- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
- 18
- Konu Sahibi eltimlergeldi35
-
Eşlerimiz 10 metrekare botta çalışıyor. Sizce birbirlerine bulaştırmazlar mı bi mantıklı düşünün?Hem görüşüp hem başkalarıyla görüşüyor diye kızmak da ayrı bir kafa. Geçen bir konu daha vardı böyle.
Dalga mı geçiyorsunuz ? Herhalde sizden başka biriyle görüşünce ihanete uğramış hissettiniz. Bizde size hakkımızı helal etmiyoruz haberiniz olsun. Baaariii birbirimizle görüşelim ne demek ?Eşlerimiz meslek nedeniyle dip dibe çalışıyorlar. En başta sıkı tutsam da zaten ben hasta olsam iş arkadaşının çocuğuna kadar bulaşacak fikriyle baari birbirimizle görüşelim dedim. Zaten ben görüşmeye başladığımda kimse evden gezmeye çıkmıyordu da.
Ne fark eder? Siz de görüşüyorsunuz onlarla onlar da görüşüyor başkalarıyla. Evde çalışan insan varsa tam izolasyon mümkün değil zaten.Eşlerimiz 10 metrekare botta çalışıyor. Sizce birbirlerine bulaştırmazlar mı bi mantıklı düşünün?
Hayır ikisi de aynı seviyede 10 metre kare botta çalışıyorlar. Zaten eşime demem uyar diye ben uyarırım da kendisi baya ben bilirim tipi bir insan olduğu için asla kabul etmez hatasını. Önemli değil ben kavga etsem dahi iş oralara bile gelse umursamam, ama problem o kapsa eşine, o benim eşime o bana gibi bi zincir olacak ki bu zincire daha 6 aile daha var yani... Sadece olan bize de olmayacak gibi düşünün. 6 ailenin hayatını daha riske atıyorBirlikte calisiyorlar derken eşinizin iş vereni mi bu adam?
Bu adam size bozulsa eşiniz işinden mi olur ya da işi neyse artik batar mi eşiniz ne kaybeder yani?
Ne anlamda bu adama bu kadar bağlisiniz anlamadim. İş için bile olsa birine bu kadar basit bir konuda dahi hayir diyemeyecek kadar hayatinizi bağliyorsaniz buyuk sikinti.
Bunu bir düşünün bence genel olarak.
Bu mantığa göre ben iş yerimdeki 12 kişiyle görüşebilirim. Yine bu mantığa göre eşimin aynı odada çalıştığı 4 kişi ve onların aileleri ile görüşebilirim. Ee onlarda kendi aileleri ile görüşebilirler. Bu hipotezden yola çıkarak tüm il ile tüm marmara bölgesi ile hatta tüm ülke ile görüşebilirim.Eşlerimiz 10 metrekare botta çalışıyor. Sizce birbirlerine bulaştırmazlar mı bi mantıklı düşünün?
Saçmalıyorsunuz herhalde? Normalde görüşen insanlar değildik zaten. 6 aileyi daha riske attığını düşünürseniz anlarsınız belki.Dalga mı geçiyorsunuz ? Herhalde sizden başka biriyle görüşünce ihanete uğramış hissettiniz. Bizde size hakkımızı helal etmiyoruz haberiniz olsun. Baaariii birbirimizle görüşelim ne demek ?
Konuyu tekrar okuyacağım çünkü bu kadar saçmalık olamazSaçmalıyorsunuz herhalde? Normalde görüşen insanlar değildik zaten. 6 aileyi daha riske attığını düşünürseniz anlarsınız belki.
Odayla bot aynı şey değil, yan yana aynı koridordan bile geçemezsiniz. Mantığınız buysa iyiymiş :)Bu mantığa göre ben iş yerimdeki 12 kişiyle görüşebilirim. Yine bu mantığa göre eşimin aynı odada çalıştığı 4 kişi ve onların aileleri ile görüşebilirim. Ee onlarda kendi aileleri ile görüşebilirler. Bu hipotezden yola çıkarak tüm il ile tüm marmara bölgesi ile hatta tüm ülke ile görüşebilirim.
Umarım anlayabilirsinizKonuyu tekrar okuyacağım çünkü bu kadar saçmalık olamazolmamalı yani
Artık zekam elverdikçeUmarım anlayabilirsiniz
Ben evden çıkmadım en başından beri, evet bende fıldır fıldır gezsem en başında haklısınız, ben bulaştırırm korkusuyla gezmedim zaten canım sıkılsa daE ya sizden onlara bulaştıysa en başında?
Mantıklı mı bu
Görüştüğü kişi kendi özel çevresinden esnaflık yapan biri, iş ortamından değil yani. Hani hastalık gelirse dışarıdan gelir öyle diyeyim.Zaten bulaşacak bari birbirimizle görüşelim diyip de kadın başkasıyla görüşünce neden sıkıntı oluyor anlayamadım. Belki o da sizin gibi düşünüyordur.
Benim eşim de iş arkadaşlarıyla sürekli beraber çalışıyor. Ama muhatap oldukları farklı 1 kişi bile yeter bir aileye bulaşıp diğerine bulaşmamasına. Karantina dönemine girdiğimizden beri önceden çok sık görüşmemize rağmen nerdeyse kimse teklif bile etmedi görüşmeyi. Edenleri de ben kabul etmedim. Böyle bir konuda bozulmalarını da takmam ama yine de güzel bir dille izah ettim hepsine neden görüşmek istemediğimi.
Hayır ikisi de aynı seviyede 10 metre kare botta çalışıyorlar. Zaten eşime demem uyar diye ben uyarırım da kendisi baya ben bilirim tipi bir insan olduğu için asla kabul etmez hatasını. Önemli değil ben kavga etsem dahi iş oralara bile gelse umursamam, ama problem o kapsa eşine, o benim eşime o bana gibi bi zincir olacak ki bu zincire daha 6 aile daha var yani... Sadece olan bize de olmayacak gibi düşünün. 6 ailenin hayatını daha riske atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?