- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
merhaba hanımlar..
Bugün doktora gittim genel bi muayene için önceden bildiğim gibi yumurtalık kistlerim var..
Doktor çok olmasa da kistlerin var dedi ilk evlendiğimde yine gitmiştim 4 ay sonra beni gördü kilo almışsın ilk önce zayıfla ve korunmayı bırak çünkü sorun olabilir ilerisinde hamilelik için dedi..
Kafam allak bullak oldu ben atanmaya uğraşıyorum henüz..
Üstelik daha 4 aylık evliyim böyle düşünmemiştim hiç evliliğimin tadını çıkarırım demiştim atanırım paramı kazanırım demiştim..
Ama bi yandan da korktum ya olmassa bebegım diye böyle seyler yaşayan oldu mu paylaşıp fikir almak istedim sizden ..
Bende de vardı bana da korunma demişti ben zaten korunmuyordum 1,5 sene olmadı geçen ay hamile kaldım oda kimyasal gebelik olduğunda düşük yaptım. Eğer eşinde bir problem yoksa sorun olmaz korunmaya devam etmerhaba hanımlar..
Bugün doktora gittim genel bi muayene için önceden bildiğim gibi yumurtalık kistlerim var..
Doktor çok olmasa da kistlerin var dedi ilk evlendiğimde yine gitmiştim 4 ay sonra beni gördü kilo almışsın ilk önce zayıfla ve korunmayı bırak çünkü sorun olabilir ilerisinde hamilelik için dedi..
Üstelik daha 4 aylık evliyim böyle düşünmemiştim hiç evliliğimin tadını çıkarırım demiştim atanırım paramı kazanırım demiştim..
Ama bi yandan da korktum ya olmassa bebegım diye böyle seyler yaşayan oldu mu paylaşıp fikir almak istedim sizden ..
Zaten eşim korunuyor ben bildiğim için kistlerimi evlenmeden kulaktan dolma aman ilaç kullanma vs demişlerdi ..
Zaten bi iki kere içtim o ilaçlar bana yaramıyor migrenim var iki gün bas agrısından öldüm bıraktım ..
Doktorun dediği bi taneyi hemen yap bi ispat et kendini diyor çünkü sorunda olabilirmiş sonra korunursun diyor .
Ama işte hayat şartlar duygusal bi şok geçiriyorum hazır mıyım diye.
daha yaşın genç canımCanım çocuğun olmaz demedi zaten kadın
Sadece korunmayı bırak sorun olabilir hiç degılse bi tane için başla dedi
yanlış tabir olmuş ispatla
ama şöyle anlamak gerekiyor korunmayı bırak da hamile kalıp kalamadığına bakalım denir genelde
ben artık doktorların ciğerini biliyorum
korunmayı eşiniz yapsın canım çok fazla ağrı kesici içme ve kilo vermelisinEvet bende ilk duyduğumda böyle demek istediğini düşünüp ses etmedim zaten bi arkadasında dediği gibi acemi olduğumdan böyle şeylerde kalakaldım..
Herkese yorumları için teşekkürler ne kadar çok pko olup hamile kalan varmış yüreğimi ferahlattınız teşekkürler arkadaşlar.
Şu hormon testinden sonra karar vericez ama büyük ihtimal yaz sonuna kadar korunacaz , hakkımızda hayırlısı..
Amin insaallah canım .korunmayı eşiniz yapsın canım çok fazla ağrı kesici içme ve kilo vermelisin
ilk kez doktora gidilince böyle olabiliyor psikoloji
tatilde çok iyi denilen bir doktora git güvenilir olsun
sonrada hemen hamile kal inşallah
Başka doktora git bana da çok iltihap var kanalların tıkanıyor çocuğun olmaz dedi sadece bir kere de hamile kaldım başkasına gitmerhaba hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?