- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Bana da demişti zaman aleyhine bebek düşünüyorsan kistlerin büyümeden yap Hem en ıyi tedavi gebelik demişti. Benim çikolata kistlerim de vardı tedaviye cevap vermiyordu. Bir de küçük küçük kistler. Yumurtaliklarim kist doluydu. Tedaviye başladım üçüncü Ay hamile kaldım. Çok kolay oldu yani. Allah nasip ettikten sonra oluyor. Ikinciye de altı santim kistle kendiliğinden hamile kaldım.Zaten eşim korunuyor ben bildiğim için kistlerimi evlenmeden kulaktan dolma aman ilaç kullanma vs demişlerdi ..
Zaten bi iki kere içtim o ilaçlar bana yaramıyor migrenim var iki gün bas agrısından öldüm bıraktım ..
Doktorun dediği bi taneyi hemen yap bi ispat et kendini diyor çünkü sorunda olabilirmiş sonra korunursun diyor .
Ama işte hayat şartlar duygusal bi şok geçiriyorum hazır mıyım diye.
Bence doktor bebeğin olup olmamasını ispat edilmesinden bahsediyorYa ne saçma doktormuş o. Doğru düzgün bir doktora görünün. O kendisini ispat etsin iyi doktor mu diye...
Moralini bozmak istemem ama benimde kistlerim vardı hala da var kaç yıl erteledim atanmak için ders çalıştım bu süre içinde baya kilo aldım ama ne atanabildim nede korunmayı bıraktıktan sonra hamile kalabildim iki yıl sonunda da tüp bebek tedavisine başlandı çok şükür pozitifmerhaba hanımlar..
Bugün doktora gittim genel bi muayene için önceden bildiğim gibi yumurtalık kistlerim var..
Doktor çok olmasa da kistlerin var dedi ilk evlendiğimde yine gitmiştim 4 ay sonra beni gördü kilo almışsın ilk önce zayıfla ve korunmayı bırak çünkü sorun olabilir ilerisinde hamilelik için dedi..
Kafam allak bullak oldu ben atanmaya uğraşıyorum henüz..
Üstelik daha 4 aylık evliyim böyle düşünmemiştim hiç evliliğimin tadını çıkarırım demiştim atanırım paramı kazanırım demiştim..
Ama bi yandan da korktum ya olmassa bebegım diye böyle seyler yaşayan oldu mu paylaşıp fikir almak istedim sizden ..
Amma manyak doktormuş o be23 yaşındayım henüz ..
Hayır öyle bişey demedi sorun olabilir bu tür hastalarda o yüzden sen bi taneyi yapmaya çalış hemen dedi .
SiZinde çikolata kistiniz mi vardi?Evet ben varım. 20 li yaşlarımda doktor bana omur bu yüzden ilaç kullanmam gerektiğini buna rağmen çocuğum olmayabilecegini vs söylemişti. Ciddiye bile almadım. İlaç filan da kullanmadım.
35 yaşımda evlendim. Evliliğimin 2. Gününde hamile kaldım. 5 yıllık evliyim, iki çocuğum bir düşüğüm var. Tek doktorun soyledigiyle hayatiniza sekil vermeyin. Başka doktorlardan da görüş almanızı öneririm.
doktorunu değiştirZaten eşim korunuyor ben bildiğim için kistlerimi evlenmeden kulaktan dolma aman ilaç kullanma vs demişlerdi ..
Zaten bi iki kere içtim o ilaçlar bana yaramıyor migrenim var iki gün bas agrısından öldüm bıraktım ..
Doktorun dediği bi taneyi hemen yap bi ispat et kendini diyor çünkü sorunda olabilirmiş sonra korunursun diyor .
Ama işte hayat şartlar duygusal bi şok geçiriyorum hazır mıyım diye.
Birebir aynı durum olur mu bilemem Ama ben bazı doktorların bu psikolojiyi kullandığını düşünüyorum şöyle ki hamile kalsan ilk kime gidersin kendi doktoruna, kısa zamanda hamile kalamazsan bu seferde tedaviden kazanacak kendince Ciddi bir sorun varsa o ayrı ama bazen ne yazık ki hafif göz dağı verip müşteri kazanıyorlar (özellikle özellerde) ben evliliğimin 10. Ayında kontrol için gittim bana pko sun bebeğin zor olabilir dedi biz de çocuk düşünmüyorduk bunu duyunca korktuk ve korunmayı bıraktık ve ilk ay hamile kaldım, olmama ihtimali varken birden olmasına sevinince doktora hesapta soracak psikolojin olmuyor, şuan 1 yaşında kızım var iyi ki de olmuş ama bence hazır hissetmiyorsan acele etme çok tedirginsen başka bir doktora daha görün derimmerhaba hanımlar..
Bugün doktora gittim genel bi muayene için önceden bildiğim gibi yumurtalık kistlerim var..
Doktor çok olmasa da kistlerin var dedi ilk evlendiğimde yine gitmiştim 4 ay sonra beni gördü kilo almışsın ilk önce zayıfla ve korunmayı bırak çünkü sorun olabilir ilerisinde hamilelik için dedi..
Üstelik daha 4 aylık evliyim böyle düşünmemiştim hiç evliliğimin tadını çıkarırım demiştim atanırım paramı kazanırım demiştim..
Ama bi yandan da korktum ya olmassa bebegım diye böyle seyler yaşayan oldu mu paylaşıp fikir almak istedim sizden ..
evet hemde çok fazla idi.SiZinde çikolata kistiniz mi vardi?
merhaba hanımlar..
Sizinde adetiniz düzensiz miydi kilo ve kıllanma probleminiz var mıydı ?
Ne güzel zorlanmamışsınız hiç Allah bana da nasip eder korunmayı bıraktığımda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?