Kötü düşünülür mü?

Gayet normal bir olay bu. Yani benim yasam gorusume, anlayisima gore cok normal. Bu sebeple senin hakkinda kotu dusunecek aileyi ben yobaz olarak tanimlarim acikcasi, oyle insanlarla da anlasamam zaten. Sen de babandan gizleme eger bu kadar ciddiyseniz, o da bir sekilde kabullenmek zorunda her ne kadar hoslanmasa da.

Normal zamanda da gitmiyosan sürekli bence sorun yok bayramda herkes birbirine gider bayramlaşmaya o bir saygidir hem ailesini görmeye gidiyosun onla başbaşa kalmiyosun ki evde yanlis bisey dusunceklerini zannetmiyorum ben.

Kesin düşünürler

Canimcim kötü birşey ypmiyorsun ki,kötü düşünsünler hakkinda :)

Babama şimdiden söylemem ben çünkü ; babam çok garip bi insan kafasına eserse her şekilde bizim görüşmemizi engellemek için herşeyi yapan bi adam..
Üstelik artık babama karşı duygum yok gibi..
Ben ailem içinde kötü düşünülmesinden endişe duyuyorum

Normal zamanda da gitmiyosan sürekli bence sorun yok bayramda herkes birbirine gider bayramlaşmaya o bir saygidir hem ailesini görmeye gidiyosun onla başbaşa kalmiyosun ki evde yanlis bisey dusunceklerini zannetmiyorum ben.

Bencede ya onlarda bu şekilde düşünürler inşALLAH :)
Biriniz onun ailesinden olsaydıda o beni bilmese ama ben bilseydimde ona göre net yorumunu alırdım

Hmm madem biliyormış baban sıkıntı olmaz bence o zaman.. Ben bilmiyorlar sandım kusura bakma..

Bende giderim ailesine arada. Bayrama denk geldiği de olur normal oturmaya da giderim. Çok tereddüt ederdim sevgilime de söylerdim. O bu tarz şeyleri benden çok düşünür kötü bişey sezse bi daha gitmemi istemezdi.

Arkandan kötü konuşulsa erkek arkadaşın anlamaz mıydı? Arkandan laf edilmemesi için girişlerini azalttırırdı bence. Bu tarz bişey sezmediysen sorun olduğunu sanmam.

Erkek çocuk annesiyim ileride oğlum sevgilisini eve getirirse
kız benim oğlana aşık ve evlenmeye ne kadar meraklı derim herhalde
bu durumda kötü düşünmüş oluyorum
aile meselesine gelince ailesi biliyorsa onlarında gönüllü olduğunu düşünürüm

Ciddi misiniz yoksa biraz dalga gibi mi söylediniz

Korkuyorum ama canım ya

Yok önemli değil :)
Ben ailem için ne düşünülür onun endişesindeyim :)
Yani ailenin haberi varmış sevgili oldugunuzdan o yüzden sıkıntı olmaz, hem bayramlarda gitmeniz bence iyi bir davranış :) onlar da o şekilde duşunurler sonuçta aileler biliyor bu durumu..

Her yerden çıkan sevgiliyle bayram ziyaretine giden sevgili bir değil.
Bayramlaşmak için gidilmesine sevinmeleri bile lazım.

Yok hattaevime döndülten sonra veya 1 gün sonra erkek arkadaşıma ssorarım
-Hakkımda bişeey dediler mi falan diye
-Yok ya ne desinler diyor :)
Bide kendi anlatıyor
-Annem geçen gün akrablarla otururken konu açıldıda çok hanım hanımcık bi kız X'inki (bi tanıdıklarının) gibi değil cıvık hareketleri yok çok yerli yerinde davranıyor diye :)
-Tüm akrabalar seni sordu niye gelmedi diye
-Sen ne dedin dedim
-Yok nasıl gelsin onunda ailesi var dedim diyor :)

Annesi falan övüyormuş yani..
Her aramalarında beni mutlaka soruyolar
mesela :)

Kotu dusunmezler. Düşünmeleri de onlarin ayibi olur.. Acikcasi annem dahi konuşsa kardesm sevglsi icin ben kizarim ikiyüzlülük oluyor çünkü.

Ama bastan gitmemek en doğrusu...

Şimdi ben gidiyorum diye ailesi hakkımda yanlış düşünüyor olabilir mi ?Veya ailem hakkında ne düşünüyolardır ?

Bunu doğal karşılayan da olur anormal ya da gereksiz bulan da.

Cevaplar da farklılık göstermiş zaten çünkü herkesin tavrı, tarzı farklı...

O nedenle burada önemli olan bizim ne düşündüğümüz değil ailelerinizin ne düşüneceği...

Her iki tarafı da siz tanıyorsunuz, ne düşüneceklerini en iyi siz kestirirsiniz.

Sizin gibi erkek arkadaşının ailesiyle görüşen bir arkadaşım vardı.

Aile bunu çok normal karşılardı, kızı çok severlerdi.

Ama evlendikten sonra arkadaşımın kayınvalideyle arası bozulur bozulmaz bunun muhabbeti geçti tatsız bir şekilde.

Başka bir tanıdıkta evlilik öncesi kaynaşma evlilikte artarak devam etti, hiç sorun olmadı...

Yani bulunduğunuz muhite, hayat tarzına, aile yapılarınıza vs göre değişir neler yaşayacağınız
...

Hadi ya ma sadece bayramdan bayrama.
Ve her bayram annesi sorar
-CatlakB gelicek mi diye

Yani ailenin haberi varmış sevgili oldugunuzdan o yüzden sıkıntı olmaz, hem bayramlarda gitmeniz bence iyi bir davranış :) onlar da o şekilde duşunurler sonuçta aileler biliyor bu durumu..

Ysni ama endişe ettim birden

Her yerden çıkan sevgiliyle bayram ziyaretine giden sevgili bir değil.
Bayramlaşmak için gidilmesine sevinmeleri bile lazım.

İlk cümlenizi anlayamadım :)
Bence yani sevinmeseler bile kötü bi davranışta bulunmuyorum :)

Kotu dusunmezler. Düşünmeleri de onlarin ayibi olur.. Acikcasi annem dahi konuşsa kardesm sevglsi icin ben kizarim ikiyüzlülük oluyor çünkü.

Ama bastan gitmemek en doğrusu...

Helal olsun size valla :)
Yani orda haklısınız :)

Dalga gecmedim ama niye dusunsunler gidip edebinle oturup bayramlasip saygini gosteriyorsun babanin bilmemesi kotu dusundurecekse bildigini duyarlarla amannn ne genis babasi varmis diye de dusunebilirler bu acidan da dusun
Ayrica sana boyle dusundurecek bi tepkileri mi oldu

Hadi ya o çok kötü olmuş mesela
Ben sadece bayramdan bayrama gidiyorum
İnşALLAH kötü bi düşünce olmaz :)

Aman, bosver, ama madem sen gidiyorsun baban da tanisti, sevgilin de gelsin size bayram ziyaretine.
Kardesimin kiz arkadasi bize geldi, tanismak icin biz garipsemedik hic, sonra da kardesim gitti tanismak icin onlara. Bunda bir sey yok bence. Onemli olan dogru duzgun bir iliskinin olmasi bence.

Zaten babamın bildiğinide biliyorlar ne düşünüyorlar bilmiyorum bu konuda..
Bana her hangi bunu düşündürecek bi davranışları olmadı aksine beni her yerde överek anlatıyorlarmış..
Ama sonuçta nasıl karşılanır bilemem

2.5 yıl olmuş 5-6 bayram gitmişsiniz demek ki

Aynen ilk bayram gitmedim zaten biz başladıktan 1yıl sonra falan gitmeye başladım

Babam istemiyormuş annem ağzını aramış bi ara..
Babam zaten garip bi tip..
Bi çok sevdiğini söylerken birden görüşmiceksin diyor yani bildiği için bunu kullanıyor bana yoyo muamelesi yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…