Kötüyüm sadece çok kötü.

Ayrica kendinizde bu kadar kusur aramaniz dogru degil.bu adamla kurdugunuz hayali gerceklestirmek icin gercekleri gormezden gelemezsiniz.en kucuk seyde daha ayni evde yasamiyoken bu psikolojiyi yasatan adam evlenince neler eder size.ben dusunemiyorum
Hatayı hep kendimde arıyorum ve bu benim kendimi ezdirmemi sağlıyor. Bunun için pisikiyatrise gitmem gerekiyor kendime olan güvenim sıfır çünkü bu halde savunamıyorum kendimi

Yengenle görüşmeme gibi bir imkanın olabilir mi? Bu çok saçma. Adama baştan "bu meseleye karışma, ailemle ilişkilerime sınır koyamazsın" demediğin için bu konudaki suç sende. Ayrıca neden yalan söylüyorsun? Seni yalan söylemeye mecbur durumda bırakacak karakterde biri olduğu için yalan konusunda da o suçlu. Ya sert tepki vermeyecek ya da yalan duymayı hazmedecek. Kimse sebepsiz yere yalan söylemez. Demek ki seni yalana o itiyor. Onun itiyor olması da seni tamamen suçsuz yapmaz. Yalan güveni, güvensizlik aşkı bitirir. Ne olursa olsun kimseye yalan söyleme. Biraz güçlü olmalısın. Adam ipi boynuna geçirmiş, hayatının içine ediyor. Aç gözünü! Bugün yengenle konuşma diyen adam yarın annenle konuşma der. O zaman ne yalan söyleyeceksin. Ailenden vazgeçebilir misin? Nişanı boz. Anlaşmalı boşanmaya çalış. Böyle ruh hastalarıyla neden evlenmeden nikah yaparsınız onu da anlamam. Neyse orası beni ilgilendirmez ama bitir bu işi. Bu herif senin hayatını mahveder. Şimdiden boyleyse evlendikten sonra daha çoook kriz geçirir, çok konu açarsın burada...

Son düzenleme:

pardonda eşiniz bu sizin azar hocanız değil ailenizden destek alın azcık bu kadar ezemez sizi sizde saf gibi kendinizi suçlamayın yalvarmayın neden yengenizden bu denli nefret ettiğini araştırın kendinize gelin tatile gider gibi annem hasta diyip annenizin evine gidin kendinizi toparlayın

Eşin kim oluyor da yengenle görüşme diyebiliyor yaa hadsize bak sen! Ben olsam alnını karislardim.yengenle gorusmeni istemiyorum diyorsa ,bu abinle görüşme demektir aynı zamanda.benim gözümde öyle. .bide gidip yalvardin mi Allahim sana geliyorum yaa

bu nasıl bir ruh hastalığı ya. eşinin tedaviye ihtiyacı var bence. böyle giderse sende hastalanırsın. hem acımak ne demek ne sanıyor kendini ya. sen neden eziyet ettiriyorsun kendine böyle,evlenmek demek kul köle olmak demek değil. Önce kendini sevmeye başla bütün bunlara bir dur de artık. o hiç mi yalan söylememiş. yerinde olsam bu tavırlarından sıkıldım bana küçük düşürücü davranışlarda bulunmana izin vermiyorum ya düzelt kendini öyle gel yanıma der gönderirim evden ne demek annesine bırakmak.

Cidden kendinizi hiç sevmiyorsunuz. O kim ki benim birisiyle görüşüp görüşmeme kararımı verecek. ?
Bi de yalvarmışsın. Ya cidden sinirleniyorum, ne diyeyim. Allah akıl fikir versin, ona onun diliyle konuşacaksın, bağırıp çağıracaksın, beni yalana sen ittiğin için sen de şerefsizsin diyeceksin. Kiminle görüşeceğime karışmayacaksın diyeceksin. Böyleleri bundan anlar.

Tatlımmm. Uzaklaş bir süre. Adamın tepkileri çok agır. Ya cok yaralı biri. Yada muazzam ezik biri ve birini ezerek kapatmaya çalışıyor duygusunu. Her ıkısıde cok zor

Sınırlarını tanımla. Bunlar senın yuzunden degıl. Onun tepkılerı fazla. O yuzden kendını suclamamakla yaptıklarını sogukkanlılıkla degerlendırmekle basla.
Her evlılıkte guven sağlanıncaya kadar krızler olur unutma sabret ama kendını sakın paralama.

Adam sana tepkılerıbde agır sozler soyledıgınde. Bu cok yakısıksız de sadece ve ortamı terket sakın agız dalasına gırme. O senın sevıyene cıkmak zorunda kalacak emın ol.

Yengenle gorusmeyeceksin demesi çok yanlış. O ne karışıyor allah aşkına ya. Görüşüp görüşmemeye sen karar verirsin. Seni yalan söylemek zorunda bırakan o. Sonra yalancısın diye de o. Sen de yalan söyleme gorusecegim ve buna ben karar veririm. Sen benim hayatıma bu kadar fazla karisamazsin. Ben sana şununla görüş şununla görüşme diyor muyum de.

tüm Yazdıklarını okudum. bu adamla aranda cinsellikle alakalı bir şeyler mi geçti de bu kadar sessizsin ve vazgeçemiyorsun?

tüm Yazdıklarını okudum. bu adamla aranda cinsellikle alakalı bir şeyler mi geçti de bu kadar sessizsin ve vazgeçemiyorsun?
Evet geçti ama vazgecmemem için hiç bir neden değil o ben alısmıslıgım ve duygularım yüzünden bu haldeyim

Neden abinin eşiyle görüşmene izin vermiyor. Bunu kabullenerek abinden de vazgeçtiğinin farkındamısın

Uzaklasmam en doğrusu galiba aynı evde yaşamıyoruz. Bı süre fazla aramıcağım ne kadar sürdürecek bana bu sürede neler cektircek bilmiyorum. Sadece kulaklarını kapatmam lazım yoksa çok yara alıcagımı biliyorum. Dün kavgadan önce ona pisikiyatriye gitmeyi söylücektim konusucaktım tepkileri iyice çoğaldı son günler cünkü. Ama konusamadan bunlar oldu. Kendimi suçlamayı bıraktığım gün dik olabilcem insallah

Aynı evde yaşamıyoruz kavganın da onlarda oldu. Yani ben herkesin içinde rezil oldum. Tedaviye ihtiyacı olduğunu dün söylücektim kavgadan önce çünkü geçen sene askerden geldikten sonra bu kadar değişti böyle bir adam değildi o. Ama konusamadan bu duruma geldik yine

Evet kendıne süre ver o süre zarfındada değer ver. Oyle bırı oldugunu unut. Sakında agız dalasına gırme kendını koru cnm

Evet 21 yaşındayım daha 16 yaşında tanıştık yolumu ona adadım ve bu günlerin hayalini çok kurupta evlendim. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyebilirim ki
yolumu adadım da ne demek ya.
bu çok saçma bir bakış açısı.
çocuk yaşta başlayan bir ilişki zaten.
ve de halen çok küçüksün.
kendini ezdirmişsin adam.
kişiliğini harap etmiş.
daha hala adamaktan bahsediyorsun.
sana bir abla tavsiyesi,
lütfen bu bu esir eden hastalıklı ruh halinden kurtul.
nikah ta yapmışssın yazık olmuş cidden.
psikiyatrik tedavi gördün mü hiç?

onun ne haddineymiş sizin abinizin eşiyle görüşüp görüşmeme olayınıza karışmak!
hani namusla kişilikl alakalı mesele olur tamam da
iyi misiniz siz?
niye bu kadar eziksiniz kusura bakmayın da

neden katlanıyosun? sen insan değil misin? sizi anneniz babanız bu admaların elinde oyncak olun hakaret çekin diye mi doğurup büyütüyor. yazık yahu. ilerde kızım böyle bi adamın yanına gidip yalvarsa ağlasa utanırım ben kendimden de yetiştirdiğim çocuktan da. pes.

Daha küçükten sevgili yapmışsın okuyacağın yerde, kınamıyorum ama kendini geliştirmemişsin, yazdığın Türkçe bile bozuk, kaldı ki hemen çocuk da yaparsın 3, 5 tane onlarda bu bilgi birikimlerinden, yanlış içindesin ama vazgeç desek vazgeçmezsin.
Derdine ne var o yaş evlilik için erken ha bende 22 de evlendim, kınıyorum diye düşünme sakın ama ben memurdum, belli okulları bitirip tanıştım, ona bile pişmanken sen çok pişman olacaksın inş olmazsın

Boşa at sokağa gitsin
Teselli edeceğine zavallısın demiş ite bak sanki şehzade lütfedip evlenmiş
Çok ciddiyim boşa ver mahkeme celbini ver elini oturt g.t üstüne
Kendini ne halt sanıyorsa artık
aaaa hiç boşar mı canımmmmm
çok siviiirrr çünkü ay olur mu
böyle devam edin konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…