- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
bence sen baska doktorada bir gorun. yasinda gencmis.30 olsan hadi tamam derim bir de suna takildim neyi ispat edecekmissin.Zaten eşim korunuyor ben bildiğim için kistlerimi evlenmeden kulaktan dolma aman ilaç kullanma vs demişlerdi ..
Zaten bi iki kere içtim o ilaçlar bana yaramıyor migrenim var iki gün bas agrısından öldüm bıraktım ..
Doktorun dediği bi taneyi hemen yap bi ispat et kendini diyor çünkü sorunda olabilirmiş sonra korunursun diyor .
Ama işte hayat şartlar duygusal bi şok geçiriyorum hazır mıyım diye.
+1Ya ne saçma doktormuş o. Doğru düzgün bir doktora görünün. O kendisini ispat etsin iyi doktor mu diye...
Zaten eşim korunuyor ben bildiğim için kistlerimi evlenmeden kulaktan dolma aman ilaç kullanma vs demişlerdi ..
Zaten bi iki kere içtim o ilaçlar bana yaramıyor migrenim var iki gün bas agrısından öldüm bıraktım ..
Doktorun dediği bi taneyi hemen yap bi ispat et kendini diyor çünkü sorunda olabilirmiş sonra korunursun diyor .
Ama işte hayat şartlar duygusal bi şok geçiriyorum hazır mıyım diye.
Bir de bence de başka doktora görünün mutlaka hemen çocuk yapmaya falan karar vermeden önce. Bu doktorun tavrı pek hoş gelmedi bana. Kime ispatlıyorsan artık kendini...Evet akşam eşim gelsin konuşucam...
Hiç degılse bi sınava Giriyim ders calısıyım
Evliliğimizde bi yılı dolduralım ..
Sonrasında tamamen korunmayı bırakırım siye düşünüyorum hayırlısı olsun.
Amin Allah razı olsun .Öyle herseyin hayirlisi. Sizinki ilerleyen bir sey değil. Zaman gectikce her kadinin yumurta kalitesi düşer ama bu normal bir süreçtir. Henüz gencsiniz. Insallah bu yıl atanir ve gelecege daha huzurlu adim atarsiniz.
Nasip olacak olursa bu yil da olmaz. Nasip olacak olunca 50 yasinizda da bebeğiniz olabilir.
Allah hayirlisini kilsin.
Saglikli, mutlu günler diliyorum.
Sonra olmaz demedi hemen yap da en azından sorun varsa da tedaviye hemen başlayalım tarzı anladım ben..hemen çocuk yapman lzım sonra olmaz hiç de profesyonel bir hekim yaklaşımı değil. bence durumu başka uzmanlarla görüşün.
23 yaşındayım henüz ..
Hayır öyle bişey demedi sorun olabilir bu tür hastalarda o yüzden sen bi taneyi yapmaya çalış hemen dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?