- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
- 18
- Konu Sahibi eltimlergeldi35
-
Off valla bunaldım anlatmaktan, yahu burun buruna çalışıyorlar kardeşim anlamıyor musunuz Allah allah. Bana bulaşsa her türlü bulaşacak o diğer 8 kişiye ve ailelerine. Aynı şekilde onlardan da.Normalde görüşmüyorsunuz, korona varken can sıkıntısından görüşeceğiniz tuttu ve marketten kapıp 8 kişiye bulaştırsanız içiniz sızlamaz. Deminden beri güzelce açıklamaya çalışıyorum size ben de.
Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bu bir tür sosyal deney mi?
yok onu biliyorum da bazen başka değişik mesleklerde değişik tabirler oluyor öyle bişey mi dedim.Yolcu taşınabilen küçük gemiye deniyormuş
Ayaga giyilen suet bot asdfgshshsha konuya uydu bencebir de yalvarıyorum birisi bot nedir söylesin ? konu sahibine soramıyorum , bi de konudaki esnaf kim ?
Ha sizde bu yüzden çay partisi verelim dediniz?Off valla bunaldım anlatmaktan, yahu burun buruna çalışıyorlar kardeşim anlamıyor musunuz Allah allah. Bana bulaşsa her türlü bulaşacak o diğer 8 kişiye ve ailelerine. Aynı şekilde onlardan da.
Esnaf galiba eşinin iş arkadasının ailesinin gorustugu birisibir de yalvarıyorum birisi bot nedir söylesin ? konu sahibine soramıyorum , bi de konudaki esnaf kim ?
Gercek gercek, bu kafada ne yazık ki cok insan var buraya bile yazıyolar yok kaynanam koronada iftara cagırdı kocama bi sey diyemedim gittik yok gorumcem çaya geldi gitti bilmem ne.. Bu gidisle sonumuz iyi değilKonu sahibi inşallah trolldür. Ben gerçek olduğuna artık inanmak istemiyorum.
Herkes sizi anlıyor, siz de herkesi anlıyorsunuz ama işinize gelmiyor. E herkes iş arkadaşları ve eşleriyle bir klan oluşturup görüşsün o zaman. Biz işte hiç akıl edemiyoruz böyle şeyleri bir sizin beyninizin yaktığı glikoz farklı.Off valla bunaldım anlatmaktan, yahu burun buruna çalışıyorlar kardeşim anlamıyor musunuz Allah allah. Bana bulaşsa her türlü bulaşacak o diğer 8 kişiye ve ailelerine. Aynı şekilde onlardan da.
Son kez kendim için özet geçiyorum . Ama yine de amme hizmeti de içeriyor. Şimdi konu sahibinin eşi 8 kişi bir botta çalışıyor. Bunlar normalde ailecek görüşmeyen tipler ama corona yüzünden sıkılıp kafalar tam uymasada bu 8 kişi ve ailesi görüşüyor. Çünkü birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için diyorlar. Birimize bulaşırsa 8 kişi ve ailesi de zaten gidecek diyorlar. Bu bilimsel veriyi nasıl elde ediyorlar onu bilim kurulu biliyor. Neyse içlerinde bir hain , bir esnaf ile iftar yapıyor. Ve ihanetçi kendini ifşa eden o cümleyi kuruyor. Biz sizden önce esnafdaydık, konu sahibi de hakkını helal etmiyor. Çünkü bu ekip fight club gibi bişey corona club.. Bize de esnafla görüşmeyin falan diyor işte.
yorum istemiyosanız gidip günlük tutabilirsiniz buraya konu açıp yazma zorunluluğunuz yok, he açtıysanız yorumları da alırsınızPardon da mantığı anlamayan sizsiniz o yüzden çok önemli değil, ben haklı olmak için yazmadım zaten. Buraya yazan herkes gibi onaya ihtiyacım yok eğer konumu okuyup anlayabilirsineniz. Sadece sıkıntımı paylaştım, yorum yapın demedim, evde kalın millete sebep olmayın dedim. Ama siz oturup anlamadığınız yeri sormak yerine eleştiri yapmaya çalıştınız. Mantığınız hatalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?