- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
-
Bu konuda da ben haksızım severek evlendik akrabaydı. Babam yok dedi ama ben ısrar ettim.Siz 16 yaşında evlenirken dur demediyse şimdi de tek laf etmeye hakları yok!
Kadin sığınma evinde 3 ay kalabilirim ve surekli orada kalamam ki,Kadın sığınma evi gibi çözümün. Allah da kocanın cezasını versin. Ahlaksız pislik. Kanım dondu yani ben çocuk gözüyle bakıyorum senin yaşındaki kuzenlerime filan ya. Off.
Sen çocukmuşsun. Kaçsan bile geri almalılardı.Bu konuda da ben haksızım severek evlendik akrabaydı. Babam yok dedi ama ben ısrar ettim.
Sana bir süre yardım edebilecek birileri yok mu başka bir şehirde. Bence izini filan bile kaybettirmelisin. Kocandan her şey beklenir.Kadin sığınma evinde 3 ay kalabilirim ve surekli orada kalamam ki,
16 yaşında verdiğin karardan dolayı sen haksız olamazsın. Onların seni durdurmaları gerekirdi. Diyelim ki kaçtın, o zaman benim kızım daha çocuk diye senin o kaçtığın koca bozuntusunu ihbar etmeleri gerekirdi. Hiç kendine mal etme bu yanlış evliliği. İnşallah bi an önce boşanır ve çocuklarınla mutlu olursun. Sığınma evi Devlet yardımı vs pek bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar mutlaka yazar.Bu konuda da ben haksızım severek evlendik akrabaydı. Babam yok dedi ama ben ısrar ettim.
Öyle birşey olmadi zaten 1.5 sene konusmadilar benimle kaymakamla oturdum 2 sene konuşmuyorlar diye her türlü hakaret ondan da işittim. Arkamda duran bir ailem olmadi maalesef.Sen çocukmuşsun. Kaçsan bile geri almalılardı.
Kocam birşey yapmaz ondan eminim ama babam dan korkuyorum.Sana bir süre yardım edebilecek birileri yok mu başka bir şehirde. Bence izini filan bile kaybettirmelisin. Kocandan her şey beklenir.
Çok teşekkür ederim16 yaşında verdiğin karardan dolayı sen haksız olamazsın. Onların seni durdurmaları gerekirdi. Diyelim ki kaçtın, o zaman benim kızım daha çocuk diye senin o kaçtığın koca bozuntusu ihbar etmeleri gerekirdi. Hiç kendine mal etme bu yanlış evliliği. İnşallah bi an önce boşanır ve çocuklarınla mutlu olursun. Sığınma evi vs pek bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar mutlaka yazar.
Merhaba kk üyeleri.
Sizden ricam geyik yapmadan bana yardımcı olmanız,çünkü fikirleriniz ve cesaretlendirmenize herzaman hayran olmuşumdur.
Ben 22 yaşında,6 yıllık evliyim 2 cocugum var,3. Ye hamileyim 6 aylık. Eşimle sorunlarımız narşist bir adam. En ufak bir kavgamızda bacılarıma,anneme,babama,aileme küfür ediyor. Ama anneni bacını s.... bile değil. Senin kız bacının kızlığını alayım. Senin bacına dil atayım tarzında. 6 senedir kendisi olmadan ne yürüyerek nede bir başkasıyla bir yere gidemem. Illa ki kendi olmalı giderken. Çocuklarımı parka götürdüğünü hatırlamıyorum,parkı gectim çocuklarım hastalansa anne yada kızkardeşiyle götürür. Ben gitmek istediğimde ise biriyle anlaştın da hastaneye gitmek icin bu kadar ısrar ediyorsun diyor. Geçen tartıştık bana soyun bir aynaya bak kadına benziyor musun sen? Dedi. Eski kız arkadaşlarıyla kiyasliyor,sürekli onların şeyinin kılına kurban ol diyor. Bundan 6 ay önce annemlere gittim,babamla konuştum oğlumu ve kızımı da kabul ederrsen boşanmak istiyorum dedim bana tamam dedi ama boşanma biter bitmez oğlumu babasına göndermem için baskı yaptı ve gönderdi arada gelir görürsün dedi. Ama kızımla gece yatınca oğlum aklıma geldi sürekli ve 5 ay dayanabildim. Kaymakamla kalıyordu oğlum ve bana karşı dolduruyorlardı çocuk asla gelmek istemedi bana. 5 ay sonunda tabi bu süreçte sürekli ağladı sızladı değiştim dedj inandım ama yemin ederim severek gelmedim oğluma dayanamadım. Babam geldiğim için benimle küstü 5 kardeşim de konuşmuyor,daha doğrusu ailemden kimse kalmadı bana. Geldiğim 1 hafta sürekli ilişki istedi ve geri çekilerek boşaldı. Eşim çok sıkı korunmaya asla izin vermiyor. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü beklemiyordum. Buda yetmezmiş gibi şüpheli bir bebek dedi bana ama sonrasında kendisinin yaptığını birdaha gitmeyeyim diye yaptığını itiraf etti. Neyse şimdi 3. Karnimda diye eziyeti artırdı ve daha beter oldu. Sorum şu dogumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama ailem ayrı evde kalmama ne der diye korkuyorum. Doğuluyuz ve 22 yasinda ayrı yaşamama ne der babam çok korkuyorum.
Yok o kişi benim galiba resmi nikâhımız yapılmadı daha.Bu hikaye bana tanıdık geldi ama o kadinin yasi daha büyüktü sanki...
O da esinden bosanmis ama yine o adamdan hamile.kalmisti, çocuğunu almislardi cocuk icin geri dönmüştü nikahsiz yaşıyordu.
Valla bence şu an en güzeli kadin sığınma evi. Babanizin da pek sahip çıkacağını düşünmüyorum tam tersi 3 çocuğun var kocandir idare et derler gibi geldi
Keske avukat tutup bosanabilseniz
Baya psikolojik siddet görüyorsunuz
Birikime başladım aslında tek yaşamaktan korkmuyorum tek korkum ailemŞaka gibi bir hayat. Ayrılmayı düşünüp tek yasamaktan korkmuyosan diğer şeylerden korkma bence. Ozamana kadar da birikim yap kendne
Ben normalde evlilere asla boşan demem ama ilk defa birine boşan demek geldi içimden. Cidden çok üzüldümBirde çalışmıyorum ama çocuklarıma bir şekilde bakarım buna inanıyorum. Devletin yardımları var mı varsa neler söyler misiniz?
Aslında hala resmi nikâhımız yok istiyor kendisi ama ben yapmak istemiyorum ki zaten iddet zamanı dolması nikah için izin çıkmadı daha yani.Ben normalde evlilere asla boşan demem ama ilk defa birine boşan demek geldi içimden. Cidden çok üzüldüm
Yapilmasin da... nikah kiyarsaniz adama mahkum olursunuz.Yok o kişi benim galiba resmi nikâhımız yapılmadı daha.
Canim 16 yasinda bir insan ne kadar haksiz olabilir.Kesinlikle haksiz degilsin.Evlenmek istemek bu yasta senin kararinla olmamaliydi.Kaldi ki olmus ,bu seni yine suclu yapmaz. Hwr konuda ailen arkanda olmak zorunda.Kimse durduk yere 16 yasinda evlenmek istemez.Bu konuda da ben haksızım severek evlendik akrabaydı. Babam yok dedi ama ben ısrar ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?