Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

BugsBunnyyy

Bile bile lades...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
391
397
23
Bir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...😭
aklim erdiginden beri annemi dövdüğüne şahit olduğum.

ondan kaçmak için evlilik yaptığım...
hakaretlerinden biktigim şimdi 33 yaşında bir çocuğum ben onun yüzünden.

yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
aslında hiç çocuk olamadım 😔

ne zormuş böyle bir babanın kızı olmak.
Babasının sevmediği bir çocuk olmak.

şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum 😭

o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok😔
ağlıyorum şuan çok yalnız hissediyorum kendimi.

NOT. arkadaşlar bazı arkadaşlar benim babamın ölmesi için dua ettiğimi düşünmüş öyle bir şey yok.
sadece babası ölmüşlere bile imrenecek kadar babasızlık çektim aslında babamın var olması benim için artı değil eksi idi, çok eziyet etti.
bunu anlatmak istedim kimse babası veya annesi ölsün diye dua etmez.
sadece babam ölünce onun eziyetinden kurtulabileceğimi düşünüyordum.
ama şimdi kendi ayaklarımın üzerinde durup kendi evimi kurabilirim bu benim sorumluluğum artık bir yetişkinim bunu biliyorum.

Ve benim gibi babası olupta babasızlık çeken baba eziyeti gören ya da babası iyi olup da babasını hiç tanımayan bu konuya yazan arkadaşlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum çok üzgünüm hepinizi anlıyorum derdimi paylaştığınız için yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.😔

Son düzenleme:
Aynısını yaşadım. Babası ölene yetim derler de babası yaşayıpta baba olmayana bir de tekme vururlar. Hayat çok acımasız

Tavsiyem napıp yapıp maddi olarak ayaklarınızın üstünde durmaya bakın. Gönül ister ki eşiniz eşlik görevlerini yapsın ama madem yapmıyor iş başa düşecek mecbur..

Aynısını yaşadım. Babası ölene yetim derler de babası yaşayıpta baba olmayana bir de tekme vururlar. Hayat çok acımasız

Tavsiyem napıp yapıp maddi olarak ayaklarınızın üstünde durmaya bakın. Gönül ister ki eşiniz eşlik görevlerini yapsın ama madem yapmıyor iş başa düşecek mecbur..
Oda bir tekme attı zaten eş değil düşman resmen

Üzgünüm sizin için de üzüldüm 😔

Hayatta dik durmak zorundayız durumunuzu bilmiyorum ama zaten boşanıp aile evine dönmektense kendinize güzel bir yaşam kursanız daha mutlu olursunuz. Anneniz o hayatı kabullenmiş yapacak birşey yok. Geçmişi geçmişte bırakmazsanız mutlu olamazsınız. Değişmeyen şeyler var hayatta maalesef

Birçok tanıdığım var babası ölmüş yada terk etmiş ama benden daha mutlular ve insan gibi yaşadılar
Çok haklısın. Bir büyüğün olarak yazıyorum kendi ayakların üzerinde durana kadar evliliğini bitirme. Geçici bir toparlanma gibi düşün. Maddi birikim yap ve ayrıl. Babanın yanına dönme çocuğunu da istenmeyen evde fazlalık yapan kişi psikolojisine sokma

Aynı konudan ötürü 2 gündür durup durup ağlayan biri olarak sana verebilecegim hiç bir tavsiyem çok üzgünüm.
Tek dileğim iyi babalar ölmesin kötulerde baba olmasın lütfen
Amin.
Annem gibi kadınlar bu adamlara çocuk yapmasalar ne güzel olurdu.
Ben yapmayacağım.

Çok haklısın. Bir büyüğün olarak yazıyorum kendi ayakların üzerinde durana kadar evliliğini bitirme. Geçici bir toparlanma gibi düşün. Maddi birikim yap ve ayrıl. Babanın yanına dönme çocuğunu da istenmeyen evde fazlalık yapan kişi psikolojisine sokma
Teşekkür ederim zaten babamdan kaçmak için evlilik yaptım büyük hata, babamın yanında olmak işkence ve kendime hayatımı kurup kendi ayaklarımın üzerinde durunca bosanacagim.

Amin.
Annem gibi kadınlar bu adamlara çocuk yapmasalar ne güzel olurdu.
Ben yapmayacağım.
Iyi olurdu. Onlarda yaptiklarindan pişman. Zira evladını şükür sebebi olarak gören babalar zaten böyle davranmıyor.
Biz lanetlenmisiz sanki. Üstümüzde bi tılsım var yanimiza yaklasamiyorlar. Ugursuzuz ya biz allah muhafaza bir kere kucaklasalar bir kere basimizi oksasalar tas olurlar.

Malesef insan ailesini seçemiyor ve işin kötüsü baban gibi biriyle evliysen daha bi zor ki eşinide istemiyorsun. Toplum baskısıydı şuydu buydu derken hayatımız zorlaşıyor ama artık kendimizi düşünmek zorundayız güçlü ol ve kimseye muhtaç olmadan yaşamaya çalış şu saatten sonra kötüyü düşünüp mutsuz etme kendini hayatını şekillendir. Aileni sen seçmedin ama şekil vermek senin elinde. 🙂

Back
X