KORKUYORUM 😢😢😢

Insanın kocasından korkması gerekirken ben çocuklarıma bakmak için ayri
Kendisi istiyor zaten ama ben istemiyorum nikah. Iddet zamanı da dolmadi zaten daha. Evden çıkabilirim istesem ama bu hastalıkta bebek doğmadan gidemem en azından lohusalık zamanımı atlatmaliyim

Ailem çok baskıciydi ne annem.ne babam sevgilerini hissettirmedi en ufak ilgiyi sevgi sandım çok hoşuma gitmişti aslında bana olan sevgisi. Annemi öpmek istesem iterdi hepimize böyle annem. Belki de sevgi açlığı vardı. Acaba babam canıma kast edermi korkuyorum.

Allah belasını versin o pisliğin yazık çok yazık

Herkes kocasından korkuyor birşey yapar mı diye ben babamdan korkuyorum. Hemde neden çocuklarından ayrılmak istemedigim için,kendi ayaklarımın üzerinde durduğum için.

Çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum o ailene de allah akıl versin. Artık yaşın olgunluğa erişiyor mantıklı kararlar ver

Amin inşallah verir de ben de kurtulurum
Lütfen şikayet et onu adam demek istemiyorum çünkü hakaret olur ailene de yazıklar olsun el birliğiyle mahvetmişler hayatını çocukların için bunu yapabilirsin şikayet et bana istemediğim halde istismarda bulundu de kadın sığınma evleri var oraya git lütfen

Çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum o ailene de allah akıl versin. Artık yaşın olgunluğa erişiyor mantıklı kararlar ver
Aslında çevrem yaşımdan daha olgun olduğumu söyler hep. Hayat işte insanı büyütüyor malesef. Ailemin destek olması lazım,tepkileri ne olur merak ediyorum.

Kadin sığınma evine gidecem evet.

Konunuzu okumaya başlar başlamaz iğrendim bu nedir böyle.. Her şeyi bu kadar teferruatıyla yazmanıza lüzum yok..
Ben keyif için yada cinsellik için yazmadim hanımefendi o kadar şiddetin ve hakaretin içinde bu mu dikkatinizi çekti ! Burda geyik olsun diye panis uzunluğu konuşulurken yazılan ları okusaydiniz benimki size çarşafla kapatılmış şekilde yazılmış olarak gelirdi. Yardımınız için teşekkür ederim

Kadin sığınma evine gidecem evet.
Git kurtar kendini baban olacak adam sana sahip çıksaydı bu halde olmazdın korkma ondan devletin imkanlarına sığın onlar sana daha çok aile oöucaklardır emin ol allah yardımcınız olsun çocuklarınıda koru

Çok teşekkür ederim çocuklarım icin herşeyi göze alarak gidecem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…