- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi berlin8982
-
Bence tüm duygular bir aradaBen normalde ağlamam hatta duygusuz derler , ama gözlerimden yaşlar süzülüyor . Korkudan mı, mutluluktan mı bilmiyorum ..
Dünde sıcak suya oturdum heBence tüm duygular bir arada ❤ Bende çok ağlak bir insanım, sen bile ağlıyorsan acaba ben ne halde olurum diye düşündüm
Ne kadar sıcak banyo, o kadar açılma demektir canım duşa gir hem sancıların hafiflesin hem açılman olsun doğumun da çabucak bitsin inşallah
Kuzum hic korkma. Bak bebegine kavusacaksin ne guzelbir nefeste kurtulursun insallah. Her sey cok guzel olacak, sen yaparsin, inaniyorum sana :)
Çok teşekkürlerMerhaba Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah bebişinizi.Lütfen korkmayın gerçi ilklerde insan korkuyo ama bende o zaman bilmiyodum gece tutmuştu benimde bütün gece wc de geçirdim afedersin ishal oldum die.En son sabah artık sabah 9 da hastaneye bi gidelim bide ne görelim 8 cm açılmam olmuş daha sonrada 10 dk içinde doğum oldu.İnşAllah Rabbim ikinizide tek sancıda kurtarsın.Aminnn
Aynen öyle oluyor ağrılar canım.Rahat ol ve korkma.Baktın ağrılar çok sıklaştı birde sürekli wc ye gitme gibi bi durum var o zaman hastaneye git canım.Rabbim yardımcın olsunÇok teşekkürler
Bende de öyle olur inşallah . Bende üşüttüm gibi ağrıyor karnım .
Doğdumu doğdumu? :)
Yok uyumuşum birazDoğdumu doğdumu? :)
Ay gülüm yattım yatakta kaldım korkuyorum kalkmayaAllah yardımcın olsun.
Ben bile burda heyecanlandım.
Sağ salim kavuşursun inşallah yavruna.
Squat yap yavaş yavaş.
Açılmayı kolaylaştırıyor.
Ben yattım yatağa çektim yorganı ben de Burdan çıkmayacağım . Yok mu bi düğme biraz daha içimde tutsamDuygularini tahimin ediyorumbende direkt su patladı o kadar elim ayağıma dolanmisti ki hemen banyoya girdim kapinin arkasina yaslanıp ordan hic cikasim gelmemisti o kadar ki korkuyordum ....nasıl oldun simdi?
Ahhaaa aynı düşüncelerBen yattım yatağa çektim yorganı ben de Burdan çıkmayacağım . Yok mu bi düğme biraz daha içimde tutsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?