KORKUYORUM 😢😢😢

Sevgi acligi olan insanlar sevgiyi hep dısarda ararlar.

barısır barısmaz 3. Cocuk yapılması esinizin bu haline 3 cocuk olmasinı sizin hic mi sucunuz yok
Yargınızı beni ve eşimi tanimamaniza veriyor saygı duyuyorum. Geri çekilmeye ilişki yaşamak.isteyen adama sizi doktoru bırak kapının önüne tek göndermeyen adama nasıl karşı çıkabilirdim. Hemde geldiğim gece

barısır barısmaz 3. Cocuk yapılması esinizin bu haline 3 cocuk olmasinı sizin hic mi sucunuz yok
22 yaşında şu an. Yani bu yaşta insanlar günümüzde ergenliklerini yeni tamamlamış oluyorlar. Ama bu arkadaşın çok farklı bir hayatı olmuş. Ailesi yüzünden. Suçlu ailesi.

22 yaşında şu an. Yani bu yaşta insanlar günümüzde ergenliklerini yeni tamamlamış oluyorlar. Ama bu arkadaşın çok farklı nir hayayı olmuş. Ailesi yüzünden. Suçlu ailesi.
Hayır ben ne dense suçluysam kabul ederim canım fakat hayatım çok farklı geçti. Gelir gelmez oyunla beni hamile bırakan bir adamı bunu sonra ağzıyla itiraf edenbir adamı kime nasıl ispatlayayım ki

Maalesef öyle oldu
Canim ben öğretmenim. Senin durumunda olan bir velim aradi.Cocugunun sorunlari vardi.Sonra bana biraz derdini anlattı. Ccocugunun asiri yaramaz ve şiddete meyilli bir cocuk olmasinin sebebi babasiydi.Cocuk cok sevimli bir o kadar da öfkeliydi. Hatta ofkeli anlarinda sirf beni incitmemek icin parmaklarini sayardi.
Bu velim bir iki defa ayrildi.Isini gucunu buldu.Ailesi destek de verdi.Sonra tekrar kocasının duzeldigini soyleyerek geri dondu.Insallah her sey duzelmistir ama ben pek sanmam.
Demem o ki gencecik bir annesin.Ne yaparsan yap ama cocuklarini da dusun oldu mu?Kadin siginma evine gidebilirsin?Kendi ayaklarin uzerinde durmaya basladin mj cocuklarini da alirsin yanina?Umarim o herif de sizi rahat birakir?

Eşim beni rahat bırakır,daha önce de boşandım çünkü bir rahatsızlık vermedi. Benim korkum ailem hocam oğlum 5 yaşında öfkeli bir çocuk hareketleri dediğiniz gibi. Babasinin hareketleri sonrası kekelemeye başladı bir ara ama ben belli etmemeye çalışarak kurtardım çok şükür o takintidan. Çocuklarımı bu ortamda büyütmek istemedigim için zaten ayrılmak istiyorum. Ben şiddet olan bir ailede büyüdüm ve sınır hastasiyim şuan biraz.

Oha!
O nasıl bir küfür!
Öyle pis, iğrenç küfreden birine yemek yapmak çok zor olmalı.
Emin olun ne zorluk çekseniz de bu haysiyetsize katlanmaktan iyidir.

Müge anlının bi lafı var, sen görümcelerinle kısır yerken biz sınavlara giriyoduk diye. Sana tek diyebileceğim aferin hayatını mahvetmişsin
Com teşekkür ederim,çaresi olmayan geri dönüşü imkansız olan ve defalarca boşandıktan sonra babamdan duyduğum lafları hatırlattığıniz için allah razı olsun kardeşim

Yemek te yapmıyorum kadinlikta artik !
Aferim, bu da başlangıç.
Genceciksin, varsın 3 çocuğun olsun.
Babadır kocadır hepsini def et ve sakın çocuklarından vazgeçme.
Babanın lafıyla onun bunun gazıyla sakın evladını bırakma.
Devlet, kurumlar her yerden talepte bulun, kendini ve çocuklarını kurtar.
Allah yardımcın olsun.

Cok tesekkür ederim morel verdiğiniz için biraz birikim yapıyorum şu sıralar cocuklarla magdur olmamak için. Devlete güveniyorum ama babam dan biraz tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…