Tepkilerini kontrol altına alamadığın için yanlış olan yolu seçiyorum, beni yalana senin tepkilerin sevk ediyor, normal davranırsan yalan söylemek zorunda kalmam. Yengem benim abimin eşi görüşmemem mümkün değil, aile içinde illa görüşmek zorundayım, sevmek zorunda değilsin ama saçma sapan kısıtlamalar yapma. Aile arasında sorunlar olur geçer kan davası güdecek halimiz yok, gereksiz yere bizi yıpratmaKesinlikle doğru daha onun gözünden düşüyorum. Bana yarın bu konuyu açtığında ne demeliyim peki
Of of okudun mu okuyomusub yada ? Yiğenım Şen'le yaşıt okuyo meslegını alsın sonra evlenır . Bilmıyorum degısırse devam et ama degısmezse bırak gitsin hayatınınkut meslek edin cokkkkkk gençsin ya yazık cok yazıkEvet 21 yaşındayım daha 16 yaşında tanıştık yolumu ona adadım ve bu günlerin hayalini çok kurupta evlendim. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyebilirim ki
kac ay once evlendiniz? neden bu kadar takinti yaptiniz esinizi? size saygisi kalmamis besbelli. cok vicdansiz biri ayrica anlattiginiza gore. biraz guclu olmayi deneyin en azindan taklit yapin. kendinizi bu kadar caresiz gostermeyin..onunla k8 dogdunuz cocugunuz da yok anladigim kadariylaMerhaba herkese
Nasıl nerden baslıcağımı bilmiyorum. Tek bildiğim kimseye anlatamadıkları mı burada paylasmak.
Bundan bir ay öncesine nikahlı eşim olmuş ve 2 buçuk ay sonra aynı evi paylaşacağım adamdan bahsedeceğim..
Eşimin yengesi beni bi katalog satışına üye yaptı.
Bu arada eşim abimin karısınla görüşmemi yada mahattap olmamı istemiyor.
Bende geçen bir ortamda gösterirken yengemde vardı ve oda sipariş verdi. Bişey diyemedim bende. Bundan eşimin haberi yoktu tabi.
Bu gün ürünler gelmiş eşimin yengesi hani yengenin(abimin karısı) ürünleri yokya dedi.
Esimde omu sipariş verdi dedi. Bende korkumdan yok başka birinden bahsediyor dedim. Telefonu ver anneni Arıcam doğru söyle dedi. Bende yengemin verdiğini soyledim siparişi.
Ve sonra ben yalancı oldum pislik bir insan oldum. Ağlarken kriz gecirmisim hiç bişey hatırlamıyorum.
Özür diledim kendime gekdikten sonra bana güvenmediğini inanmadığını ve artık benimde ona olan güvenimi yitircegimi soyledi.
Gorursun sen dedi. Bana ailemi karıştırdın annemi üzmeye ne hakkın vardı falan dedi.
Bundan bir kaç ay öncesine de bana iyimisin demişti ve bende kötü olmama rağmen iyiyim diye yemin etmiştim bundan ötürü çok çektirdi bana yalancısın dedi kaç gün.
Ve şimdi de aynılarını yasatıcak çok korkuyorum. İcim acıyor yazıyorum ama ne yazdığımı inanın bilmiyorum. Çaresiz hissediyorum nefes alamıyorum sanki.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Alkol almış beni annesine bırakıp gitmişti bende zorla çağırdım arabaya geçtik sarldım yalvardım neolur diye sana acıdığım için böyle yanındayım rezil bir haldesin dedi bana. Krizden sonra yada bilmiyorum ne oldugumu yüzümden boynuma kadar kırmızı benekler olustu. Acıyarak ama nefretle baktı bana. Kendimden korkuyorum artık inanın aklıma herşey geliyor. Allah a olan korkum durduruyor beni kendimi kaybetmekten korkuyorum bir akıla çok ihtiyacım var çünkü düşünemiyorum artık.
Kimse bana üzülsün acısın diye açmadım konumu. Duygu sömürüsü yapmak değil amacım buraya konu açan herkes gibi içimi döküp insanlardan fikir almak.Sana hiç acimadim. Bir damla bile uzulmedimde. Kişiliğini gururunu onurunu 5 para etmez bir herifin önüne sermiş burda duygu sömürüsü yapıyorsun!Koş kollarına o hadsiz nisanlinin biraz daha yalvar biraz daha ağla..evlenince en fazla iki sene sonra buraya konu açarsın köpek gibi pişmanım diye..Hadi sen safsın ailendemi görmüyor ne hallere düşüp kendini rezil ettiğini?!
1 ay önce nikahımızı yaptık mayıstada düğünümüz var. Pisikiyatrise gitmem gerekiyor dediğiniz gibi sorunların içinden çıkamıyorum. Güçlü olmam lazımkac ay once evlendiniz? neden bu kadar takinti yaptiniz esinizi? size saygisi kalmamis besbelli. cok vicdansiz biri ayrica anlattiginiza gore. biraz guclu olmayi deneyin en azindan taklit yapin. kendinizi bu kadar caresiz gostermeyin..onunla k8 dogdunuz cocugunuz da yok anladigim kadariyla
sakin cocuk yapmayin.ne evliliginiz ne de psikolojiniz cocuk yapmaya uygun degil en azindan suan icin. psikiyatriste gidin( ben de gittim yine ihtiyac hissetsem.yine giderim ) devlet hastanelerinde de cok iyi doktorlar var yani maddi durum gerektirmiyor. siz esinizi takinti yapmissiniz boyle bir insanla evlilik olmaz uzgunum.
Biliyorum yapınız bu..farkında bile değilsiniz demek ki..sürekli ağlayıp kendine acımak sürekli kendini her konuda haksız görmek,kendine hiç saygı duymamak nasıl bir his peki?Kimse bana üzülsün acısın diye açmadım konumu. Duygu sömürüsü yapmak değil amacım buraya konu açan herkes gibi içimi döküp insanlardan fikir almak.
daha ayni evde bile yasamiyorsunuz sanirim... yapmayin nolur sonunuz hic iyi degil bu adamla... cok sirret bir adam en onemlisi. ne demek anneni ararim dogru soyle. demek ki her kavgada aileyi isin icine sokacak ... ayrica size ettigi laflar cok acimasizca ve cirkin. ayrilin hemen acil ..gec bile kalmissiniz. ilerde cocuk da olursa vay halinize. bu adam.size siddet de uygular. aileniz de mi farkinda degil durumun1 ay önce nikahımızı yaptık mayıstada düğünümüz var. Pisikiyatrise gitmem gerekiyor dediğiniz gibi sorunların içinden çıkamıyorum. Güçlü olmam lazım
Takıntı bu bendeki onunla aram iyi olsun diye herseyi yaptım. Aman aramız bozulmasın diye. Keşke en başında güzelce konusup anlatsaydım ona yalan söylemek zorunda kalıcak kadar korkmasaydım. Şimdi oda beni tehtid ediyor sende bana olan güvenini yitirceksin aynı benim gibi hissedeceksin diye.Dünyada son üç erkek kalmış, aman birini kaçırmayayım der gibi davranıyorsunuz.
O kim ki birileriyle görüşüp görüşmeyeceğinize karar verecek ?
Çok istiyorsa kendi görüşmesin.
Niye zorluyorsunuz ki?Takıntı bu bendeki onunla aram iyi olsun diye herseyi yaptım. Aman aramız bozulmasın diye. Keşke en başında güzelce konusup anlatsaydım ona yalan söylemek zorunda kalıcak kadar korkmasaydım. Şimdi oda beni tehtid ediyor sende bana olan güvenini yitirceksin aynı benim gibi hissedeceksin diye.
Annem farkında tam olmasa da. Kızıyor hatta onunla da konuştu kıskançlığı yüzünden. Oda bende böyleyim anne dedi. Ben çok çabaladım ailemle olsun diye. Benim ne kadar sevdiğimi bildiği için herşeyi yansıtmadığım için bisey diyemiyor ailemdedaha ayni evde bile yasamiyorsunuz sanirim... yapmayin nolur sonunuz hic iyi degil bu adamla... cok sirret bir adam en onemlisi. ne demek anneni ararim dogru soyle. demek ki her kavgada aileyi isin icine sokacak ... ayrica size ettigi laflar cok acimasizca ve cirkin. ayrilin hemen acil ..gec bile kalmissiniz. ilerde cocuk da olursa vay halinize. bu adam.size siddet de uygular. aileniz de mi farkinda degil durumun
kuzum guven evlenmeden bittiyse hic girme o ise sen.daha simdiden tehtitler filan.yavas gelsin.Takıntı bu bendeki onunla aram iyi olsun diye herseyi yaptım. Aman aramız bozulmasın diye. Keşke en başında güzelce konusup anlatsaydım ona yalan söylemek zorunda kalıcak kadar korkmasaydım. Şimdi oda beni tehtid ediyor sende bana olan güvenini yitirceksin aynı benim gibi hissedeceksin diye.
5 yıldır beraberiz ama hiç bu kadar sorunlu bir sene gecirmemistik. Neden bu haldeyim haldeyiz sorguluyorum sürekli. Yalan soyledigimi düşündüğü için oda bana yalan atıp güvenimi alıcak elimden yapmayı düşündüğü bu bakalım neler görücem dahaNiye zorluyorsunuz ki?
Zaten birbirinizi adam akıllı tanısanız , güvenseniz böyle şeyler problem olmazdı aranızda.
Siz zaten ona ezdireceğiniz kadar ezdirmişsiniz kendinizi,yapıcak birşey yok.Tehtid ediyormuş birde..
Evet güvenmiyor ve bunu her fırsatta söylüyor zaten. Acığımı bulduğu anda yerle bir ediyor beni. Ve ben korkularım yüzünden yalan söylemek zorunda kalıyorum. Bunu kaç hafta sürdürecek acaba nasıl intikam alıcak bendenSizin aile munasebtinize ne hakla karisiyor esiniz afbuyurun?
Nasil boyle bi izin verdiniz?
Ben babamla kustum 1yil hic konusmadim esime de sakin sen karisma dedim.
Bana baris falan dedi.
Küs de diyemez baris da diyemez
O babamla aramda olan mevzu o karisamaz.
Sen karisma dedim karismadi bir daha
Sonra baristik biz babamla.
Eslerinizi bukadar kari kuru aile mevzularina karistirmayin derim.
Ayni sekilde esimde ablasiyla kustu baristi ben niye kustuklerini bile yillar sonra ogrendim.
Ne baris derim ne küs derim.
Ucu bana dokunmadigi surece umrumda degil.
Esinize cok yuz vermissiniz.
Insanin abisinin esi gorumcesine nekadar kotuluk yapabilirki?
Yani dedikodu yapar ancak laf cikarir en fazla
Esiniz size zaten guvenmiyo emin olun buna.
Be bahanesi bol sizi uzmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?