- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
şu anda haksızsın. şimdiden evlilik sonrası için kural koyman da iyi olmuş. ama yüksek ihtimal tatillerinizde köydesiniz
Evleniyorum diye kocayı tapulamıyosun bunu dikkate al!
daha sözlüsün. nerede kalacak bu adam ? 25 günde 2 gün sözlü için yeter de artar zaman.ben gitmem demiyorum ki o zaman gelsin giderim ama 25 günün 25 günü değil
sizce neden haksızım?
elbette izin günlerinde sadece onun köyünde durmayı istememek gibi bir hakkınız var.
Ama kendisi de yardım etmeye gidiyormuş.
Orta yolu bulmaya çalışın.
25 günün yarısı orada yarısı da sizin istediginiz gibi geçsin.
koymaya çalışıyorum zatenAllah Allah. Kendini onun yerine koy biraz bence.
daha sözlüsün. nerede kalacak bu adam ? 25 günde 2 gün sözlü için yeter de artar zaman.
evlendikten sonra geçirmek istememekte haklısın. henüz ayrı bir ev kurmadığınız için ilk etapta ailesi olması normal,bunu garipseme. evlendikten sonra evini damını bilmezse çök ensesine, ama şimdi buna hakkın yok.kalacak yer mevcut kendi evi var burda
ayrıca evlilikten sonra da 1 yıl ayrı kalıcaz yani bende onu sadece 25 gün izinlerinde görücem
ve bu 25 günün hepsinide ailesinin yanında geçirmek istemiyorum
evlendikten sonra geçirmek istememekte haklısın. henüz ayrı bir ev kurmadığınız için ilk etapta ailesi olması normal,bunu garipseme. evlendikten sonra evini damını bilmezse çök ensesine, ama şimdi buna hakkın yok.
bende onu anlatmaya çalışıyorum
zaten evlilikten sonra da ayrı yaşamak zorundayız 1 yıl
yani ben bu 1 yıl da sadece izine geldiğinde görücem onu
o izinlerin tümünüde ailesiyle geçirmek istemiyorum
365-25=340 gün nişanlınız olmadan idare edebilen insanların 25 gün onsuz yapamamalarını anlayamıyorum ben.
340 gün yardım etmeyip vicdanı rahat eden ama 25 günlük izninde illa da yardım etmesi gereken nişanlınızı da anlayamıyorum.
Bu bir hastane işi olabilir, anne-babasının yanında olmak ister, normal. Ama tarla, hayvan ekstra bir iş değil, 340 gün oğulları olmadan da yaptıkları bir iş.
Ben sizi haklı buldum.
Size bir şey anlatacağım (Not: Bu arada artık bir sevgilim var)
Dün akşam iftardan sonra görüşelim dedik. 10 km öteden geldi, kahve içtik dışarıda, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık, ben eve döndüğümde 00:30 idi saat.
Bu sabah evden çıktım, baktım yine gelmiş, beni işe götürmeye. Akşam yine görüşelim mi diyor.
Özetle demem o ki; Seven erkek özler, her anını sevdiğiyle geçirmek ister.
Bence acele etmeyin. Biraz daha ölçün, biçin, tartın.
Çünkü böyle giderseniz evlenince çok üzülürsünüz.
Tatillerde koydesiniz demektir bu net 25 gun izinse 23 gün. 2 gun senin ailen. Ya da sen kendi ailene o kendi ailesine. Bunu bilerek sen evlen bence2 ay sonra nişanım var, sözlüm nişandan 1 hafta önce gelecek doğal olarak eksiklerimiz var onları halledicez anne babası 15 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyorlar. Zaten anne babası gelicek sadece 2 gün icin o kadar yol gidilir mi kal birlikte zaman geçirelim. Nişandan sonra zaten hep birlikte gidicez. Bana de diyeceksiniz şimdiden bunları mı konuşuyorsunuz ama konu buraya kadar geldi.
Anne babası köy işleriyle uğraşıyorlar hayvan tarla vs. oda sürekli yardım etmek istiyor tamam etsin ama ben her gelmesinde böyle yapmasından sıkıldım 25 gün izine geliyor benim yanıma sadece 2 gün geliyor acaba diyorum ben mi bencillik ediyorum anne babası tabii gidecek ama artık bende varım bana da zaman ayırması gerekmez mi?
Yanlış düşünüyorsam söyleyin lütfen
Az önce mesaj attım evlendikten sonra 25 gün izninin 25inide köyde geçiremem bunu bilerek evlen benimle dedim. Biraz anlayış bekliyorum senden annem babam onlar benim yetişemiyolar yardım ediyorum diyo. Tamam etsin ama bende özlüyorum
Lütfen bişeyler söyleyin haksız mıyım?
niye senin ailen yok muymuş ? ki izin olunca illa aile ziyareti mi yapmalı, hiç kendinize kafa tatili yapamayacak mısınız?özlediğim için böyle yapıyorum tamam o konuda haksız olabilirim bende zaten bencillik mi yapıyorum diye sizin fikrinizi almak istedim
ama o şimdiden diyor ki evlenince 25 gün iznin 25 inide onların yanında geçiririz ve ben bunu asla istemiyorum gitmem de
Evlendikten sonra tamam
Ama senin konun nişan ile ilgili
Şimdi Ada'm köyde işe yardım edecek para kazanılacak vs vs
Nişan öncesi bir hafta gelecekmiş ki bence o bile çok ailesi ile gelip gitse yeter
Nişan hazırlığı ne olabilir ki hani ev vs tutulsa eşya alınsa anlatım da nişanın hazırlığı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?