Kötü gününün dostu

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
bir arkadaşım var 17 senelik,dostum diyebilirim ama gelin görün ki sadece mutsuz olduğu zamanlarda arar,işi düşünce yakındır,eşiyle iyiyse arkadaş çevresi genişlemişse kayıplara karışır öte yandan hayatında bir şeyler yolunda değilse birden yakınlaşır..
bazen sorguluyorum tabi,onu hayatımda nereye koymam gerektiğini.. hepimiz çoluk çocuğa karıştık evet dee arkadaşın dostun yeri de ayrı değil mi? İnsana çıcuğu eşi yeter mi

Onun nasıl biri olduğunu anlamışsın, dostum olarak bahsetme bence. O sana nasıl davranıyorsa ve sende ona öyle davran. Ne kadar değer görüyorsan o kadar değer vereceksin yoksa üzülürsün.

O senin dostun değil, sen onun dostusun. Sadece sıkıntısı varken seni arayıp diğer zamanlarda ortadan kayboluyorsa o insana emek vermek israftır. İnsana çocuğu ve eşi yetmez, sosyal varlıklarız ve sosyal olmaya devam etmek zorundayız ama bunu doğru insanlarla yapmak gerek.

bir arkadaşım var 17 senelik,dostum diyebilirim ama gelin görün ki sadece mutsuz olduğu zamanlarda arar,işi düşünce yakındır,eşiyle iyiyse arkadaş çevresi genişlemişse kayıplara karışır öte yandan hayatında bir şeyler yolunda değilse birden yakınlaşır..
bazen sorguluyorum tabi,onu hayatımda nereye koymam gerektiğini.. hepimiz çoluk çocuğa karıştık evet dee arkadaşın dostun yeri de ayrı değil mi? İnsana çıcuğu eşi yeter mi

Benim de vardi oyle biri, artik mesafemi koydum cunku baktim ki ne derdi olsa beni ariyor ve ben kosuyirum ama hayatinda hersey yolundayken beni gunlerce haftalarca aramaz nasil oldugumu merak etmez. Artik bana kiymet verene kiymet veriyorum ben de.

Üniversite okurken vardı öyle bir arkadaşım . Ne zaman işi düşse arar , mutlaka görüşelim der sonra kayıplara karıştığı yetmediği gibi ortak arkadaşlarımızla fotoğraflarını atardı. Bir gün yine yazdı bana bilgi almak istediği bir konuda.
Ben de bak canım bunun cevabı bu ama bi daha zahmet edip bana yazma. Yazarak yoruyorsun kendini. Zaten şu arkadaslarla yüzyüze görüşüyorsun, görüşmüşken onlara sorarsın deyivermistim.
O günden beri görüşmüyoruz:)

Valla belli bir yaştan sonra en önemlisi aile ne derlerse desinler arkadaşlık dostluk artık hikaye

17 senelik arkadassiniz diye dost kategorisine koymayin. O zaman beklenti yuksek oluyor. Anlattiginiza gore dost falan degil. Dost dedigin iletisimi koparmaz. Iyi gunde kotu gunde paylasir sevinc ve kederleri. Sizin bahsettiginize benzer bi arkadasim var. (Bekarim ben) surekli kocasiyla övünür. En son buna biriyle gorusuyorum cok mutluyum super gidiyo vs deyip birazcik ovundum ben de. O gun bugundur iletisimi kopardi benle. Mesajlarimi goruyor ama cevap vermiyor. Ilginc degil mi? Ben de dostum derdim ama yakin zamanda anladim dost olmadigini. 12 yillik arkadasimdi kendisi.

17 senelik arkadassiniz diye dost kategorisine koymayin. O zaman beklenti yuksek oluyor. Anlattiginiza gore dost falan degil. Dost dedigin iletisimi koparmaz. Iyi gunde kotu gunde paylasir sevinc ve kederleri. Sizin bahsettiginize benzer bi arkadasim var. (Bekarim ben) surekli kocasiyla övünür. En son buna biriyle gorusuyorum cok mutluyum super gidiyo vs deyip birazcik ovundum ben de. O gun bugundur iletisimi kopardi benle. Mesajlarimi goruyor ama cevap vermiyor. Ilginc degil mi? Ben de dostum derdim ama yakin zamanda anladim dost olmadigini. 12 yillik arkadasimdi kendisi.
Mutlu ğününüzü istemiyor çok iyi anlıyorum :)

seyyar arkadaşlık
kullan at arkadaşlık gibi
küçükken bu arkadaşınıza çok mu oyuncak aldılar.oynayıp sıkılınca pabucunu dama attığı.
merak ettim arkadaşınızın burcu nedir?

Seni ruhunun çöp tenekesi olarak kullanıyor, sürekli enerjini emiyor. İnsan arada derdini de anlatır ama dost dediğinle iyi vakit de geçirebilmelisin.
Dost olarak aile bana yetmez, sıkılırım. Ama böylesiyle de arkadaşlık yapamam.

Seni ruhunun çöp tenekesi olarak kullanıyor, sürekli enerjini emiyor. İnsan arada derdini de anlatır ama dost dediğinle iyi vakit de geçirebilmelisin.
Dost olarak aile bana yetmez, sıkılırım. Ama böylesiyle de arkadaşlık yapamam.
Aynen çok olumsuz..

seyyar arkadaşlık
kullan at arkadaşlık gibi
küçükken bu arkadaşınıza çok mu oyuncak aldılar.oynayıp sıkılınca pabucunu dama attığı.
merak ettim arkadaşınızın burcu nedir?
Aslan burcu

o zaman aklı bir karış havada bunun. sen ondan iyi olsan seni de çekemez. ününü şöhreti havası için seni kullanıyor işi bitince de kayboluyor. demekki arada bunun gazını alıyorlar sana gaz depolamaya geliyor.

Back
X