- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
- Konu Sahibi eltimlergeldi35
-
Bence yormayın kendinizi, burdaki herkes anlayıssız mantıksız bi tek hanımefendi mantıklı, bi de sadece paylastım yorum yapın demedim yazmıs, o zaman günlüğüne yazsaydı yoruma acık bdv sayfasına degil.Tamam da hikayede evde kalmayan sizsiniz. Eve misafir alıyorsunuz misafirliğe gidiyorsunuz baaariii ben neden suçlu oldum ? Benim mantık hatalı sizin arkadaşlarınızla görüşmeniz normal. Piki banım yeni kalktı piki.
Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum, haklıyım zaten. Çünkü ortamını gözümle görmüş biriyim.Kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ama işte.......
Bir işe yaramıyor malesef.
Aynen günlüğüme evde kalın insanlara sebep olmayın diye uyarı yazarım haklısınızBence yormayın kendinizi, burdaki herkes anlayıssız mantıksız bi tek hanımefendi mantıklı, bi de sadece paylastım yorum yapın demedim yazmıs, o zaman günlüğüne yazsaydı yoruma acık bdv sayfasına degil.
Haklı falan değilsiniz ya Allah aşkına.Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum, haklıyım zaten. Çünkü ortamını gözümle görmüş biriyim.
Kusura bakmayın konuda belirtmemişim ama diğer kişilere cevap olarak burun buruna çalışan insanlar olduğunu eşlerin söylemiştim.Gorusmeyı baslatan sızsınız, ne hakla millete kizabiliyorsunuz pes dogrusu.
İş ortamında olmayabilir. Ama o 8 kişinin hayatını didik didik kontrol edemezsiniz ki. Biri işten eve dönerken markette, kasapta, manavda enfekte olsa sadece taşıyıcıysa anlayamazsınız bile. Veya o sekiz kişinin hepsinin eşlerinin tek tek kimlerle görüştüğünden, hangi markete gittiğinden, nerden para çektiğinden, evlerine kaç kere kargo geldiğinden haberiniz var mı?Etmiyorlar işte gerçekten, o 8 kişi dışında iş ortamında başka temas yok...
Aynı evde yaşıyorsanız bulaşır büyük ihtimalle, bulaştığı zaman bulaşma zincirini devam ettirmek için gezmek istiyorsanız buyurun...Haklı falan değilsiniz ya Allah aşkına.
Ne diyorsunuz? Tam olarak neresi haklılık?
Benim annem çalışıyor, anneme bulaşırsa bana da kesin bulaşır o zaman benimde kendimi eve kapatmama gerek yok, fıldır fıldır gezeyim diye düşüneyim, oldu.
Ya gerçekten korunduğu takdirde Allaha kalmış artık ama gerçekten gözü kapalı atlamak nedir ben bunu anlamıyorum. Ben evden çıkmıyorum, normalde görüşmem eşleriyle iş arkadaşlarıyla zaten burun buruna diye canım sıkıldı diye görüşüyorum. Onun dısında kimseyle muhabbetim yok. Marketten kapsam bulaştırsam o 8 kişiye içim sızlamaz, yapacak bişey yok ona veya aynı şekilde başkası bulaştırsa. Ama bu hakka girmek oluyor yaniİş ortamında olmayabilir. Ama o 8 kişinin hayatını didik didik kontrol edemezsiniz ki. Biri işten eve dönerken markette, kasapta, manavda enfekte olsa sadece taşıyıcıysa anlayamazsınız bile. Veya o sekiz kişinin hepsinin eşlerinin tek tek kimlerle görüştüğünden, hangi markete gittiğinden, nerden para çektiğinden, evlerine kaç kere kargo geldiğinden haberiniz var mı?
Bir noktadan sonra anlayabiliyorum insanların evde duramamasını. Evet hepimizin canı sıkıldı. Ama bu çözüm değil. Bir bilim insanının da dediği gibi, virüs gezmiyor insanlar geziyor.
Ay anlamıyorsunuz siz.Aynı evde yaşıyorsanız bulaşır büyük ihtimalle, bulaştığı zaman bulaşma zincirini devam ettirmek için gezmek istiyorsanız buyurun...
Herkes marketten kapsam bulaştırsam birşey olmaz desin görüşsün birbiriyle. Yanlış düşünüyorsunuz.Ya gerçekten korunduğu takdirde Allaha kalmış artık ama gerçekten gözü kapalı atlamak nedir ben bunu anlamıyorum. Ben evden çıkmıyorum, normalde görüşmem eşleriyle iş arkadaşlarıyla zaten burun buruna diye canım sıkıldı diye görüşüyorum. Onun dısında kimseyle muhabbetim yok. Marketten kapsam bulaştırsam o 8 kişiye içim sızlamaz, yapacak bişey yok ona veya aynı şekilde başkası bulaştırsa. Ama bu hakka girmek oluyor yani
Marketten kapsam bulaştırsam o 8 kişiye içim sızlamaz
Sizin yaptığınız hakka girmek olmuyor mu?Ama bu hakka girmek oluyor yani
Zaten görüşse o 8 kişiyle görüşüyor, onun dışında merketten vs ben bile kapabilirim bu önemli değil. Yani önemli ama en azından vicdan rahatlığı olur. Ama göz göre göre kendimi, eşimi riske atmak istemiyorum sırf gezmek istediği için biri. Zaten bu saatten sonra denk geldim ya dediğiniz gibi olacak, eşi izole edeceğim artık. Ben kimsenin zevki yüzünden hasta olamam kusura bakmasın kimseIyi de nasılsa bulaşır mantığı varsa eşinizi evde izole etmeniz gerekmez miydi? Coronadan pek korkmuyorsunuz galiba, madem bulaş riski var çalışan insan evde izole olur evin insanlarından mümkün olduğunca ayrı yaşar.
Eşeği sağlam kazığa bağlayıp sonucunda yine bulaşsa, ben eşime, eşim ona zincirleme bulaştırsa en azından elimden geleni yaptım derim. Vicdanım rahat olur yani. Gezdiğim için bulaştırdım vicdanı yapmamSizin yaptığınız hakka girmek olmuyor mu?
Belki de siz bulaştırıp birinin ölümüne sebep olacaksınız.
Ay bir de içim sızlamaz diyor tövbe yarabbim.
Denizde flan çalışıyor sanırım. Deniz botundan bahsediyor diye tahmin ediyorum.bir de yalvarıyorum birisi bot nedir söylesin ? konu sahibine soramıyorum , bi de konudaki esnaf kim ?
Ya gerçekten korunduğu takdirde Allaha kalmış artık ama gerçekten gözü kapalı atlamak nedir ben bunu anlamıyorum. Ben evden çıkmıyorum, normalde görüşmem eşleriyle iş arkadaşlarıyla zaten burun buruna diye canım sıkıldı diye görüşüyorum. Onun dısında kimseyle muhabbetim yok. Marketten kapsam bulaştırsam o 8 kişiye içim sızlamaz, yapacak bişey yok ona veya aynı şekilde başkası bulaştırsa. Ama bu hakka girmek oluyor yani
Yolcu taşınabilen küçük gemiye deniyormuşbir de yalvarıyorum birisi bot nedir söylesin ? konu sahibine soramıyorum , bi de konudaki esnaf kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?