Kötü bir anne miyim

Bebem 9 aylık oldu ve bir saniye durmuyor. Uyku deseniz o da yok bizde gün içinde yemek yeriz , sonra oturup biraz oynarım sonra salarım yürüteçle eve

Siz onları boşverin, vitrine oynuyor onlar o kadar.. Siz evladınızı çok sevin, okşayın, gözlerinin içine gülün, şarkılar söyleyin yeter..
Bu arada bu durum için dertlenmeniz bile sizin çok iyi bir anne olduğunuzu düşündürdü bana, bırakın başkalarını siz , evladınızı sağlıkla büyütün

Anam ş… ile mi başlıyor yoksa
yok yok o dediğiniz kişiyi şahsen tanımıyorum ama severek okuyorum, o değil... bu kişinin bebeleri de büyümüştür 15 yıllık hikaye.

Evet oyuncakları ile oynatıyorum.10 dk kitap okuyorum bahçede geziyoruz aklımada bişey gelmiyor başka .ek gıdalarını hazırlamaya çalışıyorum baskada vaktim yok malesef
Ben o donemler disarda,evde sert yumusak renkli ne varsa eline verip gosterip anlatiyordum.
Evin icinde de her seyi gosterip anlatiyordum o ayda cocuga yapabileceginiz seyler sınırlı zaten.
Cubuga takilan halkalarla guzel oynuyorlar

Benimkinin avuc avuc yemek yeme videolarını YouTube a salsam fenomen olurum ama şimdi kim ugrascak:))

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çok denedim kitap okumayı ama asla izin vermiyor. Ben de bıraktım. Puzzelleri var o onlarla oynarken orda ki resimlere hikayeler anlatıyorum. Sonra yavasca onu oyunuyla başbaşa bırakıyorum. 2.5 yaşında ve kendi kendine oyun kurup oynamasını çok seviyor. Beni oyuna dahil etmek istediği zaman zaten gelip sırnasıyor. Yani artık günü oğlum nasıl isterse öyle geçiriyoruz. Dışarı çıkarız önce bebek arabasıyla gezer eve girmeden kalabalık değilse parka gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…