum ya istiyorum ki... Esim o kadının her dediğini yapmadım birşey karıştırmasın benden uzak tutzi..kendimden ornek vereyim, esimin ailesi ile gorusmuyorum. gorustugum sure zarfinda da sunu gozlemledim ki benim o ailede guvenecegim tek kisi esim. elbette istisna aileler var, umarim sizinki de o istisnalar icindedir. ancak sunu unutmayin ki mesafede her zaman saygi ve daha cok sevgi vardir.
biz kadinlar cemkirerek duygularimizi asikar ediyoruz ama bir dusunelim, cemkirdigimiz seylerin kacini esimize kabul ettirebildik?
sukunette hayir, az sabirda da cok keramet vardir.
Arkadasim neden her allahin gunu kaynananla ilgili konu aciyorsun? Ayni konudan devam etsene bize de yazikEdemedik oladar fena oldum ki göz yaşlarım sel oldu
Ne olur konusun çok mu şey istiyorum ya istiyorum ki... Esim o kadının her dediğini yapmadım birşey karıştırmasın benden uzak tutzi..
Bacım yok varsayacaksın yada kavga edeceksin. Kavga edersen sen zararlı çıkarsın, görmezden gel. Mümkünse kocanı başka yere taşınmaya ikna et.Nasıl ne yapmalı ? Kaynanam takıntılı bacım normal bir insan değil yemin ediyorum.. Ruh ve sinir hastalıklarında bakırköyde yattı
Hemen hamile kal düşük tehlikem var de yat hizmet ettir kendine geldiğine geleceğine pişman olur garipİşte korktugum başıma geldi... Kaynanamlar evi vermişler kiraya... Antalyaya taşınacaklar kesin.. Allahım bana yardım et ne olursun ... Bugün eltim ben kocam kaynım okey oynuyorduk otelde sonra kaynanam kocam aradı evi verdik kiraya dedi . biz eltimle çok kötü olduk.. Ve eltimle konuşmuyor KV onun evine gelip girmeyeceği halde deli oldu.. Ben neyapayım gelecek herşeyime karışacak kocam desen her istediğini yapıyor onun.. Eltimle o kadar özeniyorumki kocası sen kafana takma ben uzak tutucam diyor.. Eltimle bana diyorki senin isin zor iyice zoruma gidiyor.. Rabbim sen yardım et akıl verin naparım bu kadınla dayanamıyorum yüzünü görmeye
Süpersiniz ya kendinizi geliştirmeniz çok güzel şu sabırlı olma işini bende öğrene bilsem ne güzel olurdukendimden ornek vereyim, esimin ailesi ile gorusmuyorum. gorustugum sure zarfinda da sunu gozlemledim ki benim o ailede guvenecegim tek kisi esim. elbette istisna aileler var, umarim sizinki de o istisnalar icindedir. ancak sunu unutmayin ki mesafede her zaman saygi ve daha cok sevgi vardir.
biz kadinlar cemkirerek duygularimizi asikar ediyoruz ama bir dusunelim, cemkirdigimiz seylerin kacini esimize kabul ettirebildik?
sukunette hayir, az sabirda da cok keramet vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?