- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
Hakkariden geliyor
senede 50 gün izni var onuda anne babasının işlerine göre ayarlıyor
Evlendikten sonra yanında olacak olsam tamam bende gideyim yardım edeyim ama biz zaten ayrı olucaz onu gördüğüm sadece izin günlerinide anne babasıyla geçirmek istemiyorum
yani cok bi tarla bag bahce yoksa 25 gunu orda gecirmek zorunda degilsin tabi ikiye bolebilirsiniz izinleri mantikli olanda bu zatenhayır geçim için yapmıyorlar sadece kendilerine kadar
bende severim gitmek isterim ama tüm izini orda geçirmek istemiyorum
aranızda nişan bile daha olmamış tabiki ailesinde çok kalacakben gitmem demiyorum ki o zaman gelsin giderim ama 25 günün 25 günü değil
sizce neden haksızım?
Benim eşimde bütün izni ailesinin yanında geçirmek istiyordu ,eşimin aileside çifçililk yapıyodu , bana en başında bütün izin ailemin yanında giderken de senin ailende kalır gideriz diyodu, ben de ne kadar safsam çok seviyom diye tamam derdim hep neyse işte izinde gitmeye başladık ailesinin yanına işten güçten çok giyimime onuma bunuma karışmaya başladılar eşim en fazla 3 gün dayanabiliyordu 4.gün gözümüzün yaşıyla yola düşüyorduk , sonra eşim kendi gitmek istemedi bidaha hala derim hani bütün izin senin memleketindeydik ne oldu diye o da boşver benim huzuruö her şeyden önemli dedi ve bidaha gitmek istemedi ailesinin tek derdi iş güç değil benimle uprasmaktı.
Benimkileri Allah ıslah etsin canım ilk günler öyle tatlı dillilerdiki yaktılar benim hayatımı saglığımda paramda pulumda onlar yüzünden gitti Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın canımseninkiler sorunluymuş canım benim kv kp iyiler şükür hiç karışmazlar benim yanımdayken aramamaya çalışırlar beni arayıp sorarlar şimdilik öyle yani ilerde nolur bilemem
25 günde ne kadar yardım edebilir ki? Hadi ilerde yarısında anlaşsanız diyelim. 12-13 günde ne yardım edecek? 12 gün olmasa işler mi batacak?
Benimkileri Allah ıslah etsin canım ilk günler öyle tatlı dillilerdiki yaktılar benim hayatımı saglığımda paramda pulumda onlar yüzünden gitti Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın canım
etsin etmesin değil 20 gün etsin hatta birlikte edelim ama 5 gününüde bize ayırsın
poncik tabi ki senin yanına da gelmesi gerekiyor en azından 1 hafta kalsın .... kalacak yer problemi var mı nişanlının yanına geldiğinde belki ailene yük olmak istemiyor olabilir .. evlendikten sonrasına gelirsek 25 günü onun ailesi ile geçirecekseniz size ne kaldı senin ailen saymıyorum bile bunu bilerek nişanı yapın biliyorum çok şey hazır ama ilerisini netleştirerek hareket et2 ay sonra nişanım var, sözlüm nişandan 1 hafta önce gelecek doğal olarak eksiklerimiz var onları halledicez anne babası 15 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyorlar. Zaten anne babası gelicek sadece 2 gün icin o kadar yol gidilir mi kal birlikte zaman geçirelim. Nişandan sonra zaten hep birlikte gidicez. Bana de diyeceksiniz şimdiden bunları mı konuşuyorsunuz ama konu buraya kadar geldi.
Anne babası köy işleriyle uğraşıyorlar hayvan tarla vs. oda sürekli yardım etmek istiyor tamam etsin ama ben her gelmesinde böyle yapmasından sıkıldım 25 gün izine geliyor benim yanıma sadece 2 gün geliyor acaba diyorum ben mi bencillik ediyorum anne babası tabii gidecek ama artık bende varım bana da zaman ayırması gerekmez mi?
Yanlış düşünüyorsam söyleyin lütfen
Az önce mesaj attım evlendikten sonra 25 gün izninin 25inide köyde geçiremem bunu bilerek evlen benimle dedim. Biraz anlayış bekliyorum senden annem babam onlar benim yetişemiyolar yardım ediyorum diyo. Tamam etsin ama bende özlüyorum
Lütfen bişeyler söyleyin haksız mıyım?
şimdiyi hadi geçtim kuzum bişey demiyorum şuan ev aldı burda kalabilir kalma sorunu hiç yokponcik tabi ki senin yanına da gelmesi gerekiyor en azından 1 hafta kalsın .... kalacak yer problemi var mı nişanlının yanına geldiğinde belki ailene yük olmak istemiyor olabilir .. evlendikten sonrasına gelirsek 25 günü onun ailesi ile geçirecekseniz size ne kaldı senin ailen saymıyorum bile bunu bilerek nişanı yapın biliyorum çok şey hazır ama ilerisini netleştirerek hareket et
şimdi bunları konuşup kendinizi de sözlünüzü de boşuna üzmeyin derim.
evlendikten sonra eşiniz de anlayacak 2 günün 1 yıllık hasrete yetemeyeceğini.
emin olun belki o zaman kendisi istemeyecek tüm izin süresince ailesiyle kalmayı.
o zaman kendisi planlar yapacak geldiğindeki tatil sürecini sizinle nasıl geçirmek istediğini.
o yüzden şimdi hiç bunları düşünüp, stres yapmayın
evlenip 1 yılı aştıktan sonrada öyle olur bir tatil yapmak istesen yapamıcaksın gibi geli bana çünkü ileme yardım edecem dicek en önemli ayrntıyı unutacak sizde bir aile olmuş olacaksınız çok iyi düşün karar ver bebeğim uzaktan ilişki yaşamak çok or evli olup uzakta olmak daha da zor .. enine boyuna düşün senin onu anladığını biliyorum burda önemli olan onun seni anlamasışimdiyi hadi geçtim kuzum bişey demiyorum şuan ev aldı burda kalabilir kalma sorunu hiç yok
hadi ben kendi ailemi falan geçtim ama ben zaten onu göremicem 1 yıl boyunca sadece 25 gün izinde görücem o izininde hepsini ailesiyle geçirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?