Kötü Tesadüf:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir bayan arkadaşım eşiyle birlikte , aynı kurumda eşinin eski sözlüsüyle birlikte çalışıyorlar.. eski sozlusu olan bayan da baska biriyle evli..20 yıldır bu şekilde.. ve çok mutlular..sorun yapmadılar..siz de sorun yapmayın..

Sorun yapmayın... herkes tercihini artik başka eşlerle yapmiş sonuçta...belki onlar taşınır..

Aynı mesajı yazmışım hemen sizden sonra
Yöneticiler görüp gereğini yapar artık raporlayalım da. İkinci üyelik yasak sanırım değil mi?
İkinci üyelik yönetimin haberiyle alınıyorda, ilk üyelikle, ikinci üyelikle açılan konuya yorum yazmak yasakti sanırım. Hesapları karıştı muhtemelen ama biz görmüş olduk bir kere

Ayy direkt taşınırım. Her şeyi geçtim eşiniz açısından düşünüyorum her gün eski nişanlımla karşılaşsam aşırı enerjim düşerdi. Bir şey hissettiğimden değil ama eski tozlu bir sandığı açınca gelen rutubetli koku yüzüme hohlamış gibi olurdu. Sizin açınızdan da kötü ağız tadıyla kavga bile edilmez ses gider mi diye.

Ben rahatsız olurdum böyle bir durumdan. Tam karşı komşumsa baya baya rahatsız olurdum. Farklı katlarda ise yine biraz daha umursamaz olabilirdim.

Arkadaşlar geldim. Kredisini filan mı ödüyorsunuz zor bir durum yazcaktım. Zira kredisi ödenen bir evin hemen satılması zor

Sen takıntılısın arkadaşım, bu olayın gerçekliği de sorgulamaya açık.
İki senedir tesadüfler sorgular silsilesi, şuna bak:

Düğüne bir ay kala atmışlar nişanı. Nedeni de düğün eşyaları yüzünden başlamış ve araya ailelerde müdahil olmuş. Sonra da karşılıklı atmışlar yüzükleri

Gidin tedavi olun.

Saka gibi, nasilbir tesadûf bu.
Ben yapazdim orda. Mutlaka karsilqcilacak
Girip cikarken.
Esimin degil, kendi exim bile olsa asla istemzdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…