Kötü bir anne miyim

Evet bide tv konusu var onu unutmuşum ben de izletmiyorum tv falan ama bazen yemek yaparken mesela 10 dk falan izletiyorum sonrada canım sıkılıyor

Evet bide tv konusu var onu unutmuşum ben de izletmiyorum tv falan ama bazen yemek yaparken mesela 10 dk falan izletiyorum sonrada canım sıkılıyor
Boşver ya takılma kimseye. Çocuk senin çocuğun o çocuk seninle senin evinde büyüyecek bu bir iki senelik birşey değilki ömürlük. Ben ne zaman kendimi kasmayı bıraktım rahatladım. Mutlu anne mutlu bebek

Evet evhamlıyım biraz malesef bide insanları görünce kendimi beceriksiz hissediyorum

Bazı bebekler uykuyu gerçekten sevmiyor ama uyku rutini oluşturmaya çalışın.. Size de zor oluyor diğer türlü..

Ben de o şekildeyim, gündüz uyumayı sevmem bence insanı hımbıllaştırıyor. Onun yerine gece deliksiz uyurum gündüz fırtına gibi olurum. Cin gibiyim maşallah

serbest oyun, cocuklari en çok geliştiren şey serbest oyun, bebeğiniz minik ama şimdiden yavaş yavaş, kendi oynadığı zamanlarda sizin gözetiminizde ama yalnız oynamasına müsade etmelisiniz. surekli anne baba ya da bir yetişkinle etkinlik yapan cocuklarin kendi yaratıcılıkları korelebiliyor,çünkü etkinlikten beklenen sonuç belli, yapılabilecekler belli, onun yerine eline kalem verip serbest çizim yapmasını istemek, kuru yaprak yığınına bırakıp debelenmesini onlari atmasını savurmasını, birkaçını eve getirmesini sağlamak çok daha faydalı oluyor.

9 aylık bebeğe daha fazla ne yapabilirsiniz ki ?
Daha büyük olur aktivite, etkinlik yapılır ama şuan yapılacak şeyleri yapıyormuşsunuz zaten.

Kendinizi yetersiz hissettiren hiçbir hesabı takip etmeyin, canınızı sıkmayın boşuna.

Son düzenleme:
Sosyal medyaya bakıp özenen insanları asla anlayamayacagim galiba.

Saçma sapan ilgi budalası tipler işte. Biri kıçını açıp poz veriyor salya akıtan erkeklerle egosunu şişiriyor, diğeri parasını sergiliyor yediğini içtiğini koyuyor, öbürü kendi göremediği ilgiyi bebeğiyle çekmeye çalışıyor bebeğini ego tatminine alet ediyor ... Bomboş işler, boş beleş tipler

9 aylik cocuga "neler neler" yaptiriyorlar ben de merak ettim simdi, onlar neler yapiyor mesela? Benim arkadaslarimin da cocuklari var ama instada birsey yaptiklarini gormedim. Yurumeye baslayinca park, top havuzu storileri atiyorlar sadece.

Zaten anlamıyorum ben kızlarla ilgilenirken elime telefon alamıyorum, bunlar hem ilgilenip hem video çekiyorlar.

Zaten anlamıyorum ben kızlarla ilgilenirken elime telefon alamıyorum, bunlar hem ilgilenip hem video çekiyorlar.

ve düzenli aralıklarla çocuklarını ekranla tanıştırmadıklarını anlatıyorlar. o kadar zaman telefonla ilgilenirken nasıl bakmaz o çocuk bilmiyorum. benim ki elimde ne görse peşine düşüyor, kalem de olabilir çöp de, ama illa bi bakacak.

Yanlis miyim bilmiyorum ama bana kitap okumakta o kadar sacma geliyor ki.daha 9 aylik yani kitap okusaniz ne olacak okumasaniz.bunu ogretmen olarak soyluyorum salın cocuklari ya.birakin oyun oynasinlar onlara en iyi gelecek sey bu.zaten zamani gelince herseyi yapacaklar ama biz onlarin cocukluklarini yasamalarina izin vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…