Emin olun o mükemmel anne gösterilerinin hepsi yalan. Onlara bakıp kendinizi yetersiz hissetmeyin.Merhaba 9 aylık bebeğim var.yaşadığım yerde kimsem yok eşim 8 gibi işten geliyor.oğlum gündüz maalesef çok az uyuyor toplasanız yarım saat anca mesela.sorum şu instagramda bakıyorum ya herkes neler neler yaptırıyorlar çocuklarına.tabi ki ben de yaptırıyorum oğluma.ama mesela kahvaltı yaptırıyorum yemek yiyor kitap okuyoruz zeka kartları gösteriyorum dışarda dolaştırıyorum bu kadar yani öyle değişik aktiviteler yaptıramıyorum .ne yalan söyleyim vaktim yok zaten heryer batıyor akşama kadar .bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bu aylarda bebeği olanlar nasıl yapıyorlar acaba iyice kafama taktım bu konuyu
Yani 9 aylık bebekle ne yapılır ki zaten üstelik ben vakit bulamıyorum insanlar nasıl vakit buluyor bunaInstagramda herkesin yasantisi super zaten. Siz de gayet faaliyetlerde bulunuyormussunuz. Fazlasini yapmak isterseniz montessori egitimini takip edip bebeginizin ayina gore uretimler yapabilirsiniz.
Tamam çok teşekkür ederim araştıracağımInstagramda herkesin yasantisi super zaten. Siz de gayet faaliyetlerde bulunuyormussunuz. Fazlasini yapmak isterseniz montessori egitimini takip edip bebeginizin ayina gore uretimler yapabilirsiniz.
Zaten aklım almıyor bu kadar aktiviteyi nasıl yapıyorlarEmin olun o mükemmel anne gösterilerinin hepsi yalan. Onlara bakıp kendinizi yetersiz hissetmeyin.
Zaten aklım almıyor bu kadar aktiviteyi nasıl yapıyorlar
Evet oyuncakları ile oynatıyorum.10 dk kitap okuyorum bahçede geziyoruz aklımada bişey gelmiyor başka .ek gıdalarını hazırlamaya çalışıyorum baskada vaktim yok malesefOynatıyorum diyorsunuz, gezdiriyorum diyorsunuz daha ne yapacaksınız amuda mı kaldıracaksınız çocuk 9 aylık
Kendi kişisel gelişiminize katkıda bulunmak istiyorsanız bence instagramı kapatın gitsin toptan. Orda gördüğünüz şeylerin çoğu yalan dolan.
Daha ne olsun sizde o instagramdakilere takılmayın göstermelik onlar yavaş yavaş yürümeye başladıkça hiç vakit kalmayacakEvet oyuncakları ile oynatıyorum.10 dk kitap okuyorum bahçede geziyoruz aklımada bişey gelmiyor başka .ek gıdalarını hazırlamaya çalışıyorum baskada vaktim yok malesef
Göstermelikte olsa beceriyolar valla helal olsunDaha ne olsun sizde o instagramdakilere takılmayın göstermelik onlar yavaş yavaş yürümeye başladıkça hiç vakit kalmayacak
Harika bir annesin.Merhaba 9 aylık bebeğim var.yaşadığım yerde kimsem yok eşim 8 gibi işten geliyor.oğlum gündüz maalesef çok az uyuyor toplasanız yarım saat anca mesela.sorum şu instagramda bakıyorum ya herkes neler neler yaptırıyorlar çocuklarına.tabi ki ben de yaptırıyorum oğluma.ama mesela kahvaltı yaptırıyorum yemek yiyor kitap okuyoruz zeka kartları gösteriyorum dışarda dolaştırıyorum bu kadar yani öyle değişik aktiviteler yaptıramıyorum .ne yalan söyleyim vaktim yok zaten heryer batıyor akşama kadar .bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bu aylarda bebeği olanlar nasıl yapıyorlar acaba iyice kafama taktım bu konuyu
Bnde kullanmıyorum kafa çok rahat8 yıldır sosyal medya.kullanmiyorum.o.kadar rahatki çünkü yapmacikliga samimiyetsizlige miş gibi yapılanlara dayanamıyorum.cok zenginmiş gibi çok sosyalmiş gibi çok muttluymuş gibi...hepsi yalan rol.inanmayin hicbirine
Göstermelikte olsa beceriyolar valla helal olsun
Tamam işte daha ne olsun kiEvet oyuncakları ile oynatıyorum.10 dk kitap okuyorum bahçede geziyoruz aklımada bişey gelmiyor başka .ek gıdalarını hazırlamaya çalışıyorum baskada vaktim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?