Kötü niyetlilerse sen değil onlarla oğullarıyla dahi dumanla iletişim kursan takacak bişey bulurlar. Ama resmiyet olmadan gitmen doğru değil yinede ama bu zamana kadar gitmişsin bidaha gitmezsen yanlış anlayabilirlerBişey takıldı aklıma ya
Ben sevgilimin evine gidiyorum ailesiyle bayramlaşnak için bayramdan bayrama..
Ama bunu babam bilmez..
Onlaarın ailesinden biri
-Hadi annene babana selam söyle dediler..
Ama benim bababm bilmiyor
İlerdede nolucağı belli değil..
Belki iş ciddiyete biner belkide biter belli olmaz..
Yani ailesi babamında gittiğimi bildiğini sanıyor..
Ama bilmiyor..
Erkek arkadaşımı tanıyor babam..
Biliyor tanıştılar hatta babasıylada denk geldi babam..
Şimdi ben gidiyorum diye ailesi hakkımda yanlış düşünüyor olabilir mi ?
Veya ailem hakkında ne düşünüyolardır ?
Biz ne bilelim diyebilirsiniz ama kendi ailenizden veya arkadaşlarınızın ailesinden yada kendi eşiniz, sevgilinizin ailesinden bilirsiniz diye düşünüyorum :)
Kötü niyetlilerse sen değil onlarla oğullarıyla dahi dumanla iletişim kursan takacak bişey bulurlar. Ama resmiyet olmadan gitmen doğru değil yinede ama bu zamana kadar gitmişsin bidaha gitmezsen yanlış anlayabilirler
Ben 19 sevgilim 21 yaşında..
Sen gidiyorsan da seni götüren de onların oğlu seninki hataysa erkek Arkadaşının da hatası
Kişiden kişiye Değişiyor tabii ama ilişki bu Yüzden sarsılacaksa bitsin gitsin en basından.Heh onu dşünürler mi
zipzip sormasa ben soracaktım, cunku yanlıs hatırlıyorum sandım bir an,
daha 19yasındasın,
bayramlasman kotu birsey degil elbette,
ancak sevgilini ailenin bilmesi onlarla tanısman vs neyse, bir sekilde gerek duydunuz diyelim...
ama hemen evlilige karar vermis gibi neden gelinleri gibi hareket ediyorsun ki?
sevgilinle bir sonraki bayramda kusseniz "gelmedi" diye laf edebilirler... cunku insanları beklentiye sokuyorsun artık.
ama aranızda nikah olunca eşine kızsan da kv kp diyip arar gorusursun o ayrı konu...
durduk yere kendini zora sokma,
yavas yavas seyrelt bu ozel gunlerde aramaları,
bayramlasma ve kutlamalarda herzaman sevgilinin aracılıgı ile kutla ki aramadıgında senden degil ogullarından bilsinler...
gitme canım.erkek analarının kafası başka bi türlü çalışıyor.bu kız evimize girdi çıktı der fesatça.
Ben de gittim erkek arkadasım cok istemişti tanışmamızı.bence önemli de bir şey.birlikte olduğun insanın ailesini tanıyorsun.ilişki için olmazsa olmaz.iyi ki gitmişim ve tanışmısım
Kişiden kişiye Değişiyor tabii ama ilişki bu Yüzden sarsılacaksa bitsin gitsin en basından.
aynen oyle, asla bilemezsn.. karsidaki insanlarin kisiligi, algisi, niyeti cok onemli.. temkinli olmak lazim..Bunu gercekten bilemesin ..
Ama mesela bir tanidigim vardi , Oglunun sevgilisi evine gidip geldigi icin arkasindan amann iyi olsa evime simdiden gelmezdi derdi.
Oysa kizin yuzune farkli konusurdu ..
Kimsenin ne dusundugunu , ne dedigini bilemesin..
Sen yinede araya mesafe koy ..
Mesela kandillerde falan sevgilimin aracılığıyla kutlarımda bayramlarda giderdim sadece..
Biz sevgilimle küssek ve gitmesek sevgilim
-Müsait değillermiş gelen giden varmış şu şehirden bi akrabaları gelicekmiş der o kadar anlayışsız insanlar değillerde bilmiyorum yinede..
Zaten telefon etmem pek kandillerde falan erkek arkadaşımın aracılığı olur..
Mesela ben sevgilimin yanında değilim ve bunlar telde konuşmuşlar sevgilim görüşünce
-Annemin selamı var. veya kim aradıysa onun selamı var der babannesi teyzesi ablası halası falan vs..
Bilmiyorum yani kafam karışmadı değil
ne guzel demissin.. niyet bozuksa nasilsa kulp takarlar.. ama en dogrusy gitmemek..Kötü niyetlilerse sen değil onlarla oğullarıyla dahi dumanla iletişim kursan takacak bişey bulurlar. Ama resmiyet olmadan gitmen doğru değil yinede ama bu zamana kadar gitmişsin bidaha gitmezsen yanlış anlayabilirler
gitme desemde önceden gittiğinde iyi olmuş bi yöndende.bende eşimle nişanlanmadan önce annesiyle tanıştırmıştı.babası yok.annesini tanımış oldumki nasıl biri olduğunu gördüm.yoksa evliliğimi rezil edecekti :) en başta nasıl biri olduğunu gösterdi.bu zamana kadar gitmişsin düşünme ama bundan sonra gitmezsen gelmiyor diye laf edebilirler.sevgiline söyle gitmeni uygun bulmadığını.o bi yolunu bulsun
aynen oyle, asla bilemezsn.. karsidaki insanlarin kisiligi, algisi, niyeti cok onemli.. temkinli olmak lazim..
bi de baba icin 'ne rahat adam yav' diye dusunulmesin..
gitmesen daha iyi.. telefon et cok samimiyseniz..
"gelmedi de bir mesaj da atamadı mı?" derlerse/dusunurlerse...?
bu durum kotu niyetten/anlayıssızlıktan ziyade insanlara senin hissttirdigin bir gerekliligin kasıtlı olarak yerine getirilmemesi -ki farkederler- ve merak etmeleri olur...
en basitinden sizin kendi ic tartısmanızı sırf bu gelip gitmelerin olmayısından anlamaları bile gereksiz bence.
telefonda arkadan arkaya selamlasmak hos birsey,
ama bayramlasmanın farklı oldugunun sen de bilincindesin...
ayrıca arkadan dedikodu yapacaklarını sanmıyorum ama daha cok gencsin...
tereddut edecegin seyleri yapmamayı sec,
ya da yaptıysan arkasında dur veya emin olamıyorsan tekrarlamamaya calıs ki kafan rahat olsun...
ne guzel demissin.. niyet bozuksa nasilsa kulp takarlar.. ama en dogrusy gitmemek..
Kötü düşünseler şimdiye kadar kokusu çıkardı galibaAncak madem ki baban sevgilini biliyor ve sevgilinin babasi ile karsilasma ihtimali var o yuzden bence bu konuyu babanla gorusun.Yoksa tesaduf eseri ogrenirse kizip bozulabilir.
Aslında erkek arkadasın seni tanıstırdıgına göre sıkıntı yapmana gerek yok.ailesinin düşüncesine sahiptir.ben de ilk erkek arkadasım söylediğinde erken değil mi demiştim o ısrar edince ve düşününce kabul ettim ailesiyle tanıştım biz tanıştıktan yaklaşık bir hafta sonra ananesi vefat etti.erkek arkdasım için öyle önemliydi ki onunla tanışmamız cok seviyordu.eger tanışmadan ölseydi cok daha üzülürdüm.kısmetmiş tanışmıştık.sonra bir cok kez gittim bir arada bulundum birbirimizi tanıma Fırsatı bulduk ve nisanlandık.aklımda bir soru işareti ya da bu sürece gelinceye kadar onlar hakkında Tereddüt ettiğim bişi olmadı.bence güzel bir süreç
benim kuzenim de evlenmeden önce aynı senin gibi bayramda seyranda gitmeye başladı sevgilisinin evine. sonra o bayram seyranlar kahveye çaya dönüştü. karşılıklı bir sevgi bir ilgi bir muhabbet.. evlendiler. kız sorun yaşadı kayınvalidesi ile ve malesef yüzüne ilk vurulan şey bu oldu. evlenmeden önce evimize girip çıktı o zaman bayılıyordu bize de şimdi mi kötü olduk dedi kadın. mümkünse gitme..
Ya ben bunu anlamiyorum. Biri bana aciklasin lütfen. Niye baze kizlar evlenmeden önce sevgilisin ailesi ile samimi olup, bayramlasiyorlar da, evlenince bu bir sorun haline geliyor?
Ortada fol yok yumurta yok, bu ne heves? Ve madem ailesi kötü düsünebilir, niye bunu önceden düsünmüyorsun?
Kayin aile ile fazla samimiyete, hele evlenmeden önce karsiyim ben. Sonrada isye böyle tür konular aciliyor, kayin aileden sikayet ediliyor. Eh sende ilk basta onlara yaranmak icin "harika gelin" rolunu oynamasaydin, sorun cikmazdi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?