köye gitme isteği

ya aslında hiç anlayışsız bi insan değil sürekli oraya gidelim buraya gidelim tatile gidelim şöyle yapalım planlar kurar ama bakalım zaman neyi göstericek

inşallah teşekkür ederim içimi ferahlattınız

sevgililik yada nişanlılık döneminde başka olur, evli olduğunuzda bambaşka.
eşiniz de sizi özleyecektir ve sizin de onu özlediğini bileceği için tüm tatili orda geçirmeyecektir.
izin zamanında kendinizi tatil planları yaparken bulacaksınız.
bir kısmında illaki ailesinin yanına gidecek o zaman sizde onunla gidin mutlaka. yanlız göndermeyin.

içinizi ferah tutun

teşekkür ederim

benim için hiç sorun değil başımın üstünde yerleri var
sadece biraz banada zaman ayırsın istiyorum yoksa bende gider köye çalışırım
bunları bilerek evleniyorum

Bunu bilerek evlenmeni takdir ettim, Allah mesut etsin. Sözlün sende kalamaz mı böylece birlikte vakit geçirmek daha güzel olur. İki ev arası bir yerde buluş gez vb yoruyor olabilir,masraf boyutu da var. Yemek yaparsın akşama sinema bileti alırsın, yorucu olmayan aktiviteler tatil gibi geçen zaman, belki faydalı olur.

geldiği zaman sorun olmuyor birlikte vakit geçirmek şehir farklılığı olduğu icin 1-2 gün az geliyor

ya aslında hiç anlayışsız bi insan değil sürekli oraya gidelim buraya gidelim tatile gidelim şöyle yapalım planlar kurar ama bakalım zaman neyi göstericek
öyle diyorsa sorun olmaz kuzum ilerisi ama nişandan sonra biraz daha kalabilir berber vakit geçirmek için onu da ikna edersin

Sen ne kadar ailesinden uzaklaştırmak istersen o daha çok bağlanır ve sen istenmeyen gelin olursun. Bırak ailesiyle zaman geçirsin sonuçta yanında olacaksın , oda anne babasına yardım etsin baktın olmuyor sende kendi ailende kalırsın, böyle emrivaki yapmakta zaten kötü bir başlangıç yapmışsın

iyide ben ailesinden uzaklaştırmaya falan çalışmıyorum ne kadar yanlış anlıyorsunuz yahu hiç öyle birşey yazmış mıyım geri dönüp bir bakın lütfen? Benim ailesiyle bi sorunum yok olsada öyle bişey yapmam zaten sadece evlendikten sonra bi aile kurduğunun farkına varıp gerektiği kadar bize de zaman ayırsın istiyorum

O kadar haklısın ki. Birbirinizi göremeden evliliği bile yaşayamadan ne alaka 25 günü ailesinde geçirmek. Cinselliği ne ara yaşayacaksınız. Köyde mi balayı yapacaksınız. Nişanlın aylardır görmediği karısıyla anasının babasının evinde mi birlikte olmayı düşünüyor.hadi ona göre bu normalse bile Sonuçta senin bundan rahatsız olabileceğini hiç mi hesaba katmıyor.birlikte yaşarsınız da izin zamanında gitmek ister neyse diyeceğimde zaten ayrı olacaksınız. Hiç mi hiç makul değil ve çok bencilce.

çok şükür beni anlayabilen biri daha. tekrar konuştuk sen inatlaştığın için bende 25 gün kalırız dedim diyo şimdi en fazla 10 gün gider kalır evimize döner tatile gideceksek tatile gideriz diyo tatlıya bağladık gibi

Bu durumda işler zor. Arkadşmda seninle aynı durumda kavga ediyorlar artık bazen. Ama yinede gidiyor adam. Onlar çözümü sadece adamın gitmesnde buldular ama o da sıkıntı. Her tatil anne-baba yanında. O da kendince haklıdır tabi ama iki aileyide üzmeden bi çözüm en mantıklısı.

valla cnm köy kafası oaln birini nasıl olsa ceviremezsin yada ceviririn ama kavga kıyamet benim ailem degil ama dedemler ciftciymis babam asla sevmezdi mesela ama esimin ailesi ciftci isleriyle ugrasırlar ve ilk evlendigimiz yıllarda bayram tatilleri yazlık tatiller hep kavgayla gittti ya ben gitmedim yada günler öncesinde kavgalı pazarlık yapıyoruz o insanlar yuzunden bayramdan nefrete diyorum esim 1 gun durup gelmiyo ille bayram tatilin hepsini orda gecirmek istiyo bende 3 senedir gitmiyorum

simdi seninki sana inada dedim demis yarın hersey bal kaymak olmıcak kaynana gel oglum dicek sen kavga etcen sana inat gittim dicek suanki aklım olsa kendi cevremden yasadıgım görüsten biriyle evlenirdim aynı pencereden bakmak cok önemli onun ailesi köyde ve o her tatilde ailesine gitmek isticek 10 yıllık evliyim suan senin yerinde olmayı cok istersim bence kestirip at hepımız asık olup evlendik ama o bayramlarda kocanu ailesine gitmesi yokmu hele ki 15 20 gun düsün bide yaz tatailleri kısın ekip yazın bicmeye giderse kocan o zaman anlarsın bu yazımı

yok kestirip atma gibi bi düşüncem yok o zaten benim yanımda olsa ben 25 gün iznin 25inide köyde geçiririm sorun değil benim için sadece ayrı kalcağımız 1 yıl icin sorundu onuda konuşup hallettik
kestirip atmalık bi durum yok yılda 25 gün ailesinin yanına gidecek diye sevdiğimden neden vazgeçeyim

iyi simdi böyle söylüyosun yarın görüsürız hepimiz burdayızz :))) esin bu fedakarlıgı anlamayıp 25 gun ailesinin yanında sende onun yanında vay beee ben asla böyle bi gelin olamam da olmam da sana basasırlar ama cok aglıcaksın haberin olsun

neden ağlayayım ki? eşim olacak insan benim aileme saygı gösteriyor benim ailemin olduğu şehirden ev alıyor ben onun ailesine neden saygı göstermeyeyim? neden ağlayayım?

neden ağlayayım ki? eşim olacak insan benim aileme saygı gösteriyor benim ailemin olduğu şehirden ev alıyor ben onun ailesine neden saygı göstermeyeyim? neden ağlayayım?
hepimiz gectik bu yollardan suan o kadar asıksın ki ne derse ayy öyle olmadı demek istemedi deyip insan kendini avutur senin ailenin yanında ev alabilir ama tum tatillerde kaynananla olmak nasıl bisey anlarsın isler o dizilerdeki gibi gelinim gelsin ona neler yapıcam demezler hele köy yeri biliyoruz isler cok onlar tarlada calısır sende butun gun onlara yemek yaparsın kocan yorgun gelir ahır kokar üstü bası mah sen buna katlanabiliyosan katlan ne yazsam suna sana bos yasaman gerek demekki

benim gösterdiğim fedakarlıkların yanında bu hiç bişey emin olabilirsiniz
inşallah ağlamaz da gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…