- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Keşke ne yapalım kısmet canım..Bebek olsa korkun kalmazdı annelik alıyor o tür korkuları .
Nasıl mı yapıyorum , saçmalıyorum aklımdan
aklıma ne gelirse işte ayakkabı , pipet, apartman , sandalye , mahalle , ev , süpürge,vida iğnedanlık
Dalıyorum hemen çok sürmüyor .
amin cümlemizinkini inşallahAllah bagışlasın canım..
Allah tez zaman da hayırlı güzel bir evlat nasip etsin .Keşke ne yapalım kısmet canım..
Ne güzel yapyrsun ben yapamıyorum.sadece tavana bakıp duruyorum.
İnşallah canım çok saol..Allah tez zaman da hayırlı güzel bir evlat nasip etsin .
ya konu sahibi sana güldüm , benim başıma geldi .
Ben hiç avatarına bakmadım ya kusura bakma , densiz densiz soruyorum ısrarla .
Aynen öyle oldu valla .Gülme komşuna gelir başına..
allah allah okumasınlar efendim .Yazmayın efendim buraya bu tarz şeyler hassas insanı var hamilesi var genç kızı var tek başına yaşayanı var. Hakkına girmeyin milletin bencil olmayın bu kadar azıcık düşünceli olun.
Korkuttun mu? kız vallahi bende yanlızım ama işte konusuverdik..icime su serptiler ne yapalım.Yazmayın efendim buraya bu tarz şeyler hassas insanı var hamilesi var genç kızı var tek başına yaşayanı var. Hakkına girmeyin milletin bencil olmayın bu kadar azıcık düşünceli olun.
Çok ısrar edildi konu sahibesine, ki çok bir olay da yok yani neler görüyoruz burda ohoo saysakYazmayın efendim buraya bu tarz şeyler hassas insanı var hamilesi var genç kızı var tek başına yaşayanı var. Hakkına girmeyin milletin bencil olmayın bu kadar azıcık düşünceli olun.
Ay saol akidem allahta senin cocularını bagıslasın..Aynen öyle oldu valla .
Güzel bi dua edeyim sana o zaman
Rabbim sana hem kız hem erkek çok çok hayırlı güzel , akıllı , anasına babasına saygılı , en önemlisi hiç aratmadan sağlıklı çocuklar versin .
Ahuuuuuuu ucmussun kız sen ..Yabancı bir kanalda kriminal cinayet raporları, seri katil programları falan izliyorum 2-3 saattir bir de bu konu. Psikopatım sanırım :)
Sus sus ben de çok izliyorum onları ama ondan keyif alıyorum , yani benim polis asker neyin falan olmam lazımmış .Yabancı bir kanalda kriminal cinayet raporları, seri katil programları falan izliyorum 2-3 saattir bir de bu konu. Psikopatım sanırım :)
Öyle arkadaşım ben yazıyı yarıda kestim ama içime korku düştü aklıma bir sürü manyaklik geldi. Dedim böyle sert gireyim yazayım belki konu sahibiyle polemige girerimde atlatırım.Korkuttun mu? kız vallahi bende yanlızım ama işte konusuverdik..icime su serptiler ne yapalım.
Hayatın gercekleri..
Slm kızlar,
Dün gece evimizin yanındaki sokakta bır bağrışma sesleri duydum.
eşimi uyandıramadım,çünkü uyandıgında bir daha yatamıyor.
çalıstıgı icinde kıyamadım sesler sabah namazına kadar sürdü.
yatamadım,korktum sabaha karsı ancak yatabildim.
Eşime geceyi anlattım,yanımızda bir genc ölmüş cenazesiymiş.
sonra korkum gecti ve burası farklı bır yer oldugu icn ölüye nereye gömdüklerini sordum.
bizim gibi mi? dedim anlattıkları beni ürktü.
şimdi hala bagırma sesleri var gidip geliyor..
ve ben yatamıyorum..
Yok kız vallahi sonralarda güldüm titreyen ben gülmeye basladım arkadaslar saolsun..oku oku sonralarda güleceksin bizim gibi korkma bu saatte ben varım...karşıki hattayım..Öyle arkadaşım ben yazıyı yarıda kestim ama içime korku düştü aklıma bir sürü manyaklik geldi. Dedim böyle sert gireyim yazayım belki konu sahibiyle polemige girerimde atlatırım.birden geliyor düşünceler engelliyemiyorsun ki işte. .
Konu sahibesi konu adını değiştirse yeridir, geyiğe döndü maşallahÖyle arkadaşım ben yazıyı yarıda kestim ama içime korku düştü aklıma bir sürü manyaklik geldi. Dedim böyle sert gireyim yazayım belki konu sahibiyle polemige girerimde atlatırım.birden geliyor düşünceler engelliyemiyorsun ki işte. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?