- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Zaten babamın bildiğinide biliyorlar ne düşünüyorlar bilmiyorum bu konuda..
Bana her hangi bunu düşündürecek bi davranışları olmadı aksine beni her yerde överek anlatıyorlarmış..
Ama sonuçta nasıl karşılanır bilemem
Aynen ilk bayram gitmedim zaten biz başladıktan 1yıl sonra falan gitmeye başladım
Babam istemiyormuş annem ağzını aramış bi ara..
Babam zaten garip bi tip..
Bi çok sevdiğini söylerken birden görüşmiceksin diyor yani bildiği için bunu kullanıyor bana yoyo muamelesi yapıyor :)
:) Anladim, bence cok takma kafana bosver. Ciddilesmeyi dusunuyormusunuz kisa surede ? Oyleyse hele hic dusunme bile.
Erkek arkadaşıma kalsa seneye söz yapalım
Ama daha üni okuyoruz :)
Sonucta yillarca saklamiyacaksin babandan. Hayirlisi herseyin, ama is bulmadan ikinizde evlenmeyin tabi, daha universitedeymissiniz.
Bence baban isin hemen ciddilesmesini istemiyordur, bir cok baba once kizin ayaklari ustunde durmasini, sonra evlenmesini ister. Bence sebep budur.
az akillilarsa zaten senin duzgun bir ailede yetisip yetismedigini anlarlar ki selam gondermisler demekki senden de ailenden de bi sikintilari yokmus sen rahat ol ailenin gostergesi sensin sonucta
İş resmiyete binmeden gidilmemeli dedim ama kardeşimin sevgilisi tanışmaya gelse ben çok mutlu olurdum. :)
Nişanlımla kardeşim sürekli benle uğraşıyor, kendime ortak arıyorum da
DAha iş resmileşmeden her bayram el öpmeye gitmen kötü düşünmek demeyelim de,, hoş değil,, sanki oğullarına fazla meraklıymış imajı verir..
Ailenin bunu bilmediğini bilmeleri onların arkasından iş çeviriyormu düşüncesi uyandırabilir..Insanları tanımıyorum ben en olumsuz ihtimali söylemek istedim...
Ben olsam kimseye güvenmem ne malum yarın bir gün bi laf söylemeyecekleri?
Bunu gizlemen senin bileceğın iş ama ben olsam babacığıma haksızlık etmiş gibi hissederim..
Ayrıca da kimseye ailenden daha fazla değer verme canım
Bu durumları bizzat kendi kardeşimde yaşadım,, o yüzden ailene de açık ve net olman taraftarıyım
Kendine ortak mı yoksa sende nişanlınla kardeşine özendiğin için sende kendine eğleneceğin birini mi arıyosun
Galiba ikisi deAma çok istiyorum ya, olsa ya benim de bir kız kardeşim. Zaten yıllardır özlemini çekiyorum, kız kardeşim yok diye üzülüyorum.
Görümcelik yapmıcam vallahi :)
Kardeşimin bir kız arkadaşı vardı, haftada bir bize gelir, akraba düğünlerine gelir hatta oturmalara bile gelmek isterdi...Öyle olunca hoş gözle bakmadık biz, fazla cıvık geldi falan. Her yerden çıkardı yaniHadi ya ma sadece bayramdan bayrama.
Ve her bayram annesi sorar
-CatlakB gelicek mi diye
Ysni ama endişe ettim birden
İlk cümlenizi anlayamadım :)
Bence yani sevinmeseler bile kötü bi davranışta bulunmuyorum :)
Helal olsun size valla :)
Yani orda haklısınız :)
Kardeşimin bir kız arkadaşı vardı, haftada bir bize gelir, akraba düğünlerine gelir hatta oturmalara bile gelmek isterdi...Öyle olunca hoş gözle bakmadık biz, fazla cıvık geldi falan. Her yerden çıkardı yaniBen de evlilik öncesi aile ile gidip gelmeye hoş bakmıyorum ama bayramdan bayrama gitmenin de lafı yapılmaz diye düşünüyorum
Ayy benim kısmetimdekilerde yapmaz ne görümcelik, ne kaynanalık, nede kayınpederlik falan ıvır zıvır kişiler falan inşALLAH
İnşallah canım ya. Sen kafana takma, çok sık değilmiş zaten. Daha da sıklaşmasın, bayramlarla sınırlı kalsın. Hatta mesela bir bayram telefonla kutlayabilirsin bayramlarını. Bu şekilde devam et. :)
Oo işte ne güzel tanışıyorlarmış bunu niye saklıyosun ki canım ya söyle gitsinİş şöyle;
Babam erkek arkadaşımı biliyor :)
Babasıyla denk geldiler tanıştılar gibi bişey yani :)
Ama bilmediği tek şey bu bayramdan bayrama gitmem :)
Ama onun ailesi bildiğini sanıyor :)
KArdeşiniz ne yaşadı ?
Bi bayram gidemedim..
Mesajla kutladım
Bildiğin bayram mesajı attım
En ciddisinden
Ama annesinin çok hoşuna gitmiş..
Erkek arkadaşıma;
-CatlakB bayram mesajı attı demiş gülümseyerek :)
Bence bayramları da bırakın yavaşça. Bu bayram arayın ay x teyE bayramınız nübarek olsun velki gelemem bu bayram deyin bidakine bişey buluverin. Ne olursa olsun pek hoş olmuyor sanki. Bende 8 sene sevgili kaldım ilk bayram bi gittim. Sonra ikinci bayram gelmicenmi dediler. Komşularıda merak ediyormuş. Baktım iş uzuyor gelemicem dedim. Bir iki bida da gitmedim. Kayonvalidem beni istemeye geldiğinde gördü beni.
Oo işte ne güzel tanışıyorlarmış bunu niye saklıyosun ki canım ya söyle gitsin
Aah ah benim kardeşim meselesi uzuun hikaye ; bu bi ara evden gitmişti ; gitmiş bunlara ne anlatmişsa çocuğun ailesi istemeye geldiklerinde bize dedi ki 2 haftaya düğün yapalım da X' in yeri yurdu belli olsun parklarda bilmem berde bukuşmasınlar dediler...
Düşün babamın o laf üzerıne yaşadığı üzüntüyü
Biz bunlara öyle cevaplar verdik ki düşün artık daha nişan yapmaya cesaretleri yok : D
Sonrasında kendisi de bin pişman oldu tabii ,, ailesi ona sahip çıktı ,,öteki ailenin değer vermediğini anladı ama ne gerek vardı bu sıkıntıları yaşamaya öyle değil mi
:) Yolun başındasın daha, inşallah hep gülümsetirler seni böyle, hiç incitmezler.
O zaman sorun yoktur merak etme:))Yok hattaevime döndülten sonra veya 1 gün sonra erkek arkadaşıma ssorarım
-Hakkımda bişeey dediler mi falan diye
-Yok ya ne desinler diyor :)
Bide kendi anlatıyor
-Annem geçen gün akrablarla otururken konu açıldıda çok hanım hanımcık bi kız X'inki (bi tanıdıklarının) gibi değil cıvık hareketleri yok çok yerli yerinde davranıyor diye :)
-Tüm akrabalar seni sordu niye gelmedi diye
-Sen ne dedin dedim
-Yok nasıl gelsin onunda ailesi var dedim diyor :)
Annesi falan övüyormuş yani..
Her aramalarında beni mutlaka soruyolar
mesela :)
O zaman sorun yoktur merak etme:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?