korkuyorum yatamıyorum.

Keşke ne yapalım kısmet canım..
Ne güzel yapyrsun ben yapamıyorum.sadece tavana bakıp duruyorum.

ya konu sahibi sana güldüm , benim başıma geldi .
Ben hiç avatarına bakmadım ya kusura bakma , densiz densiz soruyorum ısrarla .

Yazmayın efendim buraya bu tarz şeyler hassas insanı var hamilesi var genç kızı var tek başına yaşayanı var. Hakkına girmeyin milletin bencil olmayın bu kadar azıcık düşünceli olun.

Yazmayın efendim buraya bu tarz şeyler hassas insanı var hamilesi var genç kızı var tek başına yaşayanı var. Hakkına girmeyin milletin bencil olmayın bu kadar azıcık düşünceli olun.
allah allah okumasınlar efendim .
Nasıl ki konuları seçip okuyoruz çok zor değil yani.

Korkuttun mu? kız vallahi bende yanlızım ama işte konusuverdik..icime su serptiler ne yapalım.
Hayatın gercekleri..

Çok ısrar edildi konu sahibesine, ki çok bir olay da yok yani neler görüyoruz burda ohoo saysak

Ay saol akidem allahta senin cocularını bagıslasın..
Ne guzel tanımadıgım insanların hayırlı dua etmeleri cooooooooooooooook saol allah razı olsun...

Korkuttun mu? kız vallahi bende yanlızım ama işte konusuverdik..icime su serptiler ne yapalım.
Hayatın gercekleri..
Öyle arkadaşım ben yazıyı yarıda kestim ama içime korku düştü aklıma bir sürü manyaklik geldi. Dedim böyle sert gireyim yazayım belki konu sahibiyle polemige girerimde atlatırım. birden geliyor düşünceler engelliyemiyorsun ki işte. .

Yok kız vallahi sonralarda güldüm titreyen ben gülmeye basladım arkadaslar saolsun..oku oku sonralarda güleceksin bizim gibi korkma bu saatte ben varım...karşıki hattayım..

Konu sahibesi konu adını değiştirse yeridir, geyiğe döndü maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…