Kötü bir anne miyim

guneyli34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
926
874
53
38
Merhaba 9 aylık bebeğim var.yaşadığım yerde kimsem yok eşim 8 gibi işten geliyor.oğlum gündüz maalesef çok az uyuyor toplasanız yarım saat anca mesela.sorum şu instagramda bakıyorum ya herkes neler neler yaptırıyorlar çocuklarına.tabi ki ben de yaptırıyorum oğluma.ama mesela kahvaltı yaptırıyorum yemek yiyor kitap okuyoruz zeka kartları gösteriyorum dışarda dolaştırıyorum bu kadar yani öyle değişik aktiviteler yaptıramıyorum .ne yalan söyleyim vaktim yok zaten heryer batıyor akşama kadar .bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bu aylarda bebeği olanlar nasıl yapıyorlar acaba iyice kafama taktım bu konuyu

Emin olun o mükemmel anne gösterilerinin hepsi yalan. Onlara bakıp kendinizi yetersiz hissetmeyin.

Instagramda herkesin yasantisi super zaten. Siz de gayet faaliyetlerde bulunuyormussunuz. Fazlasini yapmak isterseniz montessori egitimini takip edip bebeginizin ayina gore uretimler yapabilirsiniz.
Yani 9 aylık bebekle ne yapılır ki zaten üstelik ben vakit bulamıyorum insanlar nasıl vakit buluyor buna

Instagramda herkesin yasantisi super zaten. Siz de gayet faaliyetlerde bulunuyormussunuz. Fazlasini yapmak isterseniz montessori egitimini takip edip bebeginizin ayina gore uretimler yapabilirsiniz.
Tamam çok teşekkür ederim araştıracağım

Oynatıyorum diyorsunuz, gezdiriyorum diyorsunuz daha ne yapacaksınız amuda mı kaldıracaksınız çocuk 9 aylık

Kendi kişisel gelişiminize katkıda bulunmak istiyorsanız bence instagramı kapatın gitsin toptan. Orda gördüğünüz şeylerin çoğu yalan dolan.

Evet oyuncakları ile oynatıyorum.10 dk kitap okuyorum bahçede geziyoruz aklımada bişey gelmiyor başka .ek gıdalarını hazırlamaya çalışıyorum baskada vaktim yok malesef

Evet oyuncakları ile oynatıyorum.10 dk kitap okuyorum bahçede geziyoruz aklımada bişey gelmiyor başka .ek gıdalarını hazırlamaya çalışıyorum baskada vaktim yok malesef
Daha ne olsun sizde o instagramdakilere takılmayın göstermelik onlar yavaş yavaş yürümeye başladıkça hiç vakit kalmayacak

Harika bir annesin.
Kedigiller20

Bnde kullanmıyorum kafa çok rahat

Amaaaan bende zamanında kendimi yetersiz buluyordum herşeye bir kulp buluyorlar, kendilerini kusursuz gösteriyorlar. 9 aylık bebeğe ne zeka kartı allasen? Vakit buldukça oturur gösterirsin o ayrı ama hergün hergün bambaşka şeyler yapabilmen için yardımcın olması lazım. Zaten doyurup uyutmak yarım gününü alıyor insanın. Ben iki yaşına kadar tv falan izletmedim sürekli konuşup oynadık. Şuan 2.5 yaşında belki linç yicem ama çocuğuma tv izletmeye başlayınca çocuğum hevese gelip konuştu öncesinde konuşmuyordu ordan birçok şey öğrendi. Ne bileyim mükemmel görünerek aslında birçok insanın anksiyete olmasına sebep oluyorlar. Çocuk büyütmek öyle iki montessoriyle olmuyor kaldı ki hepsi reklam ürünü para alıyorlar yani onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…