Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

Hayatta hiç bir şeyden korkmamayı yılmamayı düşünce dizimdeki kanı gözümdeki yaşı kendi başıma silmeyi kendi cenazemi tek başına kaldırmayı öğretti...

Ben baba şiddeti değil tam bir aile şiddeti yaşadım tabiri caizse. Eğitim hayatımı tırnaklarımı kazıyarak tamamladım. Şimdi herşey çok yolunda. Bana bu kadar mücadeleyi öğrettiği için teşekkür eder durumdayım..

Derler ya öldürmeyen acı güçlendirir aynen o misal
Şanslısınız zekanızı kullanıp çok ders cikarmissiniz yaşadıklarınizdan ve iyi şeyleri hak etmişsiniz tebrik ederim.
Benim yolum yanlıştı kaçmayı seçtim kolaya kaçtım güya ama hayatımı maf edecek kararlar aldım.☹️
Herşey gönlünce olsun inşallah 🙏

Şanslısınız zekanızı kullanıp çok ders cikarmissiniz yaşadıklarınizdan ve iyi şeyleri hak etmişsiniz tebrik ederim.
Benim yolum yanlıştı kaçmayı seçtim kolaya kaçtım güya ama hayatımı maf edecek kararlar aldım.☹️
Herşey gönlünce olsun inşallah 🙏
Üzülme bunu hata olarak görme. Ben kadere çok inanırım. Çekilecek çile varsa doğacak çocuk varsa o illa olur. Benim kaderim böyleymiş..

Cehennemin en dibini görmek derler ya ben onu çok kez gördüm... Senin kaderinde böyleymiş yaşanan yaşandı bitti.. bundan sonrasına odaklan . asla geçmişe üzülme o geçti
Dilerim bundan sonra güzel bir yaşamın olur

Üzüldüm.. eşin? O dolduruyor mu yerini?
Tabiki de hayir.
Ona tam anlamiyla guvenemiyorum ve acilamiyorum ki. Onunla da sikintilarimiz oluyor. Bilse eminim cok guzel kullanir.
Hepsi de aynı b..kun laciverti benim gözümde.
Ama çok isterdim bir kere bile olsa beni dinlemesini anlamasını. Bazı zaman beni suçladığı konularda neden öyle yaptığımı anlamasını. Çocuklar konusunda onunla neden tartistigimi ve onları neden kafamdaki modele oturtmaya calistigimi.
Ama hiç bir zaman ne o bilecek nede ben anlatabilecegim

Yalniz değilsin canım bu konularda bende babam olmadığı için yanlış bir evlilik yaptım arkamda kimse durmadı okulumu bırakmak zorunda kaldım 16 yaşında evlendirildim eğer yaşıyor olsaydı arkamda babam var derdim 😢eşim olacak insan 9 yıldır evliyim perdeyi bile açmama izin vermiyo kimseyle konuşamıyorum
Bende yalnızım çalışmadığım için evdeyim hep liseyi dirasardan okuyorum bitince ise gireceğim.
Ne zaman isterseniz masaj atabilirsiniz dertleşmek istersen

Bir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...😭
aklim erdiginden beri annemi dövdüğüne şahit olduğum.

ondan kaçmak için evlilik yaptığım...
hakaretlerinden biktigim şimdi 33 yaşında bir çocuğum ben onun yüzünden.

yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
aslında hiç çocuk olamadım 😔

ne zormuş böyle bir babanın kızı olmak.
Babasının sevmediği bir çocuk olmak.

şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum 😭

o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok😔
ağlıyorum şuan çok yalnız hissediyorum kendimi.

Keşke zamanında ölseymiş. Bazı insanlar olmasa daha iyi. Annene vuran elleri kırılsın :(

Seni anlıyorum. Benim babamda da sıkıntı var. 1 tane bile anımız yok.

Güzel söz hatırlanmışlık bir doğum günü veya hal hatır sormak yok geçmiş paramparça evli değilim hep diş sıktım Aşlahım sana sığınıyprum dedim.
Ama şuan ayaklarımın üstünde durup ipleri elime almam gerektiği vakit sorumluluklarımı alarak bazı şeyler yapıcam. Evlilik değil tabi.. sevmedem evlenemem.

Senin işe girip çalışman ve kendine hayat kurman gerek🙏

Zorlanmadan olmaz erkek veya kadın farketmez önce kendine güvenmelisin.

Amin sizinle konuşunca içim boşaldı ben bi ağlama seansı yapayım 😭😭

Aglama. Herkes bir şeyle sınanıyor bu hayatta
Bak en basiti burda bile gördük sen var diye acı çekiyorsun ben yok diye. Ki bu acılar bile sağlığın yanında bir şey değil. Böyle negatif olursak ağlama seanları vs uzun süreçte saglık problemleri de çıkıyor... dertsiz insan yok. Sen derdini düşünme çözüm önerisi düşün.
Ayrılmak mı istiyorsun mesela önce eğer imkanın varsa okulunu bitir. Sonra is güç vs. Bir yol.çiz. ve hayatının iplerini eline al.ve kazan.

Seni anlıyorum. Benim babamda da sıkıntı var. 1 tane bile anımız yok.

Güzel söz hatırlanmışlık bir doğum günü veya hal hatır sormak yok geçmiş paramparça evli değilim hep diş sıktım Aşlahım sana sığınıyprum dedim.
Ama şuan ayaklarımın üstünde durup ipleri elime almam gerektiği vakit sorumluluklarımı alarak bazı şeyler yapıcam. Evlilik değil tabi.. sevmedem evlenemem.

Senin işe girip çalışman ve kendine hayat kurman gerek🙏

Zorlanmadan olmaz erkek veya kadın farketmez önce kendine güvenmelisin.
Allah yolunu açık etsin.
Çok güzel bir aşk evliliği yaparsın ve çok mutlu olursun inşallah, çok teşekkür ederim.
aynen öyle inşallah muvaffak olurum ben de 🙏🌼

Öyle evet babamın bana içki şişesi firlattigini hiç unutmam😭

Bugünlerin yarınları da var. Babam ölmeden önceki son gece annemin boynuna bıcak dayamış. Ve yere 1 damla kan damlamış. Abimle ablam bu olayı görmüş hatırlıyolar 1 damla kan gözümüzun önünden gitmedi diye. Neyse o olaydan sonra annem çok ah ediyor derinden yaralanıyor .. ertesi gün kayıkla açılıp yine içerken düşüyor ölüyor denize..

32 yaşında ölmekle ödedi bedelini mesela bizimki. Dur bakalım seninkisi ne zaman ödeyecek ... allahın hesabı elbet görülür. Bu dünyada da öbür dünyada da.

Allah sana çok güzel bir hayat sunsun ki bunları unuttursun inşallah 💕

Ben gizli gizli liseyi bitirdim açıktan zaten 2. sınıftan ayrılmıştım ama bunu bilmiyo ve çalışacağım desem kıyamet kopar sülalem çok geniş ama hepsi yüz çevirdi evime gelip nasılsın diyen bile yok neyse senin dediki unutup ben acildim inşallah kendin için bir şeyler yapabilirsin dualarım seninle
Çok sağol. inşallahçok mutlu bir gelecek seni bekliyordur bir şekilde.
Sorun değil dertleşmek amaçlı yazdım zaten ben, kimse yok yanımda eşim uyuyor ben ağlıyorum içim doldu konuşmaya ihtiyacım var istediğini yaz dertleşelim 🙏😔

Son düzenleme:
Bugünlerin yarınları da var. Babam ölmeden önceki son gece annemin boynuna bıcak dayamış. Ve yere 1 damla kan damlamış. Abimle ablam bu olayı görmüş hatırlıyolar 1 damla kan gözümüzun önünden gitmedi diye. Neyse o olaydan sonra annem çok ah ediyor derinden yaralanıyor .. ertesi gün kayıkla açılıp yine içerken düşüyor ölüyor denize..

32 yaşında ölmekle ödedi bedelini mesela bizimki. Dur bakalım seninkisi ne zaman ödeyecek ... allahın hesabı elbet görülür. Bu dünyada da öbür dünyada da.

Allah sana çok güzel bir hayat sunsun ki bunları unuttursun inşallah 💕
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏

Back
X