- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
Ne ailemi, ne sevgilimi hak etmiyorum. Bu hayattan göçüp gitmek istiyorum ancak onlar arkamdan yıkılacak. Onlara eziyetten başka bir şey vermiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkamıyorum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor. Çok zor durumdayım. Bu kadarını hak etmiyorum. Hayat bu kadar ucuz mu? Bu kadarı çok fazla.Sakin ol brenda,
dünden beri en az 5 konunu gördüm sanırım.
Biraz dışarı çıkıp hava alsan nasıl olur?
tam olarak mesele nedir?Burada yalnızım bu şehirde yeniyim. Buraya sarmıştım kafamı herhangi bir kitaba vesaireye veremediğim için. Durmadan konu açtım da. Gelişmeler hep aleyhime az önce bir haber daha aldım. Artık yapamıyorum.
İstanbuldaysan bana gel de bir kahve içelim bari. Dertleşiriz.Çıkamıyorum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum olmuyor. Çok zor durumdayım. Bu kadarını hak etmiyorum. Hayat bu kadar ucuz mu? Bu kadarı çok fazla.
Konularım normal konular. Gerizekalı işler yapıp başıma bela aldım. Ne Hakkım vardı üzmeye? Pişman oldum toparlamaya çalıştım ama her şey kötüye gitmeye devam etti. Değmez benim için ya. Keşke unutsalar beni.tam olarak mesele nedir?
eski konularını bilmiyorum
Canımsın keşke İstanbul'da olsaydım. Allah'ın unuttuğu bir yerdeyim Allah affetsin.İstanbuldaysan bana gel de bir kahve içelim bari. Dertleşiriz.
Böyle olmaz ki tatlım.
Tell me what is the root problem?
anlayamadım açıkcası.Konularım normal konular. Gerizekalı işler yapıp başıma bela aldım. Ne Hakkım vardı üzmeye? Pişman oldum toparlamaya çalıştım ama her şey kötüye gitmeye devam etti. Değmez benim için ya. Keşke unutsalar beni.
Birkaç tane tweet attım ve senelerle yargılanıyorum. O tivite dava açıldı bir şey olmaz dedik, sonra ona da buna da şuna da. Her yeni dava haberinde yıkılıyorum, umudum tükeniyor.sen ne yaptın ki.. suç mu işledin.. nasıl bi suç.. bilmeden sana nasıl yardımcı olabiliriz ki, belki sençok büyütüyorsundur.. burada birsürü avukat filan var, fikir filan alırsın.. açıkça anlat neler oldu.. kendine zarar verirsen birsürü insanı üzersin, annen baban hayatına eskisi gibi devam edebilirler mi sence.. onlara bunu yapmaya hakkın yok.. zaten kendine zarar vermeye de hakkın yok..
Siyasi tivitler mi?Birkaç tane tweet attım ve senelerle yargılanıyorum. O tivite dava açıldı bir şey olmaz dedik, sonra ona da buna da şuna da. Her yeni dava haberinde yıkılıyorum, umudum tükeniyor.
Kaldıramıyorum artık. Sinek bile öldürmem ben. Tweet yahu gerginlikle, kızgınlıkla atılan tweetler. Değme tecavüzcü bu muameleyi görmüyor. Yeter artık vallahi yeter.
Ayy keske ben istanbulda olsamda gelsem. :)İstanbuldaysan bana gel de bir kahve içelim bari. Dertleşiriz.
Böyle olmaz ki tatlım.
Tell me what is the root problem?
Birkaç tane tweet attım ve senelerle yargılanıyorum. O tivite dava açıldı bir şey olmaz dedik, sonra ona da buna da şuna da. Her yeni dava haberinde yıkılıyorum, umudum tükeniyor.
Kaldıramıyorum artık. Sinek bile öldürmem ben. Tweet yahu gerginlikle, kızgınlıkla atılan tweetler. Değme tecavüzcü bu muameleyi görmüyor. Yeter artık vallahi yeter.
Biraz toparlanayım yazacağım. Evet siyasi tivitler. Bir gram beyin hücrem olsa yapar mıydım ya.Siyasi tivitler mi?
Bana yaz özelden istersen, bakalım işin aslı neymiş?
Avukatlar var çevremde ama bu tip davalarla çok sık karşılaşmış değiller, içimi rahatlatmaya yetmiyorlar. Çaresiz ve köşeye sıkışmış hissediyorum.ee bi avukatın filan yok mu.. cezan kesinleşti mi? bunun temyizi filan var üzme kendini bu kadar ya, avukatın yoksa bi avukata git.. yıkılma hemen, güçlü ol..