Kesinlikle öyle. Başka şehirden buraya geldiler. Şimdi tekrar başka yere gidecekler.Sizin acinizdan cok uzucu ama cocuklar icinde kotu tekrar duzen degistirmeleri kotu olmus
Bugün alıştırmak için söyledik. Çok ağladılar. O kadar mutlular ki bizimle. Ama çocukları düşünen kim kiYa yazik cocuklara onlar koruyucu aileye verilirken akillari nerdeymis acaba vicdansiz insanlar cocuklar mutluysa nekdar uzulecekler kim bilir
Anneleri alsa zaten sorun değil anneanneleri alıyorAnnelerinin yan8nda büyüsünler. Her çocuk anne yanında olmalı. Atlatırsınız birkaç ata, sağlık olsun.
Annane alamaz diye düşünüyorum. Araştırın. Avukat tutun bence.Anneleri alsa zaten sorun değil anneanneleri alıyor
Öyle yapmayı düşünüyoruzAnnane alamaz diye düşünüyorum. Araştırın. Avukat tutun bence.
Anneyle anneanne görüşmüyor araları uzun zamandır bozuk. Aile kalabalık değil anneanne dede ve dayı var sadece. Neye güvenip almak istedi bende onu anlayamıyorumO kadar üzüldümki...
Peki anneanne, kızıyla görüşmüyor mu?
Çocukları anneleri kesinlikle istemiyorsa nasıl olacak o iş?
Anneanne ve anne görüşüyorsa çocuklar gerçek annelerini bilecek mi?
Anneanne yalnız mı, dede de var mı, bakabilecek mi.
Ay çok üzüldüm.
5 yaşında kızlarım var, nasıl denirki bu durum o yaşlardaki çocuklara.. Kıyamam..
Kahrolası düzen..
Hey Allahım yaa.Anneyle anneanne görüşmüyor araları uzun zamandır bozuk. Aile kalabalık değil anneanne dede ve dayı var sadece. Neye güvenip almak istedi bende onu anlayamıyorum
Amin inşallahHey Allahım yaa.
Gerçekten üzüldüm.
Umarım çocuklar için en güzeli en iyisini nasip eder Allah.
Peki ya para değilse. Ben para için aldığına inanmıyorum. Keşke para için olsaydı işimiz daha kolay olurduÖncelikle iyi bilgili bir avukat bulun.
Mutlaka yapılabilcek birşeyler vardır.
Eğer ananenin derdi para ise , uzlaşma yoluna gidilebilir , ya da derdinin para oldugu ispatlanırsa başka yollarla çocukları alması engellenebilir.
Bence de. Ama 3 çocuğu neden alıyor. Dersleri okulları nasıl uğraşacak. Yorucu bir iş. Baştan alsa anlardım. Şimdi düzenlerini neden bozuyor?Peki ya para değilse. Ben para için aldığına inanmıyorum. Keşke para için olsaydı işimiz daha kolay olurdu
Bir kaç aya atlatırlar mı? Evlat kaybediyorlar. Doğurmadı diye anne değil mi o kadın? 2 yıldır onlarla ağlayıp, gülüyor.Annelerinin yan8nda büyüsünler. Her çocuk anne yanında olmalı. Atlatırsınız birkaç ata, sağlık olsun.
Böyle bir şey yok. Çocuğun ailesi kayıp olup yıllar sonra ortaya çıktığında şartları uygunsa koruyucu aile hizmeti 5 sene sonrada olsa sonlandırılır. KORUyucu ailede öz ailenin hak kaybı diye bir şey yok. Tekrar belirteyim, koruyucu aile demek çocuğun yurtta hizmet alması yerine aile yanında aile ortamında devletin sürekli takip ettiği ve ödenek ayırdığı bir hizmet modelidir.Benim bildiğim koruyucu aileden almak için 1 yıl süreleri var. Almazlarsa haklarını kaybedoyorlar. O nasıl anneanneymis 2 yıl boyunca neredeymiş. Sizinkiler evlatlik alsa tamamen olmaz mi ?
Zaten bizde ona anlam veremiyoruz anne yurda bırakır bırakmaz neden almadı. Yada neden yurda verildi de anneanneye verilmedi şimdi bize alıştılar burda okula arkadaşlarına alıştılar. Çok zor olcakBence de. Ama 3 çocuğu neden alıyor. Dersleri okulları nasıl uğraşacak. Yorucu bir iş. Baştan alsa anlardım. Şimdi düzenlerini neden bozuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?