esınız sızın aıle ılıskılerıne asla ve asla karısamaz hem ne bu yaaa sıparıs verdıyse verdı esınıze ne kı bunda hata falan yok aglanacak bırsey asla yok esınız bunu sorun edıyorsa ben esınızde problem ararımAbimin esi
aynen ben de kahrımdan ölürüm.neden katlanıyosun? sen insan değil misin? sizi anneniz babanız bu admaların elinde oyncak olun hakaret çekin diye mi doğurup büyütüyor. yazık yahu. ilerde kızım böyle bi adamın yanına gidip yalvarsa ağlasa utanırım ben kendimden de yetiştirdiğim çocuktan da. pes.
aynen ben de kahrımdan ölürüm.
yazık anne babasına cidden.
üç kuruşluk adamlara kendilerini harcatıyorlar.
gencecik hayatının baharında.
ağzındaki laflara bak
olmayacağını düşünüyorum:))babası höt dese kapı pencere indiren yurdum kızı kocası hakaretin dibine de vursa ağlayıp yalvarıyor. çok ilginç gerçekten. bu kocalarda ne var bi bilsem. bulunca ben de böyle olmam inşallah.
olmayacağını düşünüyorum:))
açıkcası bdv de açılan konular kıstas alınırsa kızlarımıza bir haller olduğu kesin.
en sinirime dokunan ise; ama çook seviyorum napiim ciler.
he bi de bu adamak meselesi cidden sinirlendirdi beni:))
valla sebebini ben de merak ediyorum.adamak ne ya? insanın bi ömrü var onu da kendine hadi çocuğu varsa önce çocuğuna adasın. rezil rezil adamları bulup ona mı adıyolar kendilerini? sebep?
valla sebebini ben de merak ediyorum.
hayal aleminde yaşıyorlar.
karşılarındaki hanzoları beyaz atlı prens sanıyorlar.
kendilerini de prenses.
bu çocuklar nasıl ve niye bu hale gelir hiç anlamıyorum ki.
bdv de en en çok sinirime dokunan kendi elleriyle kendi hayatını mahveden bu kızcağızlar
Eşinizin her dediğine evet derseniz sonunda böyle krizlere girersiniz. Eşiniz yengenle görüşmeyeceksin dediği zaman tavrınızı koyacaktınız. Bunu yengeniz adına değil kendi adınıza yapacaktınız. Eşiniz bile olsa size "şununla görüş, bununla görüşme" talimatını hatta tavsiyesini bile veremez. Verse de siz buna boyun eğerseniz daha çok tavizlere kapıyı açmış olursunuz.Evet bende hata ne derse tamam dedim ve ben dedikçe daha çok ister oldu. Eşim le yengem arasında bi konu geçmisti bana zarar verdiği düşündüğü için muhatap olma dedi bende en son tamam demiştim. Ama yine bana zarar veren ben oldum
şimdiden psikolojin çökmüş. aynı evde hayatın mahvolacak. intihar bile geliyor aklına. aynı evde olunca daha mutlu olmayacaksın. kırdığınbir bardağın bile hesabını veremez hale gelmişsin. yemek niye yandı dese ona bile bin yalan söyletecek kadar kötü huylu bir adamlasın farkında mısın?Evet geçti ama vazgecmemem için hiç bir neden değil o ben alısmıslıgım ve duygularım yüzünden bu haldeyim
Bundan bir kaç ay öncesine de bana iyimisin demişti ve bende kötü olmama rağmen iyiyim diye yemin etmiştim bundan ötürü çok çektirdi bana yalancısın dedi kaç gün.
Ve şimdi de aynılarını yasatıcak çok korkuyorum.
Daha ayni eve girmemissiniz, tam anlamiyla evlilik gerceklesmemis yani anladigim kadariyla, degil mi? Lutfen ama lutfen iyi dusun, cok agir duygusal siddet goruyorsun su an.. "Senin iyiliğin icin söylüyorum, seni dusunuyorum" diyerek yaptigi hadsizlik ve baskilara kılıf uydurup sana kendini suclu/ezik hissettiriyor, uste cikiyor.. Başarılı oluyor ki kalkip yalvariyorsun..Abimin esi
Hakikaten ya, kotuyken iyiym demis diye kizi kotuden de kotu etmenin mantigi nedir, neyin kafasi bu?!Valla ne saçma hayatlar vE dertler var.
Ona ne senin kimle görüşeceğinden
Bu kadar basit konudan yalan mı söylenir
Kötüyken iyiyim demenin burundan getirme süresi nedir
Senin neyine acıdığından yanında
Ailesiyle ne alaka
Kendinize bu hayatı nasıl layık görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?