Ay aman foto koymak icin hazırlanıp, bakımlı full makyaj dünya nerde. Sac bas darmaduman gezdim aylarca. Surekli aktivite yaptiracam diye kafa patlatmak sağlıklı mi, Baskı kurmak bu da bir nevi. Arada oynuyorum, arada kendi halinde takılıyor. Kendisinin de biseyler kesfmesine izin vermek gerek.Merhaba 9 aylık bebeğim var.yaşadığım yerde kimsem yok eşim 8 gibi işten geliyor.oğlum gündüz maalesef çok az uyuyor toplasanız yarım saat anca mesela.sorum şu instagramda bakıyorum ya herkes neler neler yaptırıyorlar çocuklarına.tabi ki ben de yaptırıyorum oğluma.ama mesela kahvaltı yaptırıyorum yemek yiyor kitap okuyoruz zeka kartları gösteriyorum dışarda dolaştırıyorum bu kadar yani öyle değişik aktiviteler yaptıramıyorum .ne yalan söyleyim vaktim yok zaten heryer batıyor akşama kadar .bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bu aylarda bebeği olanlar nasıl yapıyorlar acaba iyice kafama taktım bu konuyu
Benim de oğlum 9 bucuk aylik. Calışıyorum, oğluma annemle kaynanam birlikte bakıyor. Gun icin ne yapıyorlar pek bilmiyorum.Merhaba 9 aylık bebeğim var.yaşadığım yerde kimsem yok eşim 8 gibi işten geliyor.oğlum gündüz maalesef çok az uyuyor toplasanız yarım saat anca mesela.sorum şu instagramda bakıyorum ya herkes neler neler yaptırıyorlar çocuklarına.tabi ki ben de yaptırıyorum oğluma.ama mesela kahvaltı yaptırıyorum yemek yiyor kitap okuyoruz zeka kartları gösteriyorum dışarda dolaştırıyorum bu kadar yani öyle değişik aktiviteler yaptıramıyorum .ne yalan söyleyim vaktim yok zaten heryer batıyor akşama kadar .bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bu aylarda bebeği olanlar nasıl yapıyorlar acaba iyice kafama taktım bu konuyu
Haklısınız konuşmak yeterli bana da kitap okumak anlamsız gelirdi hep halen de öyle.Yanlis miyim bilmiyorum ama bana kitap okumakta o kadar sacma geliyor ki.daha 9 aylik yani kitap okusaniz ne olacak okumasaniz.bunu ogretmen olarak soyluyorum salın cocuklari ya.birakin oyun oynasinlar onlara en iyi gelecek sey bu.zaten zamani gelince herseyi yapacaklar ama biz onlarin cocukluklarini yasamalarina izin vermiyoruz.
Bu aman su zeka karti aman bu kitap olayı cidden pazar olmaya başladı . İnsanlara kendilerini yetersiz hissettirip para kazanma.yolu. Aziz Sancar zeka kartları ile mi büyüdüAmaaaan bende zamanında kendimi yetersiz buluyordum herşeye bir kulp buluyorlar, kendilerini kusursuz gösteriyorlar. 9 aylık bebeğe ne zeka kartı allasen? Vakit buldukça oturur gösterirsin o ayrı ama hergün hergün bambaşka şeyler yapabilmen için yardımcın olması lazım. Zaten doyurup uyutmak yarım gününü alıyor insanın. Ben iki yaşına kadar tv falan izletmedim sürekli konuşup oynadık. Şuan 2.5 yaşında belki linç yicem ama çocuğuma tv izletmeye başlayınca çocuğum hevese gelip konuştu öncesinde konuşmuyordu ordan birçok şey öğrendi. Ne bileyim mükemmel görünerek aslında birçok insanın anksiyete olmasına sebep oluyorlar. Çocuk büyütmek öyle iki montessoriyle olmuyor kaldı ki hepsi reklam ürünü para alıyorlar yani onlardan
Yaa çocuklarda fotojenik . Ben hoşuma giden bir hareketleri olduğunda aman videoya alayım hatıra olur diyorum. Onda bile gözlerine far tutulmus tavşan gibi kalıyorlar.Zaten anlamıyorum ben kızlarla ilgilenirken elime telefon alamıyorum, bunlar hem ilgilenip hem video çekiyorlar.
Tam videoya alacakken olayın büyüsü bozuluyor değil miYaa çocuklarda fotojenik . Ben hoşuma giden bir hareketleri olduğunda aman videoya alayım hatıra olur diyorum. Onda bile gözlerine far tutulmus tavşan gibi kalıyorlar.Takdir ediyorum çocuklar kameralar karşısında çok dogal
Aynen aynen , yapamaz oluyorlar ,ya da magazine yakalanmış ünlü gibi kaçıyorlarTam videoya alacakken olayın büyüsü bozuluyor değil mimesela yüzme dersine gidiyor tam video alıp büyüklere atayım diyorum, güzel güzel yüzerken saçmalıyor
Bebekleriniz ve çocuklarınız ile bol bol oyun oynayın. Bu çok önemli. Hem bağınızı hem çocuğumuzun duygusal bilişsel dil ve gelişim alanlarını desteklemiş olursunuz.Merhaba 9 aylık bebeğim var.yaşadığım yerde kimsem yok eşim 8 gibi işten geliyor.oğlum gündüz maalesef çok az uyuyor toplasanız yarım saat anca mesela.sorum şu instagramda bakıyorum ya herkes neler neler yaptırıyorlar çocuklarına.tabi ki ben de yaptırıyorum oğluma.ama mesela kahvaltı yaptırıyorum yemek yiyor kitap okuyoruz zeka kartları gösteriyorum dışarda dolaştırıyorum bu kadar yani öyle değişik aktiviteler yaptıramıyorum .ne yalan söyleyim vaktim yok zaten heryer batıyor akşama kadar .bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum bu aylarda bebeği olanlar nasıl yapıyorlar acaba iyice kafama taktım bu konuyu
Keşke fırsatım olsa da gündüz de uyusamBen de o şekildeyim, gündüz uyumayı sevmem bence insanı hımbıllaştırıyor. Onun yerine gece deliksiz uyurum gündüz fırtına gibi olurum. Cin gibiyim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?