KORKUYORUM 😢😢😢

Allah bin belasını versin inşallah utanmaz pislik.Neler geçiyor pis zihninden ki dışa vurumu böyle küfür oluyor.Rabbim yardımcınız olsun üzüldüm böyle bir insanla yaşamak zorunda olmanıza.İnşallah kurtulursunuz.

Adamdan kurtulabilirsen kur kendine bir düzen çocuklarına duzgun babalik yapsın yeter senden uzak dursun istiyorsa evlensim naparsa yapsin ama tekrardan nikah kiyma istemiyorum de.
Bir de hastanede sorun cikariyorsa sen neden geri dönüyorsun ki, gerekirse kavga cikar hastane polisi gelip el koyardi duruma. Sikayet etsen ceza alir nikah yok bisey yok mecbur değilsin ona
Ah kardesim inan üzülüyorum durumuna, lütfen şu kisiden kurtul kendi hayatini kur, ailenden de yaninda olanlar babani ikna eder etmese de zamanla sen ayaklarin üzerinde durdukca baban da kabullenir saygi duyar. Yeter.ki bebegini saglikla.dogur

Çok üzüldüm. 16 yaşında yapılan bir hatanın bedeli bu kadar ağır olmamalıydı. Arkanızda duracak bir aileniz olsaydı da keşke bu psikolojik şiddeti yaşamasaydınız. Dilerim en kısa zamanda feraha çıkarsınız. Allah yardımcınız olsun.

Mer Merhaba canım, ben kendime çok çektim diyordum esir hayatı yaşadım bi dönem resmen neyse ki çocuğum yok. Senin durumun daha kötü. Ailene tekrar konuyu aç ya bana sahip çıkarsınız yada çok kötü şeyler yaparım de baba yüreği dayanamaz yumuşar diye umuyorum. Kabul etmezlerse de doğuma kadar para biriktirmeye çalış sonra çocukları da al çık o evden bugün bunları yapan yarın neler yapar Allah bilir.....

Senin bacılarına nasıl o lafları edebiliyor? Okurken midem bulandı. Hani katil olmak bi yerde degil bi de böyle leş bi adamla tekrar yatıp 3.yü yapmışsın. Umarım gerçek degildir.

Kocan 5 para etmez haysiyetsiz bir o. cocugu. Sinirden cıldırdım ya nasıl bukadr pasifsin bacılarıma o lafları etcek biri onu oldugu yerde parçalarım.

Benim oynayacak bir barbiem yoktu,6 çocuklu bir ailede sindirilerek ve şiddette büyüdüm. Simdi de eşten çekiyorum. Ne guzel oynayack bir bebeginiz varmış. Sanırım o açlıkla bende gerçek bebekle oynadım

Kocan 5 para etmez haysiyetsiz bir o. cocugu. Sinirden cıldırdım ya nasıl bukadr pasifsin bacılarıma o lafları etcek biri onu oldugu yerde parçalarım.
Cennette geçirdim,yeri geldi kendine de saldırdım ama sonunda yine ben zararli çıktım. Aileme edilen küfürü hazmedemeyip aileme sığındım onlarda oğlumu istemedi. Kendilerine edilen lafları kaldıramayan kızlarına tesekkur ettiler sağolsunlar.

Babanızın evinde de cikamiyo muydunuz? Geri dönmeden önce gitseydiniz keşke
Gidişim ani oldu babamlara haber vermeden çıktım oğlumun hasta olduğunu duyunca. Hem zaten boşanmış bir halde dogum kontrol hapı aldığım bilinseydi farklı şeyler düşünebilirlerdi.

Biraz birikimim var hepsi evdeydi. Ne eşya ne kıyafet hiçbirşey yoktu. Hazırlıksız bir şekilde gitmek istemedim.

Bu aralar kadın cinayetleri yüzünden dernekler hep ayakta sosyal medyadan ya netten derneklerden birine ulaşabilsen yardımcı olurlar diye umuyorum
Doğumda zorlanırım 2 cocukla birde yiyecek içecek kira işimi nasıl hallederim şimdi,devlet o konuda yardım edemez sanırım. 3 cocukla sığınma evi şuan çok kötü olur. Çünkü daha önce de gittim ve hijyen sıfır.

Önce sığınma evine gitmek istiyorum sonra iletişime geçtiklerinde konuşacağım onlarla gerekeni. Istese de artık aynı evin içine girmem birdaha onlarla. 2 çocuğumu kabul etmeyen 3 ü gönülsüz eder hergun ben acı çekmek istemiyorum. Destek olacaklarsa ayrı evimde yaşarken olsunlar. Gelsin kalsınlar bazen,beraber yiyelim içelim bazen ama çocuklarımın evimiz dediğini bir yuvalari olsun

Allah razı olsun,inşallah durular arkamda yoksa giderim buralardan bulamazsınız beni diyeceğim bir umudum var bakalım artık. Her gün eziyet cekecegime birgün çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…