- Konu Sahibi berlin8982
-
Ay canım benimSanırım doğumum başlıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin
@Safsarisinvictoryvivi Less-is-More @Limonsuzcay @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım ❤ Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Benim de dün belim çok agrıdıCanim öncelikle sakın ol. Herşeyin bir vakti saati var o tamam olmadan hiç birşey olmaz.
Doğum sancin başlamış. Ama daha var doğuma. Yani o sancıların daha siddetlenmesi lazım. Belinden başlayıp karnın alt tarafına doğru ordanda çok afadersin makat ve vajina kısmına yayılan bir ağrı olacak.
Sancı sıklığı giderek azalacak. Şimdi kaç dakika da bir sancin geliyor
Sen sanci çekerken o horul horul uyuyorsa birde üstüne o cennet kokulu minnakı gördükten sonra daha hastaneden gelir gelmez ya askum bu çok tatlı bundan 3-5 tane yapalım biz diyorlar. Tecrübeyle sabit. Uyandir sen onu. Hiç bisey yapamazsa kalksın beline masaj yapsın. Olmadı evi toplasin
Dün gece sana baktım inanır Misin yine
Ay ben de şu anda duygu patlaması yaşıyorum . Gözlerimden yaş akıyorAy canım benim
İnsallah kolaylıkla gelir kızın
Allah sana da ona da sağlık sıhhat versin
Haberdar et vaktin olursa çok duygulandım
Evdeyim . Uzanıyorum . Ağrım var ama adet ağrısı gibi . Ebe ile konuştum , 5-6 dakikada bir olunca gel dedi .. ama daha öyle belli dakikada gelmiyor .Dün gece sana baktım inanır Misin yine
En son 23:30 da girmıssın uyudum snr
Şuanda nerdesin nasıl oldun
Ağlamayan insan ağladı desene :)yi. Misin var mi ağrın devam ediyor muAy ben de şu anda duygu patlaması yaşıyorum . Gözlerimden yaş akıyor
Dünden beri benim de belimde ağrı varEvdeyim . Uzanıyorum . Ağrım var ama adet ağrısı gibi . Ebe ile konuştum , 5-6 dakikada bir olunca gel dedi .. ama daha öyle belli dakikada gelmiyor .
Kız vallaDünden beri benim de belimde ağrı var
Popomun kemiği bir de alt tarafta çok ağrı var
Adet olacak gbi ara ara ağrı oluyır
Sana dedim ya benek yularda diye hep
Sanki dün asagı tasındı resmen hissettim ben de din gece gelecek sandım
Gaz var gbi bir de karnımda sancı gibi
Sakin Bugun ise gideyim falan deme
Kolay olacak inşallah. Saatler sonra melegine kavusacaksin.Bana diyor 4 tane istiyormuş . benden değil herhaldeçıkmaz benden o kadar .
Kalktı gece benimle , çantayı hazırladı .
sonra dinlen dinlenmeye ihtiyacın olacak dedi , uyudu :) kıyamam ya uyusun . Ben biraz daha fena olunca zaten kalkar . Köpeği çıkarması gerek daha çişeşimdi böyle güzel güzel elimde telefon takılıyorum . Ağrı gelip gidiyor . Keşke böyle bu kadar kolay olsa
Evet düşünme artık işiKız vallaeşime diyorum ki ay kim çalışacak şimdi orda . ‘Ya sen ne biçim bi kadınsın , düşünmesene ‘ diyor :) ağrım var ama bu doğum sancısı olamaz , başlangıcı işte .. belimden başlıyor , karnım sertleşiyor aşağı doğru ağrı giriyor . Tuvalet ihtiyacım var gibi ..
sen de bir git doktora istersen :/ acaba seninki de mi gelme peşinde
Allah yar ve yardımcınız olsun,
bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Korkacak bir şey yok,
adı üstünde normal doğum.
Sakin olun,aç kalmayın,
sıcak duş alın,sizi rahatlatır.
Sancı 5 dk'da bire inince yola revan olun.
Sizin için dua edeceğim.
Evet düşünme artık işi
Suanda önemli olan sen ve bebeğinsin
Dr randevum persembe günü
O gün söylerim bir değişiklik olmazsa
Bana da sabah dolu su gelmıs yine
Şimdi iyi misin
berlin8982 ah canımm, çok mutluyum senin adına bugün yarın gelir bebiş, anne olacaksın, o miss kokuyu içine çekecek mutluluktan ağlayacaksın
Allah bir nefeste kurtarsın inşallah, geliyor kızın canım ❤❤
Yok kalkma köpek beklesinİyiyim ama sıkıntım var , tarif edebileceğim birşey değil, uyumak istiyorum uyuyamıyorum , ağrım var ama yok . Kalksam yataktan köpek oynamak için yanıma gelecek , oynamak istemiyorum . Yatıyorum ben de .. sıklaşınca mecbur kalkcam .
İç sende hemen havuç suyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?