Hep baskalarini suclayan insan ne kadar tehlikeli ya..şimdiden psikolojin çökmüş. aynı evde hayatın mahvolacak. intihar bile geliyor aklına. aynı evde olunca daha mutlu olmayacaksın. kırdığınbir bardağın bile hesabını veremez hale gelmişsin. yemek niye yandı dese ona bile bin yalan söyletecek kadar kötü huylu bir adamlasın farkında mısın?
bu adam seni sevmiyor. seven insan ezmez, korkutmaz, tehdit etmez.
ve ben o tehditleri tehlikeli buldum. ya dövecek ya aldatacak. çünkü ne sana ne ailene saygısı yok.
bu sevgiye verdiğin emeği, değeri bu adam sıfırlamış. sen şu an bir enkazın başında ağlıyorsun.
ayrıl. ailen 21 yıl emekle özenle büyüttüğü kızının bir öküz yüzünden bu kadar mahvolduğunu gördüğü için kahroluyor emin ol.
zaten bitik halini gördükleri için sana bir şey diyemiyorlar.
inan ayrılsan ailen göklere uçacak, kızları bu öküzden kurtulduğu için.
alkol bu adamın bahanesi olacak emin ol. parayı alkole yatıracak kıt kanaat geçineceksiniz. sana küfredecek vuracak, sarhoştum diyecek. aldatacak bir şekilde (telefon, sosyal medya, yatak vs)
senin yüzünden çok içtim ondan diyecek.
Insan en yakinim demesi gereken esinden bu kadar korkar mi arkadasim, normal mi? Elbette degil.. Sen de biliyorsun.. Tehditlere bak tehditlere.. Bak hiçbir şey bosuna degildir, buraya yazmanda ne hikmet vardır bilemezsin.. Rabbim buraya yonlendirdi seni.. Bu kadar kadin agiz birliği ediyor birbirinden habersizce.. Kimi kendi yasamis, kimi cevresinde gormus duymus, kimi de insan psikolojisini cozmus..Takıntı bu bendeki onunla aram iyi olsun diye herseyi yaptım. Aman aramız bozulmasın diye. Keşke en başında güzelce konusup anlatsaydım ona yalan söylemek zorunda kalıcak kadar korkmasaydım. Şimdi oda beni tehtid ediyor sende bana olan güvenini yitirceksin aynı benim gibi hissedeceksin diye.
Kesınlıkle alıskanlık değil bu , senın kı hastalık boyutuna gecmış saplantılı bir durum. Lütfen bir doktora git ve ayrıl bu ınsandan.Evet geçti ama vazgecmemem için hiç bir neden değil o ben alısmıslıgım ve duygularım yüzünden bu haldeyim
Ayy bunca gergin yorumun arasında gülümsedim biranArkadaşım adam seni başka biriyle yakalamış gibi neden davranıyorsun?İyimisin sen?
Evet belkide öyle sağlıklı düşünemiyorum. Tedaviye ihtiyacım var.Senin ki bir rahatsızlık,şu dayağı ilgi olarak algılamak gibi bir şey!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?