Korona Bu Tarafa Uğramamış Herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off valla bunaldım anlatmaktan, yahu burun buruna çalışıyorlar kardeşim anlamıyor musunuz Allah allah. Bana bulaşsa her türlü bulaşacak o diğer 8 kişiye ve ailelerine. Aynı şekilde onlardan da.

Off valla bunaldım anlatmaktan, yahu burun buruna çalışıyorlar kardeşim anlamıyor musunuz Allah allah. Bana bulaşsa her türlü bulaşacak o diğer 8 kişiye ve ailelerine. Aynı şekilde onlardan da.
Ha sizde bu yüzden çay partisi verelim dediniz?

Kendiniz çaya çağırıyorsunuz zaten ben hastaysam eşimle aynı işyerinde olduğu için eşi ona çocuğuna da bulaşır eve alsam ne olur ki diyorsunuz yok dışarı çıkmıyormuşsunuz ama eşiniz çıkıyor dışardan aldığınız bişeyde bulaşabilir çağırarak riske atıyorsunuz ama o çağırınca vay beni çağırıyor mantıksız değil mi.eşi çalışan iki kadın niye görüşüyor bir kere? Ayrıca sahilde dolaşmak mesafeye uyuldukça sorun çok değil asıl sorun evde beraber oturmak. O dikkatli olmalıysa sizde olmalısınız siz çağırırsanız o da çağırır

Keşke ekibi kurarken kuralları bir sözleşmeye yazarak, imzalatsaydınız; bu grup dışında kimseyle görüşmeyeceğiz diye... İnsanlar da ne bilsinler tabi, siz görüşmek isteyince, şu dönemde görüşmenin normal bir şey olduğunu zannetmiş olabilir, e başkalarıyla da görüşelim madem demiş olabilirler. O yüzden kurallar önemli.

Konu sahibi inşallah trolldür. Ben gerçek olduğuna artık inanmak istemiyorum.
Gercek gercek, bu kafada ne yazık ki cok insan var buraya bile yazıyolar yok kaynanam koronada iftara cagırdı kocama bi sey diyemedim gittik yok gorumcem çaya geldi gitti bilmem ne.. Bu gidisle sonumuz iyi değil

Herkes sizi anlıyor, siz de herkesi anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor. E herkes iş arkadaşları ve eşleriyle bir klan oluşturup görüşsün o zaman. Biz işte hiç akıl edemiyoruz böyle şeyleri bir sizin beyninizin yaktığı glikoz farklı.

Son kez kendim için özet geçiyorum . Ama yine de amme hizmeti de içeriyor. Şimdi konu sahibinin eşi 8 kişi bir botta çalışıyor. Bunlar normalde ailecek görüşmeyen tipler ama corona yüzünden sıkılıp kafalar tam uymasada bu 8 kişi ve ailesi görüşüyor. Çünkü birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için diyorlar. Birimize bulaşırsa 8 kişi ve ailesi de zaten gidecek diyorlar. Bu bilimsel veriyi nasıl elde ediyorlar onu bilim kurulu biliyor. Neyse içlerinde bir hain , bir esnaf ile iftar yapıyor. Ve ihanetçi kendini ifşa eden o cümleyi kuruyor. Biz sizden önce esnafdaydık, konu sahibi de hakkını helal etmiyor. Çünkü bu ekip fight club gibi bişey corona club.. Bize de esnafla görüşmeyin falan diyor işte.

Ve kendisi de corona club hakkında konuşarak ilk ve en önemli kuralı ihlal ediyor...

bastan izlediginiz yolda yanlislik var sizin virusun herkese bulasmasi soz konusu degil ki bu mantikla yola cikarsak 83 milyon enfekteydi hatta tum dunya ayni evde yasayan aile uyelerinin bile hepsi enfekte olmayabiliyor yani eslerden birinde varsa iki tarafda aileye zaten bulastirir goruselim ailecek mantigi yanlis belki esinizin arkadasinda virus var ama esinize bulasmiycak ama siz ailecek gorustugunuz icin size bulasma riskini arttirmis oluyorsunuz

Lutfen viral yuk bindirmesi ile ilgili biraz okur musunuz? Turk kanallarim yok ama eminim ki halka virusu anlatan hekimler viral yuk bindirmesinden bahsetmistir.
Sizin bir kisiden virus kapmaniz ile, bes farkli kisiden ayni anda veyahut yakin araliklarla virus kapmaniz ayni sey degil. Hastaliginizin seyrinizi degistirecek, belki de yogunlugunu arttiracak hatta ve hatta gecirseniz dahi tekrar enfekte olmanizi saglayacak olay viral yuk bindirmesidir. O yuzden nasil olsa esimle yanyana calisiyor diye esinin is arkadasinin ailesi ile gorusmek gibi bir mantik olamaz. Sosyal izolasyonun anlami zaten virus ile karsilasma riskini azaltmak, eger virus ile karsilasirsaniz da kimden kaptiginizi takip edebilmektir. O yuzden hane icinde kalmali herkes diye bas bas vurgulaniyor.

Konu sahibi sanırım şöyle bir yanlış Bilgi sahibisiniz; covid olan biriyle temas ettim battı balık yan gider artık varsa zaten bulaştı diye birşey yok. Eşinizin iş arkadaşının eşiyle bir gün görüştünüz mesela kadında covid var o gün size bulaşacak yoğunlukta olmayabilir. O günü bulaş olmadan geçirdim nasılsa deyip ertesi gün de görüşürseniz kadının ateşi bir tık yükselirse covid i o gün kapabilirsiniz. Nasılsa görüşülüyor diye salmamazı öneririm her gün görmek zorunda olduklarınızla bile en az temasa gayret edin

yorum istemiyosanız gidip günlük tutabilirsiniz buraya konu açıp yazma zorunluluğunuz yok, he açtıysanız yorumları da alırsınız burda bu kadar insan , ülkedeki bilim insanları, doktorlar, devlet komple hatalı siz doğrusunuz aynen :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…