Koyu renk mutfak dolaplarımı kapladım

oznur_52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
209
0
96
42
Ordu
Küçücük bir mutfak ve koyu renk dolaplarım var bende biraz ferahlık vermesi için uygun bir desenle kaplamaya çalıştım uygulaması çok kolay oldu değişiklik iyi gelecek sanırım mutfağıma...

Eklentiler

• $1.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 378
  • $2.webp
    18 KB · Görüntüleme: 438
sağolun kızlar yaa kaynanam sağolsun bana sormadan yaptırmıstı bu dolapları 2 senelik evliyim mutfağı hiç sevemedim eşyalar,kapılar hep toprak tonlarında bu dolap çok sırıtıyordu en son böle bir çare buldum.bebek odasına koyacağım küçük bir dolap vardı ona da köpekli bir kağıt buldum öyle kapladım o da çok güzel oldu.

ay çok güzel olmuş, eline sağlık. ben de yapmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım. bizim de dolaplar hem eski hem koyu renk, hiç sevmiyorum koyu renk ahşap.

süper olmuş biz kadınlar ne kadar yaratıcıyız böyle..
bende oğlumun dolabını kaplamak istiyorum ama cesaret edemiyorum kolaymı mıdır tek kişiyle yapmak acaba:18:

Emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar nasıl yaptınız biraz anlatabilirmisiniz benimde aklıma yattı bendemi yapsama acaba demeye başladım

güzel olmuş güle güle kullan değişiklik daima insanı mutlu eder.
( herkonuda değil tabi=)

Küçücük bir mutfak ve koyu renk dolaplarım var bende biraz ferahlık vermesi için uygun bir desenle kaplamaya çalıştım uygulaması çok kolay oldu değişiklik iyi gelecek sanırım mutfağıma...

güzel fikir... Acaba ilerde bu yapıştırdığınız kaplama buhar yüzünden ayrılabilirmi diye düşündüm... paylaşım için teşekkürler

yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum hiç açılma bozulma olmadı dün akşam domestosla sildim sprey temizleyici ne bulursam kullanıyorum üstünde tavsiye ederim sizde yapın.kocayı ikna edebilsem farklı bişi ile kaplatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…