- 14 Ağustos 2024
- 169
- 469
- 23
- 38
Haklısınız tabiiki. Memleketiniz yakın diye anladım ama 21 yaş ergen sayılır artık, İstanbul gibi yerde bırakmak istemem şahsen.Kızım 21 yaşında işte o ist da kalsın çalışıyo zaten hafta sonları gelir arada bir biz gideriz diyo. 21 yaşındaki kız ıstemıyo diye ben hayatımı ona göre şekillendir içek değilim diyo. Bu bencillik değilmi şimdi. Tam bir manipülatör beni suçluyo bide
Köyde yaşamak istemiyorsanız evinize dönün eşiniz ne istiyorsa onu yapsın, sizin fikrinizi almadan verdiği kararın sonuçlarını da tek başına yaşasın.Zaten 14 yaşındaki oğlum gelmeden asla kalmam. Beni ikna ederse oğlum mecbur gelir diye düşünüyorum. Ama ben zaten burda yaşamak istemiyorum. Oğlum gelsede. Burda deniz var yazlık yer . Ama Karadeniz iklimi kışın çok soğuk oluyo. Neden bu kadar zorlıyım kendimi. Hiç gerek yok
Kesinlikle öyle olacak benden yardım bekliycek. En çok da oğlumdan git otlat. Yanlarında bekle. Otlarken dedi hep bu yaz. Oğlum ablası geldiğinde onunla döndü bunaldı çocuk. Okuldanngelibce hadi yardım et bana diycek. Zaten söylüyo da o benim yardımcım olucak diyo. Çocuk bu yaz nefret etti burdan bi daha gelmem diyo. Asla oğlumu karıştırmam. Kaçtı resmen çocuk. Git ablanla dedim bende. Bu ney yaaHaklısınız tabiiki. Memleketiniz yakın diye anladım ama 21 yaş ergen sayılır artık, İstanbul gibi yerde bırakmak istemem şahsen.
Hayvan bakmak çok zor bir iş, köyde olan yakınlarımdan biliyorum. Çok ergen güne başlayacaksınız, temizlikleri, yemleri, süt sağımı... Tek kişinin işi değil, muhakkak sizi de karıştıracak. Veterinerler çok pahalı, bir şey olsa tedavi ücreti vs. astarı yüzünden pahalıya geliyor. 2-3 inekten pek kazanç edilemez, bundan çiftlik tarzı yerler kazanıyor. Sosyal hayatınız çok kısıtlanacak malum İstanbul'dan küçük yere gidiyorsunuz. Kendiniz ilgilenip başında duracaksınız, sosyal bir faaliyete zaman kalmayacak. İnsanlar önyargılı zaten. Çoğu hayvancılık yapan erkek evlenemiyor çok kazansa bile. Kimse o çileyi çekmek istemiyor, erkek evladınız varsa bir de öyle düşünün. 14 yaşındaki bile çalışmak zorunda kalabilir, onun bir hayatı vardır tam da ergenlik çağı. Kabul etmeyin bence, hem çocuklar hem hayvanlar hem ev hepsi size kalabilir ve büyükşehirden sonra çok bunalırsınız.
Aynen kendine acımayana acınmaz banane diyorum. Yap kendinKöyde yaşamak istemiyorsanız evinize dönün eşiniz ne istiyorsa onu yapsın, sizin fikrinizi almadan verdiği kararın sonuçlarını da tek başına yaşasın.
Çok iyi yapmışsınız ablasının yanına yollamakla. Ergen çocuk çok sıkılmıştır, okuldan gelip birde hayvanlara bakarsa ertesi gün okula gidecek hali kalmaz. Erkek çocuk diye ezilmesine izin vermeyin. Eşiniz birde siz gelin diye baskı yapıyor, çocuklarla sürekli yol çekmekte bunaltıcı olur, o gelsin.Kesinlikle öyle olacak benden yardım bekliycek. En çok da oğlumdan git otlat. Yanlarında bekle. Otlarken dedi hep bu yaz. Oğlum ablası geldiğinde onunla döndü bunaldı çocuk. Okuldanngelibce hadi yardım et bana diycek. Zaten söylüyo da o benim yardımcım olucak diyo. Çocuk bu yaz nefret etti burdan bi daha gelmem diyo. Asla oğlumu karıştırmam. Kaçtı resmen çocuk. Git ablanla dedim bende. Bu ney yaa
ben 21 yaşındaki kızım istiyor diye,onun geleceği için tüm hayatımı yaşadığım şehri gelecek planlarımı değiştirdimKızım 21 yaşında işte o ist da kalsın çalışıyo zaten hafta sonları gelir arada bir biz gideriz diyo. 21 yaşındaki kız ıstemıyo diye ben hayatımı ona göre şekillendir içek değilim diyo. Bu bencillik değilmi şimdi. Tam bir manipülatör beni suçluyo bide
Adam hayvanlari almis bileDesteklerinizi bekliyorum gerçekten baskı altındayım. Kavga çıkmasını istemiyorum. Düşündüklerimi onaylıycak bazılarınız beni çok rahatlatacak
En temel şeylere uzak olacaksın hayvanları alırken bana mı sordun de bu yaşta dert mi çekeceksin bacım kendisi gitsin baksın çok merakliysa.Şehir içine arabayla yarım saat. En yakın markete yürüyosun 20 dk. Arabamız var diyo da. Ben gidemiyorum kafama estikçe mesela
Tam çoluk çocuk büyüyo rahat edicez hayvan köy çıkardı. Senin hayalin bu. Benim değil dedim. Sana engel olmuyorum işte ne istiyorsun daha git yap dedim. Bu yaştan sonra hayallerin için dağa taşa vuramam kendimi dedim. Bide diyo ki sen beni gözden çıkarıyosun nasıl görüşücez ben hayvanları bırakıp gelemem. Yanımda olmuyosun destek vermiyosun diyo. Asıl sen bi düzeni bozmaya çalışıyosun aykırılık yapan sensin dedim
Pişman olsun inşaAllahda kurtulalım ısrardan da hiç hoşlanmamSizde oraya giderseniz emin olun iş yapmam karışmam diyemezsiniz bu sefer yardım etmıyorsun birşeye elini sürmüyorsun diye kavga çıkarır hayvancılık tarım kolaymı .yaş 43 tam iş hayatında tecrübesi varsa kariyer yapılacak zaman çocuklar küçük dershane etüt okul ünv dönemleri. Valla bazı erkekler akıllanacakları yerde iyice sapıtıyorlar nedir bu kadınların çektiği yaaa. Siz çocuklarınızla şehirde kalın başıboş bırakmayın .ayak onun can onun bırakın kendi haline o birkaç yıl rezilliği çeksin ne kadar para kazanıp çevirebilecek bir görsün dibi görsün çok sürmez kıçına baka baka döner zaten
Köye sadece gezmeye piknik yapmaya gidin derim çok yakın çevremde eşi malcilik yapan perişan rezil kadınlar var belli gelen aylık.duzenli.para yok ve full.borc yapıyorlar ayrıca çok.zor köy hay
O kadar sıkıldımki bu konuyu tartışmaktan onunla. Kayınvalidemde bana hakveriyoHayvanciligi tek basina yapamayacagina gore sizin de firkinizi alacak. Sizde en az onun kdr ise dahil olucaksiniz. Cocugun birinergenlik doneminde lise gidiyor okul mevzusu nolacak 21 yasindaki zaten istemez normal. Bir tek 4 yaşındaki icin eglenceli olabilir
20 dönüm arazimız var köyde üzerine 1000 tane Siirt fıstığı fidani dikildi ve bilumum işte sebze kavun karpuz vs 5 yılı geçti bir taşına elimi sürmüş değilim sevmem çünkü hoşlanmıyorumDesteklerinizi bekliyorum gerçekten baskı altındayım. Kavga çıkmasını istemiyorum. Düşündüklerimi onaylıycak bazılarınız beni çok rahatlatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?