Kötü bir anne miyim ben?

Bende öyle söyledim israrinda devam ediyor duruyor
Mahkeme pazar günü tayin ederken söyleseydin cumartesi günü göreyim diye. Normal bir adam olsa görüştür tabi ama sanırım çok sorunlu bir kişilik. Bu gibi durumda en doğrusu sonra zarar görmemek için taviz vermemek. Mahkemeye itiraz etsinler cumartesi günü olarak degistirsinler

Konunuzu güncelleyin isterseniz. Uzaklaştırma kararı olduğunu yazmamışsıniz. Siz ihlal ederseniz sonucu ne oluyor onu da yazarsınız.

Canım görme günü ne zamansa ozaman görsün vicdan mesemesi yapmamalısın niye dersen zaten o kişi yüzünden bu haldesin çok düşünseydi seni ve çocugunu zaten bunların hiçbirini yapmazdı güzel bir evliliğiniz olursu. Görme günleri hariç taviz gösterirsen herzaman görmek ister . Belkide amacı çocugu görmek değil seninle ugraşmakta olabilir.

Yani insan bir gün olsa işinden izin alır çocuğunu gelir görür. Kaldıkı görüşme saatinde çalışmıyor diyorsun.zaten hic niyeti yok gibi geldi

Madem öyle bence kafasinda bi kurnazlik var. Belki velayeti almak icin bilerek yapiyor. Annesi rahat etmek icin cumartesileri veriyor diyecek yada baska bisey yapacak. Sonucta hem cocugu kacirmakla tehtit etmis hemde uzklastirmasi var. Asla kabul etmeyin. Derdi evlat olsa ne yapar ne eder o günü ayarlar kendine.

Dediğim gibi başka bir işi için ayarlıyor bu gezmek bile olsa

Zaten dile de getirdi bunu. Ben dava açmışim ,velayet bana verilmiş, nafaka bağlanmış (ödemediği için de icra gelmis maaşına) bütün bunlar için bana sen yaptın şimdi bekle sıra bende yazmış . O çocuk da sende kalmicak uzun süre dio

Mahkemeye ziynet eşyası için düğün CD leri ni götürüp şans dava açmaya giderim dio ama kızını görmek için çaba yok . Ben evde yalnız kalamadim annem babam ise gidince eve ya bir akrabam geldi yada ben bı akrabanın yanına gittim sabahın 6.30 undan

Yani insan bir gün olsa işinden izin alır çocuğunu gelir görür. Kaldıkı görüşme saatinde çalışmıyor diyorsun.zaten hic niyeti yok gibi geldi
Evet çalışmıyor sekiz saat çalıştığı için akşam saatine denk geliyor çünkü bı akşam aradı başlamadan kızımla konusucam dedi benden daha cevap beklemeden de defalarca aradı .ben de müsait değildim beş dk ya aricam dedim . Ben on dk sonra başlıyorum acele et yazmış . O zaman da saat sekiz di

Ziynet eşyaları için açsın davayı düğünde takılan altın kadına aittir. Hangi mahkemeye giderseniz gidin bu böyle canım dert etme çogu boş laftır birşey olmaz Rabbimin izniyle . Geçende tv dede gördüm ziynet eşyasını hakim kadına veriyor haberlerede konu oldu eger almadıysan altını dügün kasetini sen öne sürebilirsin davada ziynet eşyalarının şuan send olmadıgına dair kanıt otomatik olarak erkege takılan çeyreklerde dahil . :) :)

Ben ondan mümkünse nafaka bile istemiyorum ... Açmadım ziynet için falan açılan davalar da avukatim uygun gördü anlaşmaya gitmek için dedi . Yoksa tazminatmis falan nafakaymis . İstemiyorum

Başbaşa babayla bi oturun konuşun. Karı koca olarak değil, anne baba olarak görüşmeye devam her zaman devam edeceğinizi, çocuğun anneyle kalmaya ihtiyacı olduğunu ama asla sizin eksikliğini hissetmeyeceğini, bu yüzden sık sık görüşmeleri gerektiğini anlatın. Başlarda birlikte görüşün. Çocuk daha ayrılığı anlayamadı, üçlü görüşmemizde onun psikolojisi için çok önemli diyin. İyi niyetinizi anladıkça bu söylemler geçecek bence. Eminim ki oda yabancı gibi haftanın 1 günğ görmekten hatta görememekten yapıyor bunları.

Konustum bunları .konuşmaz olur muyum ? Bana düş yakamdan dio sanki davayı o açmış gibi ... Uzattıkca uzaticam surundurucem dio ...
Ha bu evi terk ettiğinde giderken bana ben kizima babalık yapamam , sen daha iyi bakarsın dedi . Yine de bu akşam resim istedi attım . Muhtemelen bu haftasonu da gelmeyecek .. iyi konuşunca hemen farklı yorumluyor . Yine affedicem zannedio kötü konuşsam ( kendimden emin boşanma kararimda net olarak) o zamanda hakaretler başlıyor ...

Kaleye alma canım ugraşmamaya çalış oda ugraşmaz heralde görmeye gelmezsede mahkemede delil olarak sunarsın her hafta gelmiyordu diye.

Boşanma aşaması çok zor. Hıncını alamamış eşiniz, sinirlendikçe çocuk üzerinden vurmaya çalışıyordur. Allah yardımcınız olsun. Eşinizde bir an önce boşanmayı hazmeder ve aklı selim düşünür inşallah.

Kaleye alma canım ugraşmamaya çalış oda ugraşmaz heralde görmeye gelmezsede mahkemede delil olarak sunarsın her hafta gelmiyordu diye.
Kızım istedigi müddetçe onun görüşmesi için bence hiç bir engel yok. Eğer gelişimini psikolojik olarak etkilerseler buna asla müsade etmem

İnşallah ... Aslında ben yine affetmeye meyilliydim kızım için . Onun bir çabası yoktu ben davayı açmadıkca ,açsana hadi paran yoksa ben yollim surda açılıyor dava burda yeri şu otobüse binince önünde iniyorsun diye beni delirtti... Annesi de benim oğluma karı coook elini sallasa ellisi sen kendini düşün dedi . Babası olur tabi hata , iyi bir kariysan affedeceksin ,insanlar neler yaşıyor hemen bosuyor mu dio? Bir kez de oğlum ya bu nedir hatalisin yalanın tekrarı olur mu sürekli sürekli . Bu elinde avucunda sürekli giden nereyedir . Bişey mi var diyen yok . Olur oğlum karın karışamaz oğlum ... Hayatımı mahvettiler . Bende böyle bir adama çocuk doğurarak kızımın hayatını

Uzaklaştırması varsa size vicdan yaptırıp bu uzaklaştırmayı deldirmek ve uzaklaştırmanın kalkmasını sağlamak istiyor olabilir. Çok istiyorsa görmeyi, mahkemeye başvursun, görüş gününü değiştirsin!

Senin yerinde olsam bu tehtitleri yanina birkmazdim. Foto falan da yollamazdim. Cok merak ediyorsa gelsin görsün kizin.

Edepli edebinden susar, edepsiz de ben suaturdum sanar derler ya aynen öyle olmuş sizin. Siz şimdi kızınız için alttan alsanız kendisine yoracak beyfendi. Ama maalesef babaların babalık kafası anneler gibi değil. Her şartta çocuğunuzu düşünün siz. Baktınız amacı çocuğu görmek değil, ona duygusal olarak zatar veriyor, mahkeme dışına çıkmazsınız. Kızınıza çok üzüldüm ama. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…